Få alt det nye fra
Danmarks Basketball forbund i din indbakke
Landshold » Nyheder » Herrelandsholdet4

Nyheder

Jobopslag: ny Head Coach til herrelandsholdet

DBBF leder efter en ny herrelandstræner. Se stillingsopslaget her.
Herrelandsholdet skal have ny landstræner

Efter sommerens EM kvalifikation er DBBF og den nu tidligere danske herrelandstræner, Pieti Poikola, i fællesskab blevet enige om ikke at forlænge samarbejdet.
Danmark slutter EM-kvalen flot af med sejr over Østrig

Foran knap 1000 tilskuere i Arena Næstved, vandt Danmark deres sidste EM-kval kamp lørdag aften. Danmark vandt 86-72 over Østrig og er efter 2 kampe ubesejrede på den nye hjemmebane i Næstved.  

Danmark var sekunder fra en sejr mod Holland

Danskerne førte i størstedelen af kampen, men hollænderne udlignede med 46 sekunder tilbage af kampen. Det endte med en ny overtidskamp for Danmark som denne gang desværre blev besejret, 98-88.
Kamptidspunkt for Danmarks sidste hjemmekamp i Næstved er rykket

Lørdag den 17.09 spiller Danmark deres sidste kamp under den igangværende EM-kval. FIBA har nu rykket kamptidspunktet fra kl. 17:00 til kl. 19:00 så kampen spilles samtidig med den anden kamp i gruppen.
Historisk sejr til Danmark over Tyskland
 
Lørdag aften fik de danske basketball herrer deres første sejr ved dette års EM-kvalifikation. Det blev til en sensationel sejr over forhåndsfavoritterne fra Tyskland på 106-102, i en fantastisk kamp der gik ud i hele 3 overtider. 
Danmark tager imod Tyskland lørdag - på ny hjemmebane

Det danske herrelandshold tager lørdag imod Tyskland i de 2 nationers returopgør ved EM-kvalifikationen i Basketball. Det er anden hjemmebanekamp for Danmark, men denne gang er det på en helt ny bane i landsholdsregi.
Danmark taber til Østrig
Danmark tabte i går aftes deres 3. kamp i træk til EM-kvalifikationen, denne gang på udebane mod Østrig. Danskerne kom fint i gang med kampen, men for mange udfald og svingende spil resulterede i et nederlag på 20 point.
Danmark taber første hjemmebanekamp 
Der var håb efter en nogenlunde flot 1. halvleg mod Tyskland i den første kamp og et hollandsk nederlag til Østrig. Det håb gav hollænderne dog ikke meget liv i Danmarks første hjemmebanekamp i EM-kvalifikationen. 
 
Danskerne kæmpede bravt men tabte til overmagten
I går aftes spillede det danske herrelandshold første kamp til EM-kvalifikationen. Kampen foregik i Kiel foran 5.045 tilskuere og her måtte danskerne se sig slået af Tyskland 101-74. 
 

Optakt til EM-kvalen 


Fra lørdag den 31. august til lørdag den 17. september spiller det danske herrelandshold med i EM-kvalen. I alt kæmper 27 hold om de resterende 11 pladser til FIBA Eurobasket 2017.
7 dage til første EM-kvalifikations kamp mod Tyskland

Nu sker det om en uge. Det danske landshold skal spille deres første kamp i Kiel mod Tyskland, på deres vej mod kvalifikation til europamesterskaberne i 2017. Vi har derfor snakket med nogen af de danske herrer omkring deres forventninger til de kommende kampe, og hvordan det er at repræsentere Danmark på basket banen

Danmark Slår Schweiz i første kamp ved træningsturnering

I går aftes (17.08) spillede det danske herrelandshold deres første kamp til en 4 nationers træningsturnering i Slovakiet. Herrerne fik en fantastisk start med en sejr over Schweiz på 86-75.

Herrelandsholdet til træningsturnering i Slovakiet

Forberedelserne til EM kvalifikationen er i fuld gang for det danske herrelandshold.
De seneste dage er gået med træninger i Idrættens Hus og tirsdag d. 16/8., rejser herrerne til Slovakiet for at deltage i en 4 Nationers turnering. 
 
Herrelandsholdets første træningskampe
I weekenden spillede det danske herrelandshold 2 træningskampe mod Sverige. Det var de første træningskampe for holdet på deres vej mod EM kvalen som starter den 31. august. læs hvordan det gik her.
Ny opdatering på Herrelandsholdets træning

Nu er Herrerne i Sverige, klar til at kæmpe for hinanden og for Danmark.
Støt de danske drenge på Facebook

DBBF har oprettet 3 Facebook events så du kan vis din støtte samt dele begivenhederne med dine venner og familie.
Opdatering på herrernes træning

Nu hvor de danske herrer for alvor er gået igang med deres træning til EM kvalifikationen, kan du her læse en lille opdatering på holdets weekend.

Landsholdets træning til EM er skudt i gang


De danske herrer starter i denne weekend deres EM forberedende træning. De skal arbejde hårdt, hvis de vil opnå et godt resultat i den stærke gruppe, de er blevet placeret i.

Billetsalget til Danmarks EM-kval kampe er åbnet

Det danske herrelandshold er med i EM-kvalen og spiller i den forbindelse 3 hjemmekampe i september. Du kan nu købe din billet online til kampene mod hhv: Holland, Tyskland og Østrig. Kom og vær med til at skab en fantastisk stemning og få muligheden for at se en NBA profil eller 2.

Herrelandsholdets trænerteam til EM-kvalen er på plads
 
Den 31. august spiller det danske herrelandshold deres første kamp i EM-kvalen. I slutningen af juli måned begynder træningen for alvor og i år er der kommet et par rokeringer i trænerstaben. 

Kom med til Danmarks første EM-kval kamp mod Tyskland i Kiel
DBBF har i samarbejde med LA Travel arrangeret en bustur til Kiel fra hhv. Århus og KBH. få mere info om turen og find link til billetkøb her

Shavon Shields klar til NBA Summer League

Danske Shavon Shields er blevet udtaget til Orlandos NBA Summerleague hold. Til Orlandos summerleague turnering der kører fra den 2. - 8. juli. Det bringer ham et lille skridt mod hans mål om at komme til at spille i NBA. Læs mere her
Det danske herrelandshold kan møde endnu en NBA spiller til EM-kval

Landsholdet er i september måned i pulje med Tyskland, Østrig og Holland når der skal spilles EM-kval.
Tyskland møder op med 2 NBA profiler. Nu ser det ud til at der også kommer NBA modstand fra Østrig.
 
DBBF indgår aftale med Næstved om afvikling af landskampe
Til september skal det danske herrelandshold spille EM-kvalifikationskampe. I den forbindelse skal der spilles 3 hjemmebanekampe hvoraf 2 bliver spillet i Næstved Arena.
Program for herrelandsholdet 2016

Få et overblik over herrelandsholdets program for 2016 her. 
Herrelandsholdets bruttotrup udtaget 01.03.16

Her er de 24 navne i herrelandsholdets bruttotrup til EM kvalifikationen senere i år.
Så er puljerne klar 22-01-2016

Der er trukket lod om puljerne til sommerens EM-kvalifikation og slutrunder for u-landshold. Se alle puljerne her.

Tid til Lodtrækning for kvalifikationen til EM 2017 for herrer 

FIBA Europe offentliggjorde onsdag deres Seedninger til FIBA EuroBasket 2017 Kvalifikationens lodtrækning. Lodtrækningen finder sted fredag den 22. januar. Se hvem Danmark kan møde her

EM i Berlin starter i morgen 04.09.15

I morgen starter EM i Basketball og for første gang spilles de 4 puljer i 4 forskellige lande. Den danske liga er repræsenteret ved den Islandske landsholdsanfører Axel Kárason, som sidste sæson spillede i Værløse og i den kommende tørner ud for Svendborg Rabbits. Læs mere her
Danmark slutter sommeren af med Succes 20.07.15
Det danske herrelandshold spillede sommerens sidste 2 kampe i Estland og det blev et par intense og tætte kampe som Danmark endte med at vinde. Læs mere og se videoer fra kampene her
Danmark slår Tjekkiet 13.07.2015
Herrelandsholdet spillede i weekenden 2 træningskampe mod Tjekkiet i den tjekkiske by Brno og kampene gav både succes og erfaring. Læs meget mere om kampene her

Det danske herrelandshold er hjemme fra Kina, men flere kampe venter 09.07.15
Danmark spillede en masse kampe i Kina og fik hevet et par sejre og en masse gode oplevelser med hjem. Nu står den så på nye kampe mod hhv. Tjekkiet og Estland. Læs mere om herrelandsholdets tur og kommende kampe her

Det danske herrelandshold har spillet de første 3 træningskampe i Kina 25.06.15
Lørdag den 20. juni drog det danske herrelandshold afsted til Kina for at deltage i Four Nations International Basketball Tournament, som også har deltagelse af Kina, USA og Slovenien.
Herrelandsholdet er kommet til Kina 22.06.15
Herrelandsholdet startede træning fredag den 12. juni. Efter en uge af hård træning tog holdet til Kina, hvor de spiller otte kampe på to uger, bl.a. imod Kina og Slovenien, samt et all-star hold fra USA.
Smugkig til Herrelandsholdets træninger 16-06-15
Herrelandsholdet er startet op på træningen til årets udfordringer og her kan du se et par videoer fra de første par træninger. Klik her for at se videoerne
Åbne landsholdsamlinger for både Dame- og Herrelandsholdet 11.06.15
Der er åben træning for både Herrelandsholdet og Damelandsholdet. Alle er velkomne ikke mindst trænere, der vil snakke med landholdstrænerne.
Klik her for at se hvor og hvornår
Se herrelandsholdets nye bruttotrup 29.05.15
Det nuværende mål for herrelandsholdet er at kvalificere sig til EM slutspil i 2017. For at arbejde hen i mod dette mål er der blevet udtaget en trup af 20 spillere, der skal spille sammen de næste to-tre år. Her til sommer 2015 bliver der spillet 12 kampe i forskellige turneringer. Læs mere her 
 

Landsholdskontakter

Jörgen Fastberg
Sportschef

Tlf. +45 20 59 18 01
E-mail: jfa@basket.dk
Mauricio Chicola Gutierrez
Sportskoordinator

Tlf. +45 91 95 66 98
E-mail: mag@basket.dk
Danmarks Basketball Forbund | Brøndby Stadion 20 | 2650 Brøndby | Tlf.: 43262420