Få alt det nye fra
Danmarks Basketball forbund i din indbakke
Uddannelse » Kursushåndbog

Kursushåndbog

Her finder du håndbogen om DBBF og DGIs uddannelser


 
I håndbogen finder du alle de oplysninger, du skal bruge om de grundlæggende træner- og dommeruddannelser i dansk basketball.
Håndbogen er vigtig at kende uanset om du er dommer, træner eller leder!

Ønsker du et trykt eksemplar af håndbogen, kan du kontakte uddannelseskonsulent Mads Bojsen,  som vil sende et eksemplar til dig.

Klik her for at åbne en pdf med håndbogen.

Super UddannelsesWeekenden (SUW) ligger i slutningen af august eller starten af september. Her vil vi kunne tilbyde et hav af kurser. Hvis du har lyst til at lægge rammer for et kursus i din klub skal du kontakte DGI.

DGI Øst: Mads Bojsen. E-mail 
DGI Vest: Lene Jørgensen. E-mail

Vi oplever, at mange klubber selv tager inititiv til at afholde dommer- trænerkurser i løbet af sæsonen og kontakter DGI for at få sat kurserne op. Det fungerer godt og det skal klubberne blive ved med. Hvis I som klub selv vil afholde et kursus bedes I kontakte DGI - og mindst en måned før kurset ønskes afholdt. Jo bedre tid i forvejen kurset sættes op, jo bedre kursus!

Det kræver tid at finde den bedst egnede instruktør, det giver en bedre markedsføring af kurserne, hvilket medfører færre aflysninger, og der skal også være tid til at bestille materialer hjem og sende dem til instruktøren og lign. praktiske opgaver.

Klubberne skal som udgangspunkt selv kunne stille lokale/ hal til rådighed. Alle kurser er åben for alle - men i praksis bliver en hel del af kurserne optaget af deltagere internt i klubberne. 
Har I ikke er de nødvendige antal deltagere selv (8-12 afhængigt af kursustype) så kontakt DGI alligevel - så kan DGI muligvis sætte et kursus op sammen med en anden klub i en tilsvarende situation.

I skal benytte foreningsservice når I tilmelder deltagere til dommer- og trænerkurser. Kontakt DGI hvis I er i tvivl om hvordan det fungerer.

NB. Undersøg i din egen kommune mulighed for uddannelsesstøtte.

Kontaktoplysninger til DBBF: 

Generel kontakt
Telefon: +45 43 26 24 20
E-mail: info@basket.dk

Turnering
Telefon: +45 43 26 24 21
E-mail: turnadm@basket.dk

DBBFs telefontider
Mandag: 9.00-11.30
Tirsdag: 9.00-11.30 og 14.00-16.00
Onsdag: 9.00-11.30
Torsdag: 9.00-11.30
Fredag: 9.00-11.30

Udenfor kontorets telefontider henvises til hjemmesiden. 
Danmarks Basketball Forbund | Brøndby Stadion 20 | 2650 Brøndby | Tlf.: 43262420