Få alt det nye fra
Danmarks Basketball forbund i din indbakke
Turnering » Nyheder » Basketdag på TV 2 SPORT
Støt vores sponsorer:

Nyheder

Basketdag på TV 2 SPORT


Tirsdag 6. oktober er der tip-off på en ny basket-sæson på TV 2 SPORT med direkte kampe fra Næstved og Milano.

Endelig er det showtime igen med basketball fra både Basketligaen og NBA. Der er premiere på Basketligaen, den bedste danske liga, tirsdag 6. oktober med kampen Team FOG Næstved - Svendborg Rabbits, og TV 2 SPORT sender direkte fra Næstvedhallen. Senere samme aften er der kamp direkte fra Milano, hvor Olimpia Milano møder amerikanske Boston Celtics, som er en NBA Preseason-kamp. En af dem, der elsker basketball, og som glæder sig til 6. oktober, er Thomas Bilde, som er TV 2 SPORTs basketballkommentator:

- Det bliver en enestående dag for basketball i dansk fjernsyn. At starte begge ligaer med en live transmission er tæt på optimalt. I Danmark lægger vi ud med sidste sæsons bronzekamp og en dyst mellem to hold, der også i denne sæson vil være med helt fremme i forreste række. Og senere så skal vi nyde det mest vindende franchise i NBA’s historie – det kan vist kun gå hen og blive stort, fortæller Thomas Bilde.

Han sidder klar i studiet sammen med Peter Wang for at lægge op til premierekampen, der kommenteres af Lars Fink og Jens Laulund. Senere samme aften vil Thomas Bilde og Peter Wang lægge op til og kommentere den sene direkte kamp fra Milano.

Europa mod USA
Olimpia Milano, også kendt som EA7 Emporio Armani, har flere gange vundet det italienske mesterskab, og selv om der ikke er tvivl om, at NBA er verdens stærkeste liga, så er der derfor lagt op til en spændende kamp i Italien, der også vil vise, hvor Boston Celtics står, inden premieren på NBA nogle uger senere.

- Det er ingen hemmelighed, at det er en træningskamp vi skal se. Men det betyder ikke, at holdene ikke kommer til at bide fra sig. Sidste år så vi ALBA Berlin slå San Antonio Spurs i en lignende kamp, og det er altid noget af en bedrift for de internationale hold, hvis det lykkes dem at besejre gæsterne fra NBA. Samtidig er det også ofte en god indikator for, hvor højt niveauet er i NBA, når man ser dem i disse træningskampe, fortæller Thomas Bilde.

Ni kampe om ugen på TV 2 SPORT
I alt sender TV 2 SPORT ni direkte kampe om ugen. Hver tirsdag kl. 18.00 er der optakt efterfulgt af kamp direkte fra Basketligaen. Fordelt over alle ugens dage sender TV 2 SPORT otte kampe direkte fra NBA med to kampe om søndagen som 'NBA Sunday'.

Team FOG Næstved - Svendborg Rabbits fra kl. 18.00 på TV 2 SPORT.

Olimpio Milano - Boston Celtics fra kl. 20.25 på TV 2 SPORT.


 

Turneringskontakter

DBBFs telefontider er følgende:

Mandag: 12.30-15.00
Tirsdag: 8.30-11.30
Onsdag: 8.30-11.30
Torsdag: 12.30-17.00
Fredag: 8.30-11.30

Udenfor kontorets telefontider henvises til hjemmesiden.
 
Sona Camara
Grand Prix koordinator

Tlf. +45 43 26 25 21
E-mail: soc@basket.dk
Rune Ressel Larsen
Turneringschef

Tlf. +45 43 26 24 21
E-mail: rla@basket.dk
Kim Lippert
Turneringskoordinator

Tlf. +45 60 75 62 26
E-mail: turnadm@@basket.dk
Andrada Csender
3x3 Projektleder
Ansvarlig for 3x3 stævner i DBBF regi.
Kontaktes ved alle spørgsmål omkring 3x3 (henvendelser skal ske på engelsk)

Tlf. +45 21 45 71 23
E-mail: ancs@basket.dk
Andrada Csender
3x3 projektansvarlig
(engelsktalende)

Tlf. +45 21 45 71 23
E-mail: ancs@basket.dk
Dommeradmin

E-mail: domadm@basket.dk
Danmarks Basketball Forbund | Brøndby Stadion 20 | 2650 Brøndby | Tlf.: 43262420