Få alt det nye fra
Danmarks Basketball forbund i din indbakke
Landshold » Nyheder » Herrelandsholdet4 » DBBF indgår aftale med Næstved om afvikling af landskampe

Nyheder

DBBF indgår aftale med Næstved om afvikling af landskampe

Til september skal det danske herrelandshold spille EM-kvalifikationskampe. I den forbindelse skal der spilles 3 hjemmebane kampe:

Den 3. september mod Holland
Den 10. september mod Tyskland
Den 17. september mod Østrig.

De 2 sidstnævnte hjemmebanekampe skal som noget nyt afvikles i Arena Næstved.

Årsagen til dette skal findes i et nyt samarbejde DBBF har lavet med Næstved om brug af Arena Næstved til landskampe. Der er tale om et 3 årigt samarbejde og forbundet glæder sig meget til at afvikle kommende landskampe i den nye flotte arena på Sjælland.

”Vi glæder os rigtigt meget til at vise landsholdet frem i Sydsjælland og til at bidrage til den positive udvikling basketball oplever i Næstved. Med den nye arena og den flotte tilskueropbakning der er i Næstved, er jeg sikker på at det bliver en fantastisk ramme om to kampe på højt internationalt niveau. ”  Udtaler Rasmus Winkel.

I Næstved ser man også frem til samarbejdet og er ikke i tvivl om, at arenaen bliver en festlig ramme for kampene: ”Arena Næstved har, i sin korte eksistens, allerede afviklet VM kvindehåndbold, EM-kval kamp med de danske håndbolddamer, samt flere ligakampe i basketball. Til alle begivenheder har vi oplevet en helt fantastisk opbakning og stemning på tribunerne, og det er jeg sikker på, at vi også kommer til at give basketlandsholdet, når de skal spille deres kampe her”, siger Arena Næstveds eventchef, Randy Thybo

Landskampen den 3. september bliver spillet i Forum Horsens som har lagt gulv til de sidste par års landskampe. Forbundet glæder sig meget over nu både, at kunne afvikle landskampe i Øst og Vest og ser frem til at se en masse basketglade fans i de 2 haller. 

Landsholdskontakter

Jakob Dehn
Eliteansvarlig

Tlf. +45 31 60 00 06
E-mail: jad@basket.dk
Steen Guido
Talentansvarlig

Tlf. +45 20 64 09 26
E-mail: stg@basket.dk
Sona Camara
Landsholdskoordinator

Tlf. +45 43 26 25 21
E-mail: soc@basket.dk
Danmarks Basketball Forbund | Brøndby Stadion 20 | 2650 Brøndby | Tlf.: 43262420