Få alt det nye fra
Danmarks Basketball forbund i din indbakke
Om DBBF » Ledige stillinger » DBBF søger en ungdomslandsholdsansvarlig

ledige stillinger

DBBF søger en ungdomslandsholdsansvarlig 

DBBF søger en ungdomslandsholdsansvarlig, der er dygtig til at planlægge og afvikle events og som brænder for udvikling. Er du drevet af aindfri udviklingspotentialer i mennesker og sportslige organisationer, og brænder du samtidig for at skabe velfungerende fysiske og uddannelsesmæssige rammer for unge atleter, så er denne stilling bestemt noget for dig!
Som vores nye U-landsholdsansvarlige bliver du en del af et ny sammensat talent-/eliteteam. Dine primære ansvarsområder vil være drift og udvikling af ungdomslandsholdsprogrammet, samt varetagelse af opgaver i henhold til DBBF’s strategiske aftale med DIF. Teamet vil blive ledet af sportschef Jörgen Fastberg og består desuden af sportskoordinator Mauricio Chicola Gutierrez.

Baggrund
DBBF har gennem de seneste år gennemgået en markant medlemsvækst. Med vækst følger nye muligheder, og vi ønsker at skabe en endnu tydeligere sportslig profil. Potentialet er enormt, og er du profilen, som finder arbejdsglæde i at tilrettelægge, koordinere, udvikle og udnytte mulighederne i et inspirerende miljø, så er jobbet her en chance for at påvirke og bidrage til udviklingen af dansk basketball.

Stillingen
Som vores nye U-landsholdsansvarlig vil du først og fremmest skulle stå for driften og udviklingen af vores ungdomslandsholdsprogram. Du vil være flankeret af sportskoordinatoren, som vil understøtte den koordinative del af arbejdet og være aktiv i hallerne under samlingerne. Dette inkluderer ansvar for rekruttering, vejledning og udvikling af ungdomslandstrænerne samt optimering af sammenhængskraften i vores samlede talentudviklingsprogram. Du vil desuden spille en central rolle i eksekveringen af talent- og eliteområdets strategisamarbejde med DIF. Dette indebærer blandt andet at være sportslig sparringspartner og katalysator for landets mange talent-/elitemiljøer.
De vigtigste opgaver er således, at:
  • Drive vores ungdomslandsholdsprogram. Herunder arrangement og afvikling af U-landsholdssamlinger. Der må i denne sammenhæng på regnes en hel del weekend-arbejde, hvor en række praktiske opgaver skal løses.
  • Rekruttere, vejlede og udvikle de enkelte ungdomslandstrænere og ungdomslandstrænerteamet som helhed sammen med sportschefen.
  • Sætte rammerne for selekterings- og rekrutteringsprocesserne omkring ungdomslandsholdene sammen med sportschefen.
  • Videreudvikle aktiviteter med indflydelse på landsholdsprogrammet i henhold til DBBF’s strategiaftale med DIF – ofte som sparringspartner og katalysator for eksterne partnere og interessenter.
Kandidaten
Vi søger en ambitiøs og loyal holdspiller med anføreregenskaber, der har modet og evnerne til at sætte sin viden på spil for at
videreudvikle dansk basketball. Som person er du imødekommende og lyttende, men samtidig inspirerende og motiverende. Din passion for udvikling og samarbejde skinner igennem på en måde så både kollegaer, trænere, klubber og andre interessenter glæder sig til at få dig på besøg og stimulere/inspirere deres indsats og udvikling. Du skal således evne at organisere, tilrettelægge og afvikle basketballfaglige initiativer lige fra trænerkurser, til strukturelle oplæg på halgulvet og i bestyrelseslokalet.
Som U-landsholdsansvarlig vil du være sportschefens vigtigste medarbejder, når det kommer til planlægning og gennemførelse af landsholdsaktiviteter. Du forventes at være selvstændig, ansvarlig, handlekraftig, og du skal tage et stort helhedsansvar for at forsøge at optimere kvaliteten af vores aktiviteter. Som ansvarlig for ungdomslandstrænerne er du inspirerende, inkluderende og kan sætte retningen, men evner samtidig at begå dig i øjenhøjde med både trænere, klubber, akademier og andre med indflydelse på talent- og elitearbejdet i DBBF.
Som medarbejdergruppe er vi kendetegnet ved engagement, nysgerrighed og et stærkt fællesskab. Vi går på arbejde for at gøre vores bedste for medlemmerne, klubberne og dansk basketball generelt. Det er derfor vigtigt, at du kan genkende dig selv i forbundets værdier og kan se dig selv trives i et ambitiøst miljø, hvor vi rummer forskellighed og respekterer faglige uenigheder som et middel til at flytte os selv og dansk basketball.
Du skal trygt kunne kommunikere på engelsk både i tale og på skrift.

Værdier
Rummelighed – Udvikling - Fællesskab

Arbejdssted
Vores primære kontor er lokaliseret i Idrættens Hus, Brøndby, men vi har også et mindre kontor i Aarhus, som støtter op omkring driften i vest. Vi søger en U-landsholdsansvarlig med base på kontoret i Brøndby.

Vi kan tilbyde dig
En spændende og udviklingsorienteret arbejdsplads med en god atmosfære og kompetente kolleger, hvor arbejdsopgaverne er udfordrende og alsidige, og hvor humor og faglig ansvarlighed trives godt sammen.
Du skal forvente varierende arbejdstider. Der vil forekomme en hel del weekend-arbejde i forbindelse med U- landsholdssamlinger.
Jobbet er i udgangspunktet en 80%-stilling svarende til 30 ugentlige timer i gennemsnit. I spidsbelastningsperioder, vil du dog skulle arbejde på fuld tid og nogle gange mere, mens du i lavsæsonen vil have tilsvarende mere fri.
Ansættelsesvilkår forhandles i forbindelse med ansættelsen.

Ansættelsesproces
Du bedes sende dit målrettede CV samt motivation til Sportschef Jörgen Fastberg på Jfa@basket.dk. Der er deadline for ansøgninger d. 30.06 2023, men ansøgningerne vil blive behandlet løbende.

Opstartsdato 01.10.2023.
Spørgsmål kan stilles til sportschef Jörgen Fastberg på mail Jfa@basket.dk

DBBF kontakter

Generel kontakt
Telefon: +45 43 26 24 20
E-mail: info@basket.dk

Turnering
Telefon: +45 43 26 24 21
E-mail: turnadm@basket.dk

DBBFs telefontider
Mandag: 9.00-11.30
Tirsdag: 9.00-11.30 og 14.00-16.00
Onsdag: 9.00-11.30
Torsdag: 9.00-11.30
Fredag: 9.00-11.30

Udenfor kontorets telefontider henvises til hjemmesiden. 
Jesper Winther Sørensen 
Direktør 

Overordnet administrativt ansvar.  

Tlf.
E-mail: Jws@basket.dk
Thomas Johansen
Udviklingschef

Ansvarlig for udviklingsområdet og dets konsulenter samt politiske udvalg, samt DGI basketball. Arbejder også med klubudvikling og besøger gerne klubberne.

Tlf. +45 31 18 67 93
E-mail: tjs@basket.dk
Andrada Csender
3x3 Projektleder
Ansvarlig for 3x3 stævner i DBBF regi.
Kontaktes ved alle spørgsmål omkring 3x3 (henvendelser skal ske på engelsk)

Tlf. +45 21 45 71 23
E-mail: ancs@basket.dk
Sona Camara
Udviklingskonsulent Øst

Klubudvikling i ØstDanmark og ansvarlig for projekt "Væk fra ventelisten & ind på banen"

Tlf. +45 20493712
E-mail: soc@basket.dk
Rune Ressel Larsen
Turneringschef

Turnering (struktur, afvikling, sagsbehandling), DBBFs lovgivning, FIBAs love & klubturneringer, internationale spillere, kontrakter, dommerudvikling. Assisterer Turnerings- og Dommerudvalget.

Tlf. +45 43 26 24 21
E-mail: rla@basket.dk
Kim Lippert
Turneringskoordinator

Planlægning og administration af 5-mod-5 turneringen.

Tlf. +45 60 75 62 26
E-mail: turnadm@basket.dk
Jörgen Fastberg
Sportschef

Ansvarlig for elite & uddannelsesområdet og for strukturer og relationer ud mod samarbejdspartnere nationalt og internationalt. Ansvarlig for sportslig udvikling på talent & eliteområdet og koordinering af A-landsholdene. Tovholder på udviklingen af DBBFs røde tråd.

Tlf. 20 59 18 01
E-mail: jfa@basket.dk
 
Mauricio Chicola Gutierrez
Sportskoordinator

Ansvarlig for administration i forbindelse med ungdoms & seniorlandshold. 

Tlf.: +45 91 95 66 98 
E-mail: mag@basket.dk

Stephan Birch Hartung
Turneringskoordinator 

Grand Prix koordinator øst samt generel turneringsplanlægning.

Tlf. 43 26 24 21
E-mail: Stephan@basket.dk

Lars Østergaard 
Ansvarlig for MVP-App

IT-Drift af MVP-app

Tlf. 43 26 24 21
E-mail: Lars@basket.dk

Anton Elsner
Udviklingskonsulent (Vest)

Klubudvikling i vest, samt samarbejde med BørneBasketFonden. Arrangerer regionale camps for U13-U14.

Tlf. +45 30 27 55 28 
E-mail: 
anton@bornebasketfonden.dk
William Bond
Udviklingskonsulent (Fyn)

Udvikling og drift af: uddannelsesstruktur, generel klubudvikling, samarbejde med BørneBasketFonden, drift og udvikling af trænerlicens.

Tlf. +45 20 84 56 15
E-mail: wbo@basket.dk
Cathrine Bigum (Barsel) 
Eventkoordinator med kommunikationsansvar

Planlægning og gennemførelse af events samt ekstern kommunikation på hjemmeside og sociale medier.

Tlf: 43 26 24 20
E-mail: Cat@basket.dk 

Aske Strandbygaard  (Barselsvikar) 
Eventkoordinator med kommunikasionsansvar

Planlægning og gennemførelse ekstern kommunikation på hjemmeside og sociale medier.

Tlf: 30 25 13 63
E-mail: Aske@basket.dk

Emma Rame 
Eventkoordinator med ansvar på partnerskaber

Planlægning og gennemførelse af events samt værdiskabene partnerskaber. 

Tlf: 43 26 24 20
E-mail: Emma@basket.dk

Baris Yilmaz & Henrik Birkedal Hansen
Regnskabsmedarbejdere

Ansatte i DIF, men en del af teamet i DBBF. Ansvarlig for regnskab og økonomistyring.

Tlf. +45 62 65 61 40 og +45 62 65 61 48

E-mail: DBBFregnskab@dif.dk

Thomas Rendal
Merchandiseansvarlig

Ansvarlig for tøj og merchandise til salg, landshold mv.

Tlf. +45 23 65 69 22
E-mail: tre@basket.dk

 
Danmarks Basketball Forbund | Brøndby Stadion 20 | 2650 Brøndby | Tlf.: 43262420