Få alt det nye fra
Danmarks Basketball forbund i din indbakke
Landshold » Endelig trup til kampen mod Norge udtaget

Nyheder

Endelig trup til kampen mod Norge udtaget 
FOTO: ​Tom Andreasen
I morgen går herrelandsholdet på banen i Arena Næstved i kampen mod Norge. Den første ud af to hjemmekampe denne uge. Herrerne mødte sidst nordmændene i august på udebane, hvor Norge løb med sejren. Der er dermed en revanche på spil for danskerne i præ-kvalifikationen til EM i 2025.  

Head coach Allan Foss har udtaget de endelige 12 spillere som skal i ilden i morgen kl. 19:00. Jonathan Klussmann har desværre måtte melde afbud til dette vindues landsholdsamling pga. sygdom. I stedet har Bakir Serdarevic været med under træningssamlingen, men den unge talentfulde BC Copenhagen spiller er ikke med i den endelige roster denne omgang. Den endelige trup er et godt mix af rutinerede og semirutinerede spillere.
Samtidig er der blevet plads til to debutanter på holdkortet.
“Vi har de spillere til rådighed som vi ønsker, og sammensætningen af meget rutinerede, semi-rutinerede og 2 debutanter i form af Tobias Jensen og Marqus Marion er optimal i forhold til kemi og rollefordeling. Så forudsætningerne for fremgang og sejr er optimale, og vi glæder os til at spille på hjemmebane igen, og forhåbentlig levere en god og underholdende kamp” udtaler Allan Foss.

Roster:
Adama Darboe
Asbjørn Midtgaard 
Daniel Mortensen 
Darko Jukic 
Jonas Zohore 
Kevin Larsen 
Mads Bonde
Marqus Marion 
Noah Churchill
Sebastian Åris 
Sylvester Berg 
Tobias Jensen

Det er ved sidste chance for at sikre dig en billet til kampen imorgen i Arena Næstved, så skynd dig ind og køb en billet på www.arenanaestved.dk/events

Landsholdskontakter

Jörgen Fastberg
Sportschef

Tlf. +45 20 59 18 01
E-mail: jfa@basket.dk
Mauricio Chicola Gutierrez
Sportskoordinator

Tlf. +45 91 95 66 98
E-mail: mag@basket.dk
Danmarks Basketball Forbund | Brøndby Stadion 20 | 2650 Brøndby | Tlf.: 43262420