Få alt det nye fra
Danmarks Basketball forbund i din indbakke
Forening » Nyheder » Basketball-teamcamp i holbæk 15.09.15
Støt vores sponsorer:

Nyheder

 Basketball-teamcamp med fornemt besøg i Holbæk

For andet år i træk har Holbæk Basketball Klub gennemført en teamcamp med deltagelse af hold og spillere fra tre forskellige klubber. Teamcampen (en gammel idé, der langt om længe blev gennemført sidste år for første gang) havde i år deltagelse af Holbæk, Falcon fra Frederiksberg og Rantzausminde efterskole fra Svendborg. Svendborg Rabbits skulle også have deltaget med et ungdomshold, men pga for mange afbud, deltog kun en enkelt spiller fra klubben.

Campen startede fredag aften og sluttede søndag eftermiddag. Fredag startede med en fælles træning med fokus på en legende tilgang til at træne - undervejs i de tre dage, har holdene trænet for sig selv, men også på tværs af klubberne – endvidere har der været rundvisning på Stenhus Basketcollege, som havde lagt faciliteter til. Lørdag var der et praktisk orienteret foredrag fra Mattias Sønnichsen (Stenhus Basketcollege) om anvendt sportspsykologi.

De tre klubber har spillet kampe mod hinanden og konkurreret i basketballfærdigheder som tre-point, ”spotshooting” og en skills-bane (en kombineret drible-skyde-aflevere-færdighedsbane). Spillerne, i alt 36, som alle sammen er i alderen fra 14-17 år, har overnattet og spist sammen i de tre dage og på den måde fået knyttet venskaber og udvekslet erfaringer med hinanden.

I år havde vi den store glæde, at have besøg af Rantzausminde Efterskole som er startet op med en basketballlinje. Hovedtræneren på Rantzausminde Efterskole er intet mindre end den argentinske Svendborg-rabbits spiller Antonio Portas, som har meget stor international erfaring og bla. har en VM-bronzemedalje på sit basketball-CV. Portas har spillet mod nogle af de helt store stjerner fra NBA og kunne fortælle om, at det er muligt at nå langt med sin basketball, men at det vigtigste er, at nyde og glædes over hver eneste gang, man kan få lov til at spille og træne basketball. Antonio Portas stod for en træning søndag formiddag og havde endvidere medbragt fem argentinske ungdomsspillere der alle med deres høje niveau og dejlige humør, gav campen en ekstra, international dimension.

Vi er glade for, at vi i Holbæk endnu engang kunne gennemføre arrangementet og håber at gentage det igen næste år. Stor tak til alle frivillige hjælpere der var med til at gøre det til en udbytterig og dejlig weekend.
 

Tryk på billederne nedenfor for at se dem i stor størrelse
Kontaktoplysninger til DBBF: 

For generelle henvendelser og forespørgsler:


Tlf: 43262420 
Email: info@basket.dk 

Foreningskontakter

DBBFs telefontider er følgende:

Mandag: 12.30-15.00
Tirsdag: 8.30-11.30
Onsdag: 8.30-11.30
Torsdag: 12.30-17.00
Fredag: 8.30-11.30

Udenfor kontorets telefontider henvises til hjemmesiden.
Thomas Johansen
Udviklingschef/konsulent (Vest)

Tlf. +45 31 18 67 93
E-mail: tjs@basket.dk
Anton Elsner
Udviklingskonsulent (vest)

Tlf. +45 30 27 55 28 
E-mail: 
anton@bornebasketfonden.dk
William Bond
Udviklingskonsulent (Fyn)

Tlf. +45 20 84 56 15
E-mail: wbo@basket.dk
Danmarks Basketball Forbund | Brøndby Stadion 20 | 2650 Brøndby | Tlf.: 43262420