Få alt det nye fra
Danmarks Basketball forbund i din indbakke
Om DBBF » Nyheder » Jakob Dehn er ansat som ny eliteansvarlig
Støt vores sponsorer:

Om DBBF

Jakob Dehn er ansat som ny eliteansvarlig i DBBF

Danmarks Basketball Forbunds talent- og eliteafdeling har nu fået ny eliteansvarlig i Jakob Dehn, der kommer med en baggrund fra Solrød som spiller og træner på eliteniveau.
Jakob Dehn tiltræder stillingen 1. oktober, og har fra sin base i Solrød opnået en bred indsigt i arbejdet med elite- og talentområdet. I klubben har han været træner for klubbens U16 og U18 herrer landsdækkende samt siddet som bestyrelsesmedlem. Som spiller har Jakob været aktiv igennem 16 år og tilknyttet Team Danmark linjen i forbindelse med sin gymnasieuddannelse.
 
Jakob fortæller:

"Det, at komme til at arbejde med eliteområdet i DBBF er et drømmejob for mig, efter at have tilbragt uanede mængder af tid i haller samt at have brugt en masse tid på at uddanne mig inden for idrætspsykologi samt elite- og performancemiljøer. Dansk basketball er inde i en rivende udvikling på mange områder, og jeg er meget bevidst om - og fuld af respekt for de mennesker, som til dagligt lægger deres blod, sved og tårer i sporten i hele landet. Derfor kommer jeg ind i det her job med ydmyghed, men samtidig også med fuld fart og ambitioner, og et brændende ønske om, at vi fortsat skal fremad som et samlet Basketballdanmark. Min dør er altid åben, og jeg står på mål for at være nysgerrig og arbejde på tværs af organisationer og fællesskaber, for at vi kan udvikle os mest muligt sammen. Jeg glæder mig helt vildt til at sætte barren højt og at tage arbejdshandskerne på."    
 
Jakob har en erhvervsbaggrund som lærer og underviser gennem 10 år med en kandidatuddannelse i pædagogisk psykologi. Jakob har endvidere rettet sit speciale imod sammenhængskraft i elitesport og kan med den baggrund bidrage til elitearbejde i forbundet.

Jakob er ansat på baggrund af et stærkt ansøgerfelt hvor processen bestod af 3 samtalerunder. Jakobs arbejde med brede erfaring som træner samt hans teoretiske og uddannelsesmæssige baggrund var afgørende for at han blev valgt til stillingen.

”Jakob har en stor indsigt i spillerudvikling og talentmiljøer både fra et teoretisk og praksisnært perspektiv. Han er både ambitiøs og målrettet, men også meget samarbejdssøgende og løsningsorienteret, så han har fra starten givet et rigtig godt indtryk. Hans drive og engagement for at arbejde med basketball på eliteniveau har skinnet igennem fra første samtale og på den måde oplever vi ham som den helt rigtige til stillingen" udtaler direktør Sebastian Brydegaard.

Jakob Dehn vil i sit daglige arbejde skulle arbejde tæt sammen med forbundets talentansvarlige, Steen Guido, i den fremtidige udvikling af forbundets elitearbejde på ungdoms- og seniorsiden. 
 
Foto: FIBA

DBBF kontakter

Generel kontakt


Telefon: +45 43 26 24 20
E-mail: info@basket.dk

DBBFs telefontider er følgende:
Mandag: 12.30-15.00
Tirsdag: 8.30-11.30
Onsdag: 8.30-11.30
Torsdag: 12.30-17.00
Fredag: 8.30-11.30

Udenfor kontorets telefontider henvises til hjemmesiden
Sebastian Brydegaard
Direktør

Overordnet strategisk og ledelsesmæssigt ansvar.

Tlf. 24 25 00 27
E-mail: sbb@basket.dk
Thomas Johansen
Udviklingschef

Ansvarlig for udviklingsområdet og dets konsulenter samt politiske udvalg, samt DGI basketball. Arbejder også med klubudvikling og besøger gerne klubberne.

Tlf. +45 31 18 67 93
E-mail: tjs@basket.dk
Andrada Csender
3x3 Projektleder
Ansvarlig for 3x3 stævner i DBBF regi.
Kontaktes ved alle spørgsmål omkring 3x3 (henvendelser skal ske på engelsk)

Tlf. +45 21 45 71 23
E-mail: ancs@basket.dk
Sona Camara
Landsholds- og GP-koordinator

Planlægning og administration af Grand Prix turneringen. Koordinering af aktiviteter på landsholdsområdet (ungdom og senior). 

Tlf. +45 43 26 25 16
E-mail: soc@basket.dk
Rune Ressel Larsen
Turneringschef

Turnering (struktur, afvikling, sagsbehandling), DBBFs lovgivning, FIBAs love & klubturneringer, internationale spillere, kontrakter, dommerudvikling. Assisterer Turnerings- og Dommerudvalget.

Tlf. +45 43 26 24 21
E-mail: rla@basket.dk
Jakob Dehn
Eliteansvarlig

Ansvarlig for eliteområdet og for strukturer og relationer ud mod samarbejdspartnere. Koordinering af A-landsholdene. Tovholder på udviklingen af DBBFs røde tråd.

Tlf. +45 43 26 24 22
E-mail: jad@basket.dk
Steen Guido
Talentansvarlig

Ansvarlig for ungdomslandsholdene og for strukturer og relationer ud mod lokale talentmiljøer og uddannelsesinstitutioner, samt faglige leverancer til trænerudviklingen.

Tlf. +45 43 26 24 23
E-mail: stg@basket.dk
Anton Elsner
Udviklingskonsulent (Vest)

Klubudvikling i vest, samt samarbejde med BørneBasketFonden. Arrangerer regionale camps for U13-U14.

Tlf. +45 30 27 55 28 
E-mail: 
anton@bornebasketfonden.dk
William Bond
Udviklingskonsulent (Fyn)

Udvikling og drift af: uddannelsesstruktur, generel klubudvikling, samarbejde med BørneBasketFonden, drift og udvikling af trænerlicens.

Tlf. +45 20 84 56 15
E-mail: wbo@basket.dk
Line Buhl
Regnskabsmedarbejder

Ansat i DIF, men en del af teamet i DBBF. Ansvarlig for regnskab og økonomistyring.

Tlf. +45 43 26 20 67
E-mail: DBBFregnskab@dif.dk
Thomas Rendal
Merchandiseansvarlig

Ansvarlig for tøj og merchandise til salg, landshold mv.

Tlf. +45 23 65 69 22
E-mail: tre@basket.dk

 
Kasper Ostenfeldt Pedersen

Praktisk koordinator og ansvarlig for logistik ved landsholdskampe samt pokalfinaler. Administrative opgaver ifm. landsholdssamlinger. Udarbejder dispensationer samt administrative ad hoc opgaver. Forbundets altmuligmand.

Tlf. +45 31 62 98 44
E-mail: kop@basket.dk
Danmarks Basketball Forbund | Brøndby Stadion 20 | 2650 Brøndby | Tlf.: 43262420