Få alt det nye fra
Danmarks Basketball forbund i din indbakke
Landshold » Nyheder » Herrelandsholdet4 » Herrelandsholdets trænerteam på plads

Nyheder

Herrelandsholdets trænerteam til EM-kvalen er på plads

 
Den 31. august spiller det danske herrelandshold deres første kamp i EM-kvalen. I slutningen af juli måned begynder træningen for alvor op mod EM-kvalen og i år er der kommet et par rokeringer i trænerstaben.
 
Pieti Poikola er stadig headcoach for holdet, men Almir og Harri vil ikke længere stå ved hans side som ass. Coaches. Grundet personlige årsager har de ikke nok tid til landsholdsprogrammet i år og derfor er der blevet fundet nye trænere. Almir hjælper dog stadig til med sommertræninger og Harri vil fortsat hjælpe til med video scouting.
 
Der er som nævnt blevet fundet nye kompetente træner kræfter til holdet i form af: Israél Martin og Mickey Dennis.
Israél Martin var i den forgangne sæson headcoach for Bakken Bears hvor han havde en fantastisk sejrstime i FIBA Europe Cup og vandt pokalmesterskabet med klubben. Udover det har Israél 7 års erfaring som assistent træner i ACB (den bedste spanske række). Den internationale erfaring som Israél tilføjer til holdet vil helt sikkert kunne skabe værdi for truppen.
Mickey Dennis var headcoach for Stevnsgade Supermen sidste sæson og er en af de mest scorende spillere i Basketligaens historie.
 
Sportschef Rasmus Winkel udtaler følgende om de nye trænere: ”Vi er meget glade for at have fået 2 nye trænere som kender til den danske liga og som vil give alt for at spillerne på landsholdet får de bedste muligheder for succes til EM-kvalen, samtidig med at vi kan drage fordel af den internationale erfaring som Almir og Harri har fået over de sidste år”. 
 
Anders Vind Kiethon vil stadig styre det fysiske træner staff og sikre at man fortsætter det høje niveau af fysisk arbejde som er blevet gjort de senere år.
 
Den første kamp i EM-kvalen bliver spillet i Kiel imod Tyskland den 31. august og der er på nuværende tidspunkt solgt omkring 6.500 billetter. Du har også muligheden for at komme med til kampen sammen med andre fra Danmark. Læs mere om det her ► Bustur til Kiel 

Landsholdskontakter

Jörgen Fastberg
Sportschef

Tlf. +45 20 59 18 01
E-mail: jfa@basket.dk
Mauricio Chicola Gutierrez
Sportskoordinator

Tlf. +45 91 95 66 98
E-mail: mag@basket.dk
Danmarks Basketball Forbund | Brøndby Stadion 20 | 2650 Brøndby | Tlf.: 43262420