Få alt det nye fra
Danmarks Basketball forbund i din indbakke
Landshold » Michael Bree bliver ny assistenttræner på herrelandsholdet

holdet

Michael Bree bliver ny assistenttræner på herrelandsholdet

Irske Michael Bree erstatter Arnar Guðjónsson som assistenttræner på det danske herrelandshold.
 
Til de kommende herrelandskampe vil der være et nyt medlem af trænerstaben. Det står klart, efter Arnar Guðjónsson har valgt at prioritere at være head coach for Stjarnan på Island, hvor han har ansvaret for både herre- og kvindeholdet i den bedste islandske række.
 
Afløseren er ikke et helt nyt navn i dansk basketball, da valget er faldet på Michael Bree, som i foråret blev ansat som head coach for det danske U15-herrelandshold.
 
Nu skal han danne trænerteamet for herrelandsholdet sammen med head coach Allan Foss og assistenttræner Jeffrey Fawme. Alle tre trænere er på kontrakt frem til 30. september 2025.
 
Michael Bree spillede i sin aktive karriere flere år i Sverige, hvor han sidenhen har slået sig ned.
 
- Jeg er begejstret for at få muligheden for at arbejde med Danmarks Basketball forbund og særligt med herrelandsholdet. Jeg ser frem til at arbejde med staben og de kommende udfordringerne i de internationale turneringer, siger Michael Bree.
 
Den nye trænerkonstellation skal i aktion for første omgang 22. juli, hvor det danske herrelandshold skal spille udebanekamp mod Schweiz. Herefter venter Kosovo og Schweiz hjemme 26. juli og 2. august, inden landskampsvinduet slutter med en udebanekamp mod Kosovo 5. august. 

Landsholdskontakter

Jörgen Fastberg
Sportschef

Tlf. +45 20 59 18 01
E-mail: jfa@basket.dk
Mauricio Chicola Gutierrez
Sportskoordinator

Tlf. +45 91 95 66 98
E-mail: mag@basket.dk
Danmarks Basketball Forbund | Brøndby Stadion 20 | 2650 Brøndby | Tlf.: 43262420