Få alt det nye fra
Danmarks Basketball forbund i din indbakke
Uddannelse » Herrernes pokalfinale flyttes til april

Nyheder

DBBF ansætter ny kommerciel chef

Det er med stor glæde, at Danmarks Basketball Forbund kan præsentere Michael Jørgensen som ny kommerciel chef.
Danmarks Basketball Forbund har længe ledt efter den perfekte kandidat til positionen som kommerciel chef, og nu er den person fundet. Det bliver nemlig Michael Jørgensen, som pr.1. januar 2022 tiltræder jobbet.

For basketballkendere lyder navnet måske bekendt, og det er der en grund til. Michael Jørgensen var i en årrække tilknyttet Svendborg Rabbits – både som træner og sportschef, og det var også Michael, der gik forrest, da basketball i Svendborg skulle professionaliseres.

Dengang for ca. 20 år siden var det svært at forestille sig professionel basketball i Svendborg, men den drøm realiserede Michael Jørgensen, der nu sigter efter at løfte dansk basketball til nye højder.

- Det er min drøm at indfri det kæmpe kommercielle potentiale, som basketball har. Sporten skal have et økonomisk såvel som interessemæssigt løft, så vi igen mærker stemningen fra tidligere tiders pokaldramaer på landsdækkende TV.  

- Jeg er lige dele ekstatisk og stolt over at få lov til at arbejde med det, der interesserer mig allermest i hele verden – nemlig basketball. Samtidigt er det med ærefrygt at jeg påtager mig opgaven om at løfte sporten kommercielt. Jeg vedkender mig fuldt ud at vi ikke har den brede befolknings fulde opmærksomhed, men som en sport i kraftig medlemsfremgang, skal vi turde bruge den succes til også at skabe opmærksomhed og udnytte dette som en kommerciel løftestang.

Det er bestemt ikke kun Michael Jørgensen selv, der glæder sig til at komme i gang med de nye og spændende udfordringer i forbundet. Om ansættelsen fortæller direktør i DBBF, Sebastian Brydegaard:

- Det er en stor kommerciel kapacitet, vi får tilknyttet. Han har masser erfaring inden for basketball og salg, og det er det, der er den optimale profil for os. Vi ville gerne have en, der har erfaring inden for begge områder. Derudover er han dedikeret, løsningsorienteret og har en enorm tro på at vi kan forløse det kommercielle potentiale, hvilket er vigtigt i den rolle.

- Vi forsøger samtidig at sende et signal om, at vi skal gå all in for at lykkes, og vi tror på, at det er Michael, der kan og vil indfri det store potentiale. 

- Michael kommer som udgangspunkt til at have base i hele landet, så han kommer forhåbentlig til at være synlig, dér hvor potentialet er. Han bor på Fyn, men han kommer hver uge til at besøge Jylland og Sjælland, så det er en profil, der kommer til at være synlig, hvilket også er vigtigt for os, slutter Sebastian Brydegaard.

Vil du læse mere om Michael Jørgensen, kan du besøge hans linkedin-profil:

https://dk.linkedin.com/in/michael-jorgensen

Landsholdskontakter

Jörgen Fastberg
Sportschef

Tlf. +45 20 59 18 01
E-mail: jfa@basket.dk
Mauricio Chicola Gutierrez
Sportskoordinator

Tlf. +45 91 95 66 98
E-mail: mag@basket.dk
Danmarks Basketball Forbund | Brøndby Stadion 20 | 2650 Brøndby | Tlf.: 43262420