Få alt det nye fra
Danmarks Basketball forbund i din indbakke
geof kotila » DBBF lancerer podcasten "Vi samler Danmark"

Nyheder

DBBF lancerer podcasten "Vi samler Danmark"

Podcast mediet er et hastigt medie i udvikling og Danmarks Basketball Forbund hopper nu med på denne udvikling. Podcasten vil bestå af fire spor med hvert sit fokus. Den samlede podcast hedder ”Vi samler Danmark” imens hver sit spor vil have hver sin titel og værter. Du kan allerede nu gå ind og følge podcasten på instagram her: https://www.instagram.com/visamlerdanmark/?utm_medium=copy_link

Podcasten kan findes på alle platforme, hvor du finder din foretrukne podcast. Planen er, at den udkommer hver tirsdag. 
Forbundssyn
Podcasten, hvor DBBF’s personale tager relevante emner op der arbejdes med i forbundet og du får dermed et unikt kig indefra forbundet. Deraf navnet "Forbundssyn". Afsnittene kan bl.a. indeholde diskusionner om relevante temaer i basket danmark, mens der i andre afsnit sættes fokus på et godt projekt der afvikles i det dansk basketball landskab. Afsnittene skal inspirere til egne foreningsprojekter og bidrage med viden om DBBF’s holdninger. Værterne er udviklingschef Thomas Johansen og udviklingskonsulenterne, William Bond og Anton Elsner og igennem podcastsene vil der være besøg af både DBBF ansatte og politikere.
MJ Basketball Experience

I MJ Basketball Experience deler Maria Jespersen ud omkring hendes oplevelser og erfaringer som professionel basketballspiller, samt livet på college, på landsholdet og som ungdomsspiller i Danmark. Podcasten er for alle der er interesserede i at vide mere om det professionelle liv, og få en større forståelse for livsstilen, op- og nedturene samt de unikke oplevelser basketball kan give. Podcasten ønsker at motivere andre unge basketball spillere i Danmark til at gå efter deres drømme og får det meste ud af sporten. 
Talentfabrikken

Med "Talentfabrikken" håber vi at nå ud til rigtig mange af de danske ungdomstrænere med gode råd til træning af alle unge basketballspillere. Vi vil komme med tips til den tekniske, taktiske, fysiske og mentale del af basketball spillet og til overvejelser omkring progression, træningsmængde og belastning. "Talentfabrikken" vil tage afsæt i den nye Basketball ATK 2.0, men der vil også blive plads til andre spændende og "skæve" vinkler på god talentudvikling. 
Værterne er Jesper Hauge og Anders Sommer. 
Danes Abroad

"Danes Abroad" vil give dig et indblik i, hvordan livet som basketballspiller i udlandet er. Det skal give unge danske spillere rollemodeller i udlandet at se op til og et reelt indsigt i disse basketballspilleres hverdag. Det kan være livet som collegestuderende eller professionel. Det kan eksempelvis være på prep-school i USA eller et akademi i Europa. Værten er Jesper Serritzlew.  

Landsholdskontakter

Jörgen Fastberg
Sportschef

Tlf. +45 20 59 18 01
E-mail: jfa@basket.dk
Mauricio Chicola Gutierrez
Sportskoordinator

Tlf. +45 91 95 66 98
E-mail: mag@basket.dk
Danmarks Basketball Forbund | Brøndby Stadion 20 | 2650 Brøndby | Tlf.: 43262420