Få alt det nye fra
Danmarks Basketball forbund i din indbakke
Uddannelse » Trænere » Niveau 3

trænere

Niveau 3 - Børn/ungdomstræner eller Talent/elitetræner

Niveau 3 er et nyt niveau når der sammenlignes med det ”gamle” uddannelsessystem. På niveau 3 skal der aktivt tages et valg om man vil specialisere sig i Børn/ungdom eller Talent/Elite. Rent praktisk varer grundmodulet 12 timer, hvoraf de første 6 timer er ens for de to specialiseringer. De næste 6 timer indeholder specifikt materiale rettet mod den enkelte specialisering. Dertil skal der deltages på 12 timers DBBF-godkendte tillægsmoduler og/eller clinics. 
Børne/Ungdomstræner

For dig som enten skal være eller er træner for et ungdomshold i din klub. Uddannelsen hjælper dig med at blive bedre til træning og forståelse for fundamentals og er udarbejdet specielt til dem der træner de yngste hold, U8-U12, eller lignende spillemæssigt niveau.
Når du er færdig med uddannelsen er du godt rustet med forståelsen for hvad spillerne har behov for, du har lært en masse sjove og spændende lege du kan bruge med det samme i dine træninger og du er blevet klogere på hvordan du skal sammensætte din træning, så den er motiverende for alle børnene på holdet uanset niveau.
Talent/elitetræner

For dig som enten skal være eller er træner for et seriøst ungdomshold i din klub. Uddannelsen hjælper dig med at blive bedre til træning og forståelse for selv de avancerede fundamentals og er udarbejdet specielt til dem der træner de erfarne ungdomshold eller ungdomshold med et højt niveau. Når du er færdig med uddannelsen er du godt rustet med forståelsen for hvad spillerne har behov for, du har lært en masse om spillestil, systemer og hvordan du kan bruge breakdown drills i dine træninger og du er blevet klogere på hvordan du skal sammensætte din træning for at skabe motiverende træning for den seriøse spiller og det seriøse hold.
12 timers tillægsmoduler - For at fuldføre niveau 3, skal du ud over grundmodulet have deltaget i 12 timers DBBF-godkendte tillægsmoduler eller clinics.
Kontaktoplysninger til DBBF: 

Generel kontakt
Telefon: +45 43 26 24 20
E-mail: info@basket.dk

Turnering
Telefon: +45 43 26 24 21
E-mail: turnadm@basket.dk

DBBFs telefontider
Mandag: 9.00-11.30
Tirsdag: 9.00-11.30 og 14.00-16.00
Onsdag: 9.00-11.30
Torsdag: 9.00-11.30
Fredag: 9.00-11.30

Udenfor kontorets telefontider henvises til hjemmesiden. 
Danmarks Basketball Forbund | Brøndby Stadion 20 | 2650 Brøndby | Tlf.: 43262420