Få alt det nye fra
Danmarks Basketball forbund i din indbakke
Uddannelse » Nyheder » ITA uddannelse

Nyhed

Idrættens Træner Akademi

- DIF og Team Danmarks elitetræneruddannelse
Er du diplomtræner og kunne du tænke dig at videreuddanne dig? 

Idrættens Træner Akademi (ITA) tager imod ansøgninger. Send din ansøgning til os inden den 15. juni.

Ansøgningensdokumentet og mere info kan findes her: http://www.dif.dk/da/foreningsliv/uddannelse/for-s-traenere/traeneruddannelser/idraettens-s-traener-s-akademi 

Du bedes sende din ansøgning til William Bond på wbo@basket.dk 

Info om ITA uddannelsen

Bliv en bedre og mere målrettet træner. Lær at optimere dine idrætsudøveres præstation og få viden om, hvordan du udvikler elite- og talentmiljøer gennem en skarpere trænerstil. Du får et uddannelsesforløb, der løfter dine kompetencer yderligere, så du bliver i stand til at udvikle dine udøvere, dig selv, din klub og dit forbund.

Idrættens Træner Akademi (ITA) er den højeste træneruddannelse i dansk idræt. Den tilrettelægges af Danmarks Idrætsforbund (DIF) og Team Danmark i samarbejde med specialforbund. Uddannelsen er for dig der arbejder med talent- og eliteidrætsudøvere på højt nationalt eller internationalt niveau. Uddannelsen bygger på refleksion over egen praksis, teoretiske kundskaber og DIF og Team Danmarks erfaringer og viden om eliteidræt.
Grundmodulets indhold er delt ind i 3 blokke:

  • Trænerrollen

  • Sportspsykologi og talentudvikling

  • Træningslære

Som på diplomtræneren, skal man i DBBF-delen også ud og søge ny viden i form af en praktik/studietur og bruge den viden man har erhvervet sig igennem grundmodulet på ITA’en. Grundmodulet varer 260 timer, imens der forventes at lægges 40 timer i DBBF-delen. Også her er DBBF behjælpelige ift. koordinering, aftaler og økonomisk støtte.

Uddannelseskontakter

William Bond
Udviklingskonsulent

Tlf. +45 20 84 56 15
E-mail: wbo@basket.dk
Danmarks Basketball Forbund | Brøndby Stadion 20 | 2650 Brøndby | Tlf.: 43262420