Få alt det nye fra
Danmarks Basketball forbund i din indbakke
Forening » Nyheder » Køge Bugt støttede brysterne
Støt vores sponsorer:

Nyheder

Køge Bugt Basketball støttede brysterne

Lørdag den 8. oktober afholdte Køge Bugt Basketball klub et arrangement til Lyserød lørdag hvor al overskud gik til STØT BRYSTERNE og kampen mod brystkræft. I alt 250 mennesker var forbi arrangementet og det lykkedes at donere 15.000 kr. til formålet.
”Det hele startede sidste år da vores 01’piger var på en 10 dages tur i Florida. Der så vi både NBA og NFL i oktober måned og der gik man all in på breastccancer awareness. - Vi tænkte, hvorfor ikke også i Danmark.” Brian Rimdal, Træner i Køge Bugt

Den omtalte tur blev startskuddet til at Køge Bugt fik stablet et flot klubarrangement på benene. Klubben fik flere sponsorer med på idéen og fik sat arrangementet op omkring 2 kampe som fungerede som hovedbegivenheder og i kampenes pauser var der så diverse konkurrencer og holdpræsentationer for alle klubbens hold som selvfølgelig var klædt på i lyserøde t-shirts med sponsorlogoer på.

Køgehallen var generelt badet i lyserødt under arrangementet hvor både dommere, spillere, officials og hal bar præg af den lyserøde farve. Arrangementets tidligere nævnte hovedbegivenheder var en kamp mellem Køge Bugts og Stevnsgades U16 damer, efterfulgt af en kamp mellem 1. divisionsherrerne fra hhv. Køge basketball og Birkerød. 
Køge Bugt U16 Damer
Stevnsgade U16 Damer
Kampenes resultater var dog ikke det vigtigste på dagen, derimod handlede det om at samle penge ind og skabe opmærksomhed på Kræftens bekæmpelses kampagne ”Støt brysterne” som har til formål at bekæmpe brystkræften. Til trods for at kampenes resultater ikke var det vigtigste på dagen, kan det dog oplyses at begge kampe endte med sikre sejre til hjemmeholdet.
Brian Rimdal oplyser at klubben endte med ikke at have nogen omkostninger til dagen, takket være sponsorer. Entré prisen var op til de besøgende, alt efter hvor meget man ønskede at donere til formålet. Udover indtjening på entré, samlede klubben også penge ind ved at alle hold medbragte en kage til salg og skiftedes til at stå i en bod hvor man solgte kagerne samt kaffe og the.

Arrangementet endte med at tjene 11.000 kr. i entré og salg og derudover havde man 4.000 kr. i overskud fra sponsorer. Dermed endte Køge Bugt Basketball Klub med at donere 15.000 kr. til STØT BRYSTERNE.

Udover det flotte bidrag til STØT BRYSTERNE endte klubben med at få en masse lokal medieomtale, hvilket har resulteret i flere henvendelser ang. træningstider. Dermed kan man håbe at klubben også ender med at tiltrække flere nye medlemmer, hvilket absolut vil være velfortjent efter et sådant arrangement.

Klubbens næste større fælles klubarrangementer bliver julebasket efterfulgt af fastelavn. 
Kontaktoplysninger til DBBF: 

For generelle henvendelser og forespørgsler:


Tlf: 43262420 
Email: info@basket.dk 

Foreningskontakter

DBBFs telefontider er følgende:

Mandag: 12.30-15.00
Tirsdag: 8.30-11.30
Onsdag: 8.30-11.30
Torsdag: 12.30-17.00
Fredag: 8.30-11.30

Udenfor kontorets telefontider henvises til hjemmesiden.
Thomas Johansen
Udviklingschef/konsulent (Vest)

Tlf. +45 31 18 67 93
E-mail: tjs@basket.dk
Anton Elsner
Udviklingskonsulent (vest)

Tlf. +45 30 27 55 28 
E-mail: 
anton@bornebasketfonden.dk
William Bond
Udviklingskonsulent (Fyn)

Tlf. +45 20 84 56 15
E-mail: wbo@basket.dk
Danmarks Basketball Forbund | Brøndby Stadion 20 | 2650 Brøndby | Tlf.: 43262420