Få alt det nye fra
Danmarks Basketball forbund i din indbakke
Forening » Foreningshjælp og foreningsdrift » It-værktøj
Støt vores sponsorer:

It-værktøj

IT-værktøj


Der findes en lang række hjælpeværktøjer der kan gøre jeres liv som klubledere meget lettere. Udviklingen på IT går hurtigt, så vi kan ikke garantere at alt er helt up-to-date, men her er nogle programmer, som kan spare tid. Giv os gerne nye idéer!

Turneringsadministration, spiller- og trænerlicenser, dommerportal, mm
Forbundets eget IT system (Basys) håndterer en lang række opgaver for sporten. Som klub kan I få tilgang til jeres turneringsadministration, og alle forbundsdommere har deres egen portal med kampe. Spillerlicenser og trænerlicenser håndteres også herinde. Link: klubportal.basket.dk - Hent brugervejledning her

Gratis mødeplanlægningsværktøj
www.doodle.com kan I helt gratis lave en mødeindkaldelse på to minutter, og se hvilket tidspunkt der passer deltagerne bedst. Meget simpelt at bruge, når du skal indkalde til bestyrelsesmøde, trænermøde, eller andet.

Økonomi og medlemsstyring
Der findes flere forskellige programmer der kan hjælpe jer med at styre klubbens økonomi og medlemmer. De har hver især forskellige funktionaliteter, men vi anbefaler på det kraftigste at I bruger et af dem, da det kan spare jer for enormt meget tid. Se mere på de forskellige hjemmesider eller kontakt vores konsulenter for gode råd.
www.klubmodul.dk / www.conventus.dk / www.ForeningLet.dk / www.memberlink.dk

Holdplanlægning, medlemskommunikation etc.
Se f.eks. www.holdsport.dk. Denne side kan være en hjælp til mange holdledere og trænere fremover.

Fælles fil deling
Også her findes der mange systemer der kan gøre det, men et der fungerer udemærket og er gratis er www.dropbox.com. I kan her få nok gratis plads til at I ville kunne opbevare alle klubbens væsentligste dokumenter et sted hvor alle kan få fat i dem.

Google
Google arbejder på at tilbyde en lang række gratis produkter. Mange mindre virksomheder er ved at gå over til Gmail, Google Docs, etc. Så hvis I som klub ønsker at have en fælles platform til mail, fildeling og meget mere, er google bestemt værd at overveje.

Spørgeskemaer
Har I brug for at finde ud af hvad jeres medlemmer synes, så kan I bruge Googles Survey Tool. Det er både nemt og gratis. Inde i Google Docs kan man oprette en formular (survey) præcis ligesom man opretter et word-dokument. Resultaterne kan trækkes ud i et regneark.

Medlemmet i Centrum
Danmarks Basketball Forbund har iværksat at nyt initiativ ved navn ”Medlemmet i Centrum”, som udbydes i samarbejde med DIF og firmaet Players1st. Players1st har i flere år lavet kvalitative spørgeskemaer til klubber under Dansk Golf Union og det tilbydes nu også i basketball. Læs mere her
 
Kontaktoplysninger til DBBF: 

Generel kontakt
Telefon: +45 43 26 24 20
E-mail: info@basket.dk

Turnering
Telefon: +45 43 26 24 21
E-mail: turnadm@basket.dk

DBBFs telefontider
Mandag: 9.00-11.30
Tirsdag: 9.00-11.30 og 14.00-16.00
Onsdag: 9.00-11.30
Torsdag: 9.00-11.30
Fredag: 9.00-11.30

Udenfor kontorets telefontider henvises til hjemmesiden. 

Foreningskontakter

Thomas Johansen
Udviklingschef/konsulent (Vest)

Tlf. +45 31 18 67 93
E-mail: tjs@basket.dk
Anton Elsner
Udviklingskonsulent (vest)

Tlf. +45 30 27 55 28 
E-mail: 
anton@bornebasketfonden.dk
William Bond
Udviklingskonsulent (Fyn)

Tlf. +45 20 84 56 15
E-mail: wbo@basket.dk
Danmarks Basketball Forbund | Brøndby Stadion 20 | 2650 Brøndby | Tlf.: 43262420