Få alt det nye fra
Danmarks Basketball forbund i din indbakke
Landshold » Nyheder » Herrelandsholdet4 » Billetsalg Kval EM 17

Nyheder

Køb billet til Danmarks sidste hjemmebanekamp i Arena Næstved

Lørdag den 17. september kl. 19:00 Spiller det danske herrelandshold deres sidste kamp ved EM-kvalifikationen.


Kampens modstander er Østrig som havde en rigtig flot start ved dette års EM-kval. Holdet startede ud med at slå Holland i en tæt kamp. Derefter førte Østrig i store dele af deres kamp mod Tyskland indtil de til allersidst måtte indkassere et nederlag på blot 2 point. I den første kamp mod Danmark vandt Østrig overlegent på hjemmebanen med 86-66. 

Herefter er det så begyndt at gå den forkerte vej. Østrig har tabt deres seneste 2 kampe mod hhv. Holland og Tyskland med først 14 point og så 20 point. Det virker derfor som om, at luften er ved at gå lidt af ballonen hos Østrig. Det bliver spændende at se hvordan de kommer til at spille mod Danmark. 

Holdet er ført an af den stærke centerspiller Rasid Mahalbasic som under EM-kvalen snitter 16.8 point pr. kamp og 7.0 rebounds pr. kamp.

Danmark havde en skidt start på kvalifikationen men det hele vendte på den nye hjemmebane i Næstved. Her spillede danskerne en fantastisk kamp mod Tyskland sidste lørdag som endte med en sensationel dansk sejr på 106-102 efter 3. intense overtider. 

Vi håber at holdet til deres sidste kamp mod Østrig, kan komme ud med samme indstilling som i hjemmekampen mod Tyskland. Danskerne fortsatte deres flotte spil mod Holland den 14.09 og var foran lige indtil det sidste minut hvor Holland udlignede. Kampen endte i overtid hvor Holland trak det længste strå. Danmark virker dog som et forvandlet hold som har fundet troen og viljen til sejr.

Spillerne har dog brug for din hjælp hvis de skal spille op til det bedste. Det gav dem rigtig meget, at tilskuerne var med dem i kampen mod Tyskland og sørgede for en fantastisk stemning.

Så kom og støt det danske basketball herrelandshold når de går på banen i Arena Næstved Lørdag den 17. september 2016 kl. 19:00.

Du kan købe dine billetter til kampen på linket nedenfor:  
► https://billetto.dk/da/events/landkamp-danmark-oestrig-embasketball-kval-2017 ◄
 
Billetpriserne for hjemmekampene er: 

Voksen: 90 kr. + 6 kr. i billetgebyr 

Barn: 45 kr. + 6 kr. i billetgebyr 

Landsholdskontakter

Jakob Dehn
Eliteansvarlig

Tlf. +45 31 60 00 06
E-mail: jad@basket.dk
Steen Guido
Talentansvarlig

Tlf. +45 20 64 09 26
E-mail: stg@basket.dk
Sona Camara
Landsholdskoordinator

Tlf. +45 43 26 25 21
E-mail: soc@basket.dk
Danmarks Basketball Forbund | Brøndby Stadion 20 | 2650 Brøndby | Tlf.: 43262420