Få alt det nye fra
Danmarks Basketball forbund i din indbakke
Turnering » Nyheder » Bliv underholdt i Forum Horsens
Støt vores sponsorer:

Nyheder

Oplev topbasket og bliv underholdt i Forum Horsens

Lørdag den 28. januar kan du opleve det fantastiske fællesskab og den intense stemning ved Pokalfinalerne i Basketball. 4 af Danmarks bedste herre- og damehold skal kæmpe om Pokalmesterskabet. Under kampene vil du opleve fantastiske cheerleaders, masser af inddragende tilskuer konkurrencer og se de fantastiske atleter udfolde sig i Pokalfinalernes dunke- og 3 points konkurrence som altid er underholdende.
Der er dømt basketball festival i Horsens når der lørdag den 28. januar bliver afholdt Pokalfinaler i Basketball i Forum Horsens. Hele weekenden er spækket med basket aktiviteter. Der bliver afholdt landsholdssamlinger for DBBFs mange ungdomslandshold, der er tonsvis af udvalgsmøder for politikerne i dansk basket og det hele kulminere med Pokalfinalerne 2017.

Ønsker man at se hvad basketball er for noget er det en oplagt mulighed at købe billetter til Pokalfinalerne den 28. januar i Forum Horsens. Billetsalget slutter lørdag, så skynd dig at køb din billet nu, på billetto.dk → https://billetto.dk/pokalfinaler2017

DBBF byder med fornøjelse enhver interesseret indenfor i Forum Horsens, hvor man vil kunne opleve fire af landets bedste basketball hold, to fra Basketligaen og to fra Dameligaen. Holdene vil danne rammen for to fantastiske finalekampe med masser af underholdning. 
Byens hold Horsens IC har for tredje år i træk kvalificeret sig til Pokalfinalerne og efter at have tabt finalen sidste år til Bakken Bears, er de gule fra Horsens IC sultne efter, at genvinde Pokalguldet som de vandt for 2 år siden.

Horsens modstandere i årets finale er Team FOG Næstved som ikke har været i en pokalfinale siden 2009 hvor holdet tabte til Bakken Bears. Team FOG Næstved har været igennem en skidt start på sæsonen, men har på det seneste, set ud som et hold der har fundet formen og vil blande sig i toppen af Basketligaen samt give Horsens IC kamp til stregen i Pokalfinalerne.

Det er kl. 17.00 Horsens IC og Team FOG Næstved mødes i Pokalfinalen for herrer.
I Damefinalen er det sidste års DM-vindere Virum GO DREAM der er i Pokalfinalen for første gang siden de vandt tilbage i 1980. Holdet rykkede sidste år op i Dameligaen og vandt damernes bedste række i Danmark og nu går de så efter guldet i Pokalfinalerne 2017.

Modstanderen i Pokalfinalerne bliver Lemvig Basket som også sidste år formåede at kvalificere sig til finalen. Her måtte Lemvig se sig slået af Stevnsgade Basketball 85-77, efter en intens og tæt kamp. Lemvig Basket er i Pokalfinalerne for tredje gang siden 2013 og har endnu ikke prøvet at vinde guldet.

Det er kl. 14:30 Lemvig Basket og Virum GO DREAM kæmper om guldet i Pokalfinalerne for damer.

Under kampene vil der blive skruet fuldt op for tilskuerunderholdningen, hvilket er en tradition i basketball. Her vil der være levende ild, chearleaders, lysshow og musik. I pauserne vil der være forskellige tilskuerkonkurrence fx tovtrækningskonkurrence mellem Team FOG Næstved og Horsens IC’s fans, derudover vil der blive kastet diverse gaver ud til tilskuerne og blive afholdt masser af mindre konkurrencer for tilskuerne.
I halvlegspauserne i de to finalekampe bliver der for 3. år i træk afholdt 3 points konkurrence og dunkekonkurrence. Her vil tilskuerne kunne se frem til at se 3 herrespillere mod 3 damespillere i 3 points konkurrencen. Hver spiller har 25 skud og den der scorer flest gange vinder.

Deltagerne er, fra Dameligaen: Camilla Frommelt Andersen og Astrid Sturlason fra Aabyhøj samt Amalie Langer der til daglig spiller for Hørsholm 79ers og er med på U18 damelandsholdet.

Fra Basketligaen bliver det Anders Haas fra SISU, Jesper Moberg Sandager fra Stevnsgade Supermen og Igor Djukelic fra Horsens IC.
I Dunkekonkurrencen der foregår under Herrefinalens halvlegskonkurrence er 4 spillere klar til at dyste om hvem der er den bedste dunker i Danmark.

De 4 deltagere er:
- Darius Lee Moten og Cameron Jones fra Svendborg Rabbits. 
- Quddus Tosin Bello fra Randers Cimbria.
- Oscar Quakenbush der til daglig spiller for BK Amager og er med på U18 herrelandsholdet.
Det er ved at være sidste chance for at købe billetter til Pokalfinalerne i Forum Horsens. Så hvis du ikke allerede har gjort det, så skynd dig ind på billetto.dk og køb.
Du kan købe billetter på nedenstående link:
 
► https://billetto.dk/da/events/pokalfinaler 

Pokalfinalerne spilles lørdag den 28. januar i Forum Horsens.
Damefinalen starter kl. 14:30 og herrefinalen starter ca. kl. 17:00

DBBF håber at se et fyldt Forum Horsens med 3000 tilskuere.

Turneringskontakter

DBBFs telefontider er følgende:

Mandag: 12.30-15.00
Tirsdag: 8.30-11.30
Onsdag: 8.30-11.30
Torsdag: 12.30-17.00
Fredag: 8.30-11.30

Udenfor kontorets telefontider henvises til hjemmesiden.
 
Sona Camara
Grand Prix koordinator

Tlf. +45 43 26 25 21
E-mail: soc@basket.dk
Rune Ressel Larsen
Turneringschef

Tlf. +45 43 26 24 21
E-mail: rla@basket.dk
Kim Lippert
Turneringskoordinator

Tlf. +45 60 75 62 26
E-mail: turnadm@@basket.dk
Andrada Csender
3x3 Projektleder
Ansvarlig for 3x3 stævner i DBBF regi.
Kontaktes ved alle spørgsmål omkring 3x3 (henvendelser skal ske på engelsk)

Tlf. +45 21 45 71 23
E-mail: ancs@basket.dk
Andrada Csender
3x3 projektansvarlig
(engelsktalende)

Tlf. +45 21 45 71 23
E-mail: ancs@basket.dk
Dommeradmin

E-mail: domadm@basket.dk
Danmarks Basketball Forbund | Brøndby Stadion 20 | 2650 Brøndby | Tlf.: 43262420