Få alt det nye fra
Danmarks Basketball forbund i din indbakke
Om DBBF » Nyheder » DBBF Søger kommerciel- og kommunikationsansvarlig

Om DBBF

DBBF søger en kommerciel og kommunikationsansvarlig medarbejder

Brænder du for kommunikation og/eller har du en innovativ og nysgerrig kommerciel tankegang? Kendetegnes du ved et stort selvstændigt drive og en udadvendt, relationsskabende personlighed? Og kan du se dig selv være en del af en ambitiøs organisation, som brænder for at videreudvikle og synliggøre dansk basketball?
Kan du svare ja til flere af ovennævnte spørgsmål, så kan jobbet som vores nye kommercielle og kommunikationsansvarlige medarbejder være noget for dig! Stillingen er en fuldtidsstilling og er nyetableret, så der vil være god mulighed for selv at være med til at udvikle og definere rollen, så vi i fællesskab får bragt dine kompetencer bedst i spil.
Baggrund
DBBF har gennem de seneste år gennemgået en fantastisk medlemsvækst, blev i 2018 kåret til Årets Idrætsforbund og toppede i Coronaåret 2020 med at tilføje endnu 11% flere medlemmer, så vi nu er ca. 60% flere end i 2013.

På toppen af medlemsvæksten, markerer basketball sig på alle fronter; individuelt, klubber og landshold. Ungdomslandsholdene leverer flotte resultater på europæisk niveau og de to seniorhold er begge placeret i øverste konkurrencelag og har senest høstet imponerende resultater, som har givet international genlyd. Vi tør godt påstå, at det går godt i dansk basketball.

Med vækst og succes kommer også nye muligheder. Potentialet er enormt og er du profilen, som får energi af at udforske, udvikle og udnytte mulighederne i et spændende nationalt og internationalt miljø, så er her en fantastisk chance, som ansvarlig for vores kommunikation og kommercielle indsats i en fuldtidsstilling.
Stillingen
Som den nye kommercielle- og kommunikationsansvarlige medarbejder, vil du både skulle bidrage til at udforme og implementere den kommunikative og kommercielle strategi. Funktionen er forankret i et helt nyt team, som ledes af den administrerende direktør. Du vil derfor komme til at samarbejde tæt med forbundets øverste ledelse på daglig basis, så beslutningsvejen er kort.
 
Kommercielt
DBBF er i dag primært finansieret af medlemmerne samt tilskud fra DIF, men vi har en ambition om, at det kommercielle område skal udgøre en betydelig andel af vores indtægtsgrundlag i fremtiden. I tæt samarbejde med vores direktør vil du derfor blive ansvarlig for at styrke den kommercielle indsats – herunder at udnytte og udvikle vores kommercielle rettigheder og potentiale. Indsatsen omfatter blandt andet salg af sponsorater, licensaftaler, markedsføringsaktiviteter samt aktivering.

Kommunikation
Vi er et ambitiøst forbund med et generelt højt aktivitetsniveau, så det er vigtigt løbende at få kommunikeret vores indsats og dansk basketballs vigtigste øjeblikke for at skabe begejstring, transparens, sammenhængskraft og sammenhold. Dansk basketball er både bredde, talent og elite, så det er vigtigt både at kunne dække slutspilskampen samt spotte og formidle historien om de dedikerede frivillige kræfter i foreningsbasketball og vores store fælles indsats med BørneBasketFonden og DGI for at udvikle dansk basketball. Du vil således blive ansvarlig for forbundets kommunikation, hvilket både inkluderer den løbende tilpasning af vores hjemmeside, produktionen af nyheder til vores medier samt relationen til relevante pressekontakter.

Kandidaten
Vi søger en teamplayer med et stort selvstændigt drive samt en udadvendt relationsskabende personlighed. Som medarbejdergruppe er vi kendetegnet ved engagement, nysgerrighed og et stærkt fællesskab. Vi går på arbejde for at gøre vores bedste for medlemmerne, klubberne og dansk basketball mere generelt, og gør det ud fra en tankegang om, at stilstand er tilbagegang, hvorfor udviklingen af os selv, vores organisation og vores indsatser er essentielt. Det er derfor vigtigt, at du kan genkende dig selv i forbundets værdier og kan se dig selv trives i et ambitiøst miljø, hvor vi rummer forskellighed og respekterer faglige uenigheder som et middel til at flytte os selv og dansk basketball.
 
For at få succes i rollen er det afgørende, at du har kendskab til, erfaring med eller talent indenfor salg, markedsføring og kommunikation. Markedet for kommercielle partnerskaber er i konstant udvikling, og derfor ønsker vi en kandidat med et kreativt, nysgerrigt og innovativt mindset. Det er ambitionen, at DBBF’s kommercielle indsats bliver bemærkelsesværdig og nyskabende, med målsætningen om at skabe de bedste løsninger for vores partnere og dermed styrke forbundets indtægtsmuligheder. Det er i tillæg en fordel, hvis du er fortrolig med at arbejde på tværs af platforme og har relevant back-end erfaring, men dette er ikke et krav. Det forventes dog, at du har et grundlæggende kendskab til sporten, således du kan identificere og formidle de vigtigste oplevelser og tendenser, men du behøver langt fra at være en basketballnørd.
 
Den ideelle kandidat evner og brænder således både for kommunikation og det kommercielle område, men vi er også åbne for kandidater, som brænder for det ene område, men evner det andet, da vi på sigt har en ambition om at kunne ansætte yderligere en fuldtidsansat medarbejder indenfor områderne.
 
Værdier:
Respekt - Fællesskab - Ansvar - Konkurrence - Engagement

Vision
”Vi vil være flere, bedre og mere kendt både lokalt og nationalt”
 
Arbejdssted
Vores primære kontor er lokaliseret i Idrættens Hus, Brøndby, men vi har også et mindre kontor i Århus samt en kontorplads i Svendborg, som støtter op omkring driften i vest. Vi søger en medarbejder med base på kontoret i Brøndby, da det er her, at den primære drift foregår, men for den rette kandidat kan vi kan være åbne for en delvis lokalisering på et af vores andre kontorer.
 
Vi kan tilbyde dig
En spændende og udviklingsorienteret arbejdsplads med en god atmosfære og kompetente kolleger, hvor arbejdsopgaverne er udfordrende og alsidige, og hvor humor og faglig ansvarlighed trives godt sammen.
 
Varierende arbejdstider må forventes og ansættelsesvilkår forhandles i forbindelse med ansættelsen.
 
Ansættelsesproces
Du bedes sende dit målrettede CV samt motivation til sbb@basket.dk.

Ansøgningerne blive behandlet løbende. Opstartsdato snarest muligt.

Yderligere spørgsmål kan stilles til direktør Sebastian Brydegaard på tlf. +45 2425 0027.

 

DBBF kontakter

Generel kontakt


Telefon: +45 43 26 24 20
E-mail: info@basket.dk

DBBFs telefontider er følgende:
Mandag: 8.30-11.30
Tirsdag: 8.30-11.30
Onsdag: 8.30-11.30
Torsdag: 8.30-11.30
Fredag: 8.30-11.30

Udenfor kontorets telefontider henvises til hjemmesiden. 
Sebastian Brydegaard
Direktør

Overordnet strategisk og ledelsesmæssigt ansvar.

Tlf. 24 25 00 27
E-mail: sbb@basket.dk
Thomas Johansen
Udviklingschef

Ansvarlig for udviklingsområdet og dets konsulenter samt politiske udvalg, samt DGI basketball. Arbejder også med klubudvikling og besøger gerne klubberne.

Tlf. +45 31 18 67 93
E-mail: tjs@basket.dk
Andrada Csender
3x3 Projektleder
Ansvarlig for 3x3 stævner i DBBF regi.
Kontaktes ved alle spørgsmål omkring 3x3 (henvendelser skal ske på engelsk)

Tlf. +45 21 45 71 23
E-mail: ancs@basket.dk
Sona Camara
Landsholds- og GP-koordinator

Planlægning og administration af Grand Prix turneringen. Koordinering af aktiviteter på landsholdsområdet (ungdom og senior). 

Tlf. +45 43 26 25 21
E-mail: soc@basket.dk
Rune Ressel Larsen
Turneringschef

Turnering (struktur, afvikling, sagsbehandling), DBBFs lovgivning, FIBAs love & klubturneringer, internationale spillere, kontrakter, dommerudvikling. Assisterer Turnerings- og Dommerudvalget.

Tlf. +45 43 26 24 21
E-mail: rla@basket.dk
Kim Lippert
Turneringskoordinator

Planlægning og administration af 5-mod-5 turneringen.

Tlf. +45 60 75 62 26
E-mail: turnadm@basket.dk
Jakob Dehn
Eliteansvarlig

Ansvarlig for eliteområdet og for strukturer og relationer ud mod samarbejdspartnere. Koordinering af A-landsholdene. Tovholder på udviklingen af DBBFs røde tråd.

Tlf. +45 31 60 00 06
E-mail: jad@basket.dk
Steen Guido
Talentansvarlig

Ansvarlig for ungdomslandsholdene og for strukturer og relationer ud mod lokale talentmiljøer og uddannelsesinstitutioner, samt faglige leverancer til trænerudviklingen.

Tlf. +45 20 64 09 26
E-mail: stg@basket.dk
Anton Elsner
Udviklingskonsulent (Vest)

Klubudvikling i vest, samt samarbejde med BørneBasketFonden. Arrangerer regionale camps for U13-U14.

Tlf. +45 30 27 55 28 
E-mail: 
anton@bornebasketfonden.dk
William Bond
Udviklingskonsulent (Fyn)

Udvikling og drift af: uddannelsesstruktur, generel klubudvikling, samarbejde med BørneBasketFonden, drift og udvikling af trænerlicens.

Tlf. +45 20 84 56 15
E-mail: wbo@basket.dk
Cathrine Bigum
Kommunikationsansvarlig

Ansvarlig for ekstern kommunikation på hjemmeside og sociale medier.

Tlf. 
E-mail: Cat@basket.dk 

Baris Yilmaz & Brian Brink
Regnskabsmedarbejdere

Ansatte i DIF, men en del af teamet i DBBF. Ansvarlig for regnskab og økonomistyring.

Tlf. +45 62 65 61 40 (Baris) 
Tlf. +45 62 65 61 41 (Brian)

E-mail: DBBFregnskab@dif.dk

Thomas Rendal
Merchandiseansvarlig

Ansvarlig for tøj og merchandise til salg, landshold mv.

Tlf. +45 23 65 69 22
E-mail: tre@basket.dk

 
Kasper Ostenfeldt Pedersen

Intern konsulent. Udarbejder sekretariatsopgaver.  It-ansvarlig. Koordinator på registrering af forbundets arbejdsområder og medarbejdernes opgaver. Koordinator på Plandisc og Microsoft Planner.  Ad hoc opgaver. Forbundets praktiske altmuligmand.

Tlf. +45 31 62 98 44
E-mail: kop@basket.dk
Danmarks Basketball Forbund | Brøndby Stadion 20 | 2650 Brøndby | Tlf.: 43262420