Få alt det nye fra
Danmarks Basketball forbund i din indbakke
Landshold » DBBF indgår samarbejde med Arena Næstved

Nyheder

DBBF indgår samarbejde med Arena Næstved

Fra næste år vil herrelandsholdet spille sine hjemmekampe i Arena Næstved.
Det er med stor tilfredshed, at Danmarks Basketball Forbund kan annoncere, at der er indgået en aftale med Arena Næstved, der bliver hjemmebane for herrelandsholdet de næste 3 år.
 
Arena Næstved har tidligere været hjemmebane for herrelandsholdet og har bevist ved flere lejligheder, at der kan skabes en fantastisk stemning omkring landskampene.
 
Om den indgåede aftale fortæller formand i DBBF, Mads Young Christensen:
 
- Vi har været på udkig efter optimale og faste rammer til herrernes landsholdskampe, og valget er faldet på Næstved. Arena Næstved kan levere en hjemmebane med attraktive rammer og professionel eventafvikling.
 
- Når vi tidligere har afviklet kampe i Arena Næstved er det sket med stor interesse fra lokalsamfundet og de sjællandske basketballklubber. Med denne aftale vil vi i de kommende år kunne opbygge et brand og en identitet omkring herrelandsholdet i fællesskab med en stærk arenapartner i Næstved.  
 
Med Arena Næstved som ny partner betyder det samtidig et farvel til Ballerup Super Arena.
 
- Vi har været utrolig glade for vores samarbejde med Ballerup Super Arena, og den nye aftale skal bestemt ikke ses som et fravalg af dem.
 
Som et led af den gamle aftale skal hjemmekampen mod Kosovo til juni næste år som udgangspunkt afvikles i Ballerup Super Arena, hvorefter alle kampe vil blive spillet i Næstved.
 
- Den nye aftale med Arena Næstved er den mest bæredygtige for os, og vi ser frem til mange spændende oplevelser. Samtidig har det været vigtigt for os at vise, at basketball hører til i hele Danmark, og vi er glade for og tror på, at Arena Næstved kan være med til at tage næste skridt i den utrolige rejse, dansk basketball er på, slutter Mads Young Christensen.
 
Aftalen med Arena Næstved løber fra 1. januar 2022 og udløber 31. december 2024.
 
Første kamp i Arena Næstved er EM pre-kvalifikationskampen mod Norge den 24. februar 2022.

Landsholdskontakter

Jakob Dehn
Eliteansvarlig

Tlf. +45 31 60 00 06
E-mail: jad@basket.dk
Steen Guido
Talentansvarlig

Tlf. +45 20 64 09 26
E-mail: stg@basket.dk
Sona Camara
Landsholdskoordinator

Tlf. +45 43 26 25 21
E-mail: soc@basket.dk
Danmarks Basketball Forbund | Brøndby Stadion 20 | 2650 Brøndby | Tlf.: 43262420