Få alt det nye fra
Danmarks Basketball forbund i din indbakke
Turnering » Nyheder » Champions League kval kamp bliver vist på TV

Nyhed

Champions League kval kamp bliver vist på TV

Bakken Bears er i år med i kvalifikationen til Basketball Champions League. Den 6. oktober skal det afgøres om holdet kvalificere sig til den nye europæiske turnering. Her spiller Bakken deres anden og afgørende kvalifikations kamp på hjemmebane i Ceres Arena. Du kan se kampen direkte på TV 2 PLAY fra kl. 18.15 eller forskudt på TV 2 SPORT fra kl. 20.00
Det er et par historiske kampe Bakken Bears skal spille i starten af oktober. To kampe kommer til at afgøre om holdet kvalificere sig til den første udgave af Basketball Champions League. Det vil være det højeste niveau et dansk klubhold nogensinde har spillet på i international sammenhæng.

Det første opgør spilles den 4. oktober. Den samlede vinder af de to opgør kvalificerer sig til hovedturneringen, hvor syv andre modstandere venter i et gruppespil med hele 14 kampe! Modstanderne her vil være stærke hold som AS Monaco (Frankrig #1 i grundspil), Fraport Skyliners (Tyskland #3), Aris Thessaloniki (Grækenland #3) og Banvit (Tyrkiet #5)

Bakken Bears modstander i kvalifikationsrunde to, er vinderen af første runde-opgøret mellem de hollandske mestre Donar Groningen og sidste sæsons sølvvindere fra den estiske liga, Tartu Rock. De to hold spiller kvalifikationsopgør den 27. og 29. september. Esterne har hjemmebane i returopgøret.

Basketball Champions League er FIBAs nye satsning og prestigeprojekt og med en præmiesum på omkring 35 millioner kroner, er det virkelig noget det internationale basketball forbund kaster ressourcer i. Turneringen er skabt i samarbejde med klubber og ligaer rundt omkring i Europa.

Hvis Bakken Bears ikke vinder det samlede opgør mod Groningen eller Tartu, venter i stedet et gruppespil i FIBA Europe Cup.

Det afgørende returopgør i 2. kvalifikationsrunde til Champions League bliver spillet på Bakken Bears hjemmebane som i denne anledning bliver Ceres Arena, med plads til 5.000 tilskuere.

Kampen spilles torsdag den 6. oktober kl. 18.15 og du kan se kampen direkte på TV 2 PLAY, forskudt på TV 2 SPORT fra kl. 20.00 eller i hallen.

Billetterne, der i forsalg koster 60 kr. for voksne og 30 kr. for børn, kan købes på Bakken Bears’ hjemmeside. Sæsonkort giver adgang til alle Bakken Bears’ hjemmebane – også de europæiske kampe. Du kan købe billetter til kampen her: https://billet.bakkenbears.com/events

Uddannelseskontakter

William Bond
Udviklingskonsulent

Tlf. +45 20 84 56 15
E-mail: wbo@basket.dk
Danmarks Basketball Forbund | Brøndby Stadion 20 | 2650 Brøndby | Tlf.: 43262420