Få alt det nye fra
Danmarks Basketball forbund i din indbakke
Uddannelse » Nyheder » BGI Akademiet

Nyheder

Ny basketball-linje på efterskolen BGI akademiet

I samarbejde med Horsens IC tilbyder BGI akademiet fra skoleåret 2016-2017, at unge mellem 14-18 år kan kombinere et efterskoleophold med at spille basketball på højt niveau.

En af de to trænere på efterskolen er Arnel Dedic, som førte HIC Basket til DM-guld i 2015 og blev valgt til Årets Træner.

Du vil få holdtræninger, individuelle træninger, adgang til styrketræning 24-7, USA Tour, mulighed for at få fri til at træne og spille vigtige kampe for dit "gamle" klubhold og/eller landshold, samt fri adgang til ligakampe hos Horsens IC, som ligger 10 minutter fra akademiet.

På efterskolernes aften på onsdag den 13. januar vil BGI være aktive i både Øst- og Vestdanmark, hvis du vil lære mere om stedet. Læs mere om tid og sted her:

"ALLE ELEVER på basketball-linjen bliver taget imod, uanset dit niveau - bare du har viljen og indstilling til at levere en indsats", fortæller Lennart Jensen, formand for HIC Basket.

Samarbejdet er desuden knyttet til Horsens Elitekommune under Team Danmark, og såvel træningsmiljø som faciliteter er helt i særklasse. Stedet skal opleves!

Udover de optimale træningsbetingelser byder efterskolen nemlig på en hel perlerække af faciliteter - eller skulle man kalde dem "forlystelser": nyt styrketræningscenter, spinninglokale, koncertsal, militær forhindringsbane, beachvolley, streetbasket, shelter, amfibålplads, sauna, mountainbikerute, kunstgræsbaner, 5 idrætshaller, springcenter, samt parkour-områder, osv.

BGI akademiet er landets næststørste efterskole med sine ca. 550 elever og 17 idrætslinjer at vælge imellem. "Basketball er med til at styrke mangfoldigheden i vores idrætslinjetilbud, og vi forventer, at det er med til at styrke idrætsmiljøet her på skolen.”, udtaler JP Nielsen, leder på Sportsakademiet på BGI.

De første elever vil begynde på basketball-linjen i august 2016.
 
BGI akademiet er beliggende på Juelsmindehalvøen tæt på Bjerre. Se mere på efterskolens hjemmeside: http://www.bgiakademiet.dk/

Spørgsmål er velkomne:

 • BGI akademiet
  • Helle Vestergaard, leder på BGI akademiet, mail: helle@bgi.dk Tlf.: 4214 7480
  • JP Nielsen, leder af sportsakademiet på BGI, mail: jp@bgi.dk, tlf: 4214 7483
 • HIC Basket
  • Lennart Jensen, formand for HIC basket, hicbasket@gmail.com, tlf: 23242304
  • Arnel Dedic, træner HIC basket, tlf: 53589771
 • Danmarks Basketball Forbund

 

Landsholdskontakter

Jakob Dehn
Eliteansvarlig

Tlf. +45 31 60 00 06
E-mail: jad@basket.dk
Steen Guido
Talentansvarlig

Tlf. +45 20 64 09 26
E-mail: stg@basket.dk
Sona Camara
Landsholdskoordinator

Tlf. +45 43 26 25 21
E-mail: soc@basket.dk
Danmarks Basketball Forbund | Brøndby Stadion 20 | 2650 Brøndby | Tlf.: 43262420