Få alt det nye fra
Danmarks Basketball forbund i din indbakke
Landshold » Nyheder

Nyheder

Foss: Vi skal møde nogle af verdens bedste

Det danske herrelandshold er igen tilbage i det sjove kvalifikationsspil, hvor der spilles om pladser til EM i 2025, som afholdes i Cypern, Finland, Letland og Polen. Danmark har trukket Serbien, Finland og Georgien i Gruppe G. Herrelandstræner Allan Foss ser frem mod kampene. 

U18-herrer er på vej til A-EM: Kæmpe kampe forude


Det danske U18-herrelandshold er fredag taget til Serbien, hvor de skal deltage ved A-EM. U18-herrerne har fået en stærk optakt, da de for nyligt blev nordiske mestre.
 

Det er en travl, men spændende sommer for Olivia Lutterodt og Cille Petersen, der netop har overstået både De Nordiske Mesterskaber og efterfølgende B-EM i Skopje, hvor Danmark blev nummer 14.  

Herrelandsholdet udtager 14 spillere til vigtige kval-kampe


Det danske herrelandshold har den tidligere NBA-spiller Iffe Lundberg med i truppen, når Danmark spiller fire kampe mod Schweiz og Kosovo i FIBA EuroBasket 2025 Pre Qualifiers. Kun gruppevinderen går videre til EM-kvalifikationen.

Køb billetter til herrelandskampe mod Kosovo og Schweiz


Det danske herrelandshold spiller her til sommer fire afgørende kampe i FIBA EuroBasket 2025 Pre Qualifiers. To af kampene spilles på hjemmebane i Arena Næstved.

Tre U-landshold er klar til NM i Södertälje

 
Første kamp til De Nordiske Mesterskaber venter tirsdag for U18 Herrer og U20 Kvinder, mens U20 Herrer må vente til onsdag.

Efter fem nederlag ved NM: Er ved godt mod og ser fremad

 
Det blev aldrig til den store succes for det danske U18-kvindelandshold ved De Nordiske Mesterskaber, men landstræner Susie Heede er stadig ved godt mod frem mod EM i Sofia.

Pigetræning med landstræner Alva Stark

 
Er du født i år 2010 eller tidligere? Så har du nu muligheden for at få en unik træningsoplevelse med den danske kvindelandstræner Alva Stark!

Bruttotruppen til herrelandsholdet er udtaget

 
Den danske herrelandstræner Allan Foss har udtaget 22 spillere, der danner bruttotruppen frem mod sommerens vigtige kampe mod Kosovo og Schweiz i tredje og sidste runde af FIBA EuroBasket Pre Qualifiers.

Michael Bree bliver ny assisternttræner på herrelandsholdet 


Til de kommende herrelandskampe vil der være et nyt medlem af trænerstaben. Det står klart, efter Arnar Guðjónsson har valgt at prioritere at være head coach for Stjarnan på Island, hvor han har ansvaret for både herre- og kvindeholdet i den bedste islandske række.
 

DBBF har fået ny 3x3 manager og landstræner for 3x3 


Navnet er Dragan Kolovic, og han bliver manager for både seniorlandshold og U17-landshold på herre- og kvindesiden.

Information om online infomøde


Er du spiller eller forælder og træner til spillere i alderen 14-20 år og nysgerrig på at høre om tankerne bag forbundets arbejde med U-landsholdsprogrammet og selektion af spillerne til landsholdene

Herrelandskampsfokus


Til sommer skal det danske herrelandshold i aktion i tredje runde af FIBA EuroBasket Pre-Qualifiers, når der venter fire kampe mod Schweiz og Kosovo i Gruppe H.
 

Eventyr i Japan venter


Den nye kvindelandstræner Alva Stark har udtaget sin første landsholdstrup for Danmark frem mod de tre sommerkampe i Japan, og der er blevet plads til flere danske profiler fra college.
Kampene mod Japan spilles 16., 17. og 18. juni, og det bliver en stor test for kvindelandsholdet, når de møder de OL-finalisterne. 

DBBF søger ny manager - og landstræner til 3x3 landsholdene 


Det overordnede mål for manageren bliver at organisere forbundets 3x3-aktiviteter, frem mod 2025 på hjemmebane. Dette indebærer bland andet ansvar for planlægning, gennemførelse og evaluering af samlinger og konkurrencer for vores3x3 landshold.
 

Alva Stark er ny Head Coach for kvindelandsholdet 

 
Vi er glade for at kunne annoncere, at Alva Stark bliver den nye træner for Danmarks kvindelandshold. Alva er svensk og er netop nu igang med at afslutte sin tredje sæson som headcoach i Östersund i den svenske Basketliga, hvor hun i sidste sæson i øvrigt blev kåret til årets coach.

DBBF søger behandlere til ungdomslandsholdene 


De danske ungdomslandshold i basketball er drevet af frivillige trænere og ledere, og i arbejdet med de unge spillere er også de frivillige behandlere en afgørende del i forbundets arbejde. Fokus er rettet mod en indsats under landsholdssamlingerne og til turneringerne i ind- og udland. 

Stillingsopslag: Kvindelandstræner

DBBF ansætter ny kvindelandstræner. Her finder du info om ansøgningsfrist, mm

Endelig trup til kampen mod Norge udtaget


I morgen går herrelandsholdet på banen i Arena Næstved i kampen mod Norge. Den første ud af to hjemmekampe denne uge. Herrerne mødte sidst nordmændene i august på udebane, hvor Norge løb med sejren. Der er dermed en revanche på spil for danskerne i præ-kvalifikationen til EM i 2025.  
 

Herrelandsholds bruttotrup Februar 2023


Herrelandsholdet skal forsøge at revanchere førsterunde-nederlagene til henholdsvis Norge og Slovakiet d.23 og d.26 februar. Til de kampe er foreløbigt udtaget en bruttotrup på 17 spillere fra ind- og udland. 

DBBF søger behandlere til ungdomslandsholdene 


Danmarks ungdomslandshold er drevet af frivillige trænere og ledere, og DBBF og med dygtige folk i ryggen er også behandlerne på landsholdene en afgørende del af forbundets arbejde med spillerne

DBBF inviterer til regionstræning for årgang 2009


G-09 er forbundets træning for årgang 2009. Træningen indeholder basketballfaglige elementer, som teknisk og taktiks spil og fysisk forberedende træning.
Så ligger kalenderen og strukturen for ungdomslandsholdene i sæsonen 2022-2023 klar. Læs mere her.

Truppen til de 2 svære herrerlandskampe er nu komplet


De sidste 2 uger har været meget værdifulde for herrelandsholdets nye trænerstab, som har brugt tiden på at få set alle en ekstra gang, og dermed få skabt et stærkere og bedre underbygget beslutningsgrundlag, i forhold til at udtage det hold, som skal forsøge at hente de første sejre i dette vindues kvalifikationsspil.

Allan Foss udtager de første 11 spillere til kommende landskampe


Danmarks herrelandstræner Allan Foss har udtaget de første 11 ud af totalt 13 spillere, som skal forsøge at bringe Danmark tættere på slutrunden. 

Ny herrelandstræner


Efter de sidste nederlag til Norge og Nordmakedonien i præ-kvalifikationens 2. runde stopper Arnel Dedic som landstræner med det samme. DBBFs formand takker for ham for hans indsat for dansk basketball.
DBBF får ny sportschef

Jörgen Fastberg er navnet på DBBFs nye sportschef, som tiltræder 1. oktober 2022.

Bakken Bears møder Svendborg Rabbits i årets Pokalfinale for herrer


Forum Horsens danner rammerne for årets herrepokalfinale, hvor Basketligaens nummer et, Bakken Bears møder rækkens 2. plads Svendborg Rabbits. Finalen bliver spillet påskesøndag 17. april 15:30.

 

Iffe Lundbergs skriver kontrakt med NBA klubben Phoenix Suns 


Klubben har offenliggjort kontrakten lørdag aften. 

Danmark taber første EM-kvalifikationskamp trods vildt comeback 

De danske basketherrer var tæt på et mirakuløst comeback i EM-kvalifikationen mod Kosovo. 

 

Den endelige trup til Kosovo-kampen er på plads

 


Landstræner Arnel Dedic har sat navne på de 12 spillere, som skal forsøge at besejre Kosovo søndag.

Rusland var en for stor mundfuld 


Trods en god dansk fight, løb russerne med sejren i Moskva. 77-57 vandt Rusland med. Det lignede på forhånd en yderst vanskelig opgave, da de danske basketkvinder søndag eftermiddag stod ansigt til ansigt med Rusland i Moskva.

 
Perfekt start på EM-Kvalifikationen for Kvinderne 

Foran en propfyldt Gentoftehallen blev det til dansk storsejr mod Østrig.Første skridt på vejen mod at indfri drømmene om at komme med til EM i 2023 blev taget torsdag aften, da de danske basketkvinder besejrede Østrig med 82-48.

 

Herrerlandsholds bruttotrup udtaget 

Head coach Arnel Dedic har sat navn på de 15 spillere der er i bruttotruppen frem mod Herrerlandsholdet EM-Prækvalifikationskamp mod Kosovo den 28.november.

Arnel forlænger og trænerteamet omkring Herrerlandsholdet er på plads

DBBF forlænger kontrakten med Arnel Dedic frem til April 2023 og trænerteamet omrking herrerlandsholdet er hermed på plads. 
DBBF har fået ny eliteansvarlig

Danmarks Basketball Forbunds talent- og eliteafdeling har nu fået ny eliteansvarlig i Jakob Dehn.
Vil du være landstræner?

DBBF skal påsætte landstrænere til ungdomslandsholdene, og vil du være med, så er det nu du kan melde din interesse.

Årgang 2007 starter op


Nu starter U15 landsholdene op med en opstartscamp på Efterskolen ved Nyborg i Efterårsferien.
Ny talentansvarlig i DBBF

DBBF’s Talent- og Eliteafdeling har fået ny talentansvarlig i Steen Guido, der gennem mange år har været involveret i talentarbejdet i dansk basketball.

Danskerne rejste sig efter mareridtsstart mod Makedonien


Fra starten så det ud til at det danske herrelandshold i basketball ville løbe ind i en ordentlig øretæve onsdag aften mod Montenegro. Kampen havde ingen betydning for nogen af holdene, men danskerne kæmpede sig alligevel op til et hæderligt nederlag på 79-67.

Sidste kamp for nu mod Makedonien


Onsdag aften skal det danske herrelandshold i aktion for sidste gang i dette sommervindue. Det er Makedonen, der igen er modstanderen, men Danmark har desværre allerede udspillet rollen i kvalifikationen, så de ser frem mod en pre-kvalifikation frem mod EM 2025 fra efteråret.

Danmark rykker ned


Tirsdag aften kunne Danmark ikke overkomme et ekstremt velskydende islandsk landshold. De islandske skytter ramte hele ti tre-pointere i første halvleg og det grundlagde en islandsk sejr på 73-89. Det betyder, at Danmark går i pre-kvalifikation frem mod EM 2025.

Et landshold med en mission


Tirsdag aften kl. 20:00 har de danske basketherrer én mission: At slå Island – og helst med mere end 21 point. Lykkes det sidste, er Danmark klar til VM-kvalifikationen. Lykkes det ikke at vinde med 21, men dog at tage sejren, får Danmark onsdag endnu en mission; at slå Montenegro. Det står klart efter Island mandag aften tabte til Montenegro på et skud i sidste sekund.

Fight - men ingen sejr - mod Montenegro


De danske basketherrer så i perioder ud til at ville tage en overraskende sejr mod Montenegro lørdag aften, men den montenegrinske erfaring sejrede til sidst, 68-79

Basketherrerne giver sig selv svært udgangspunkt


Det danske herrelandshold i basketball har sat sig selv i en meget svær situation i forhold til at gå videre til EM-kvalifikationen frem mod VM 2023, allerede efter første kamp. Et nederlag til Island på 91-70 betyder, at der enten skal ske overraskelser mod gruppens formodede stærkeste hold, Montenegro, eller Island skal besejres med 21 point eller mere i returkampen først i næste uge.

Nordisk brag fredag

Fredag er det alvor for de danske basketherrer. Her venter Island i den første af fire kampe om at komme med i den egentlige VM-kvalifikation op mod VM 2023. Island stiller med et stærkt hold – og en landstræner, der kender Danmark særdeles godt.
U15 landsholdene i Vejen

De to U15 landshold havde en god opstart på landsholdssæsonen i Vejen Idrætscenter.

Basketherrerne er rejst til Montenegro


De danske basketherrer er mandag morgen rejst til Montenegro, hvor fire landskampe på seks dage venter. Målet er at ende i top to i gruppen, der foruden værtslandet indeholder Island, og derved kvalificere sig til VM-kvalifikationen frem mod 2023.
U18 landsholdene udtaget

Den 15. august rejser Danmarks to U18 landshold til NM i Finland. Nu har landstrænerne udtaget sine trupper.

Bruttotrup til kvalifikationskampe udtaget


Danmarks Basketball Forbund og landstræner Arnel Dedic har udtaget bruttotruppen til herrelandskampene i august. De danske basketherrer skal i Montenegro møde Island og værtslandet i fire puljekampe, hvor de to øverste hold går i kvalifikationen frem mod VM 2023
U16 landsholdene udtaget

31. juli rejser Danmarks to U16 landshold til NM i Finland. Nu har landstrænerne udtaget sine trupper.

Arnel Dedic er ny herrelandsholdstræner


Det succesfulde danske basketballlandshold for herrer får en ny træner, der er velkendt af spillerne og basketballmiljøet. Kroatiske Arnel Dedic har gennem de seneste ti år været træner i den danske Basketliga og har derigennem opbygget et indgående kendskab til spillerne på det danske hold.

Basketherrerne skal have ny træner


Efter fire succesfulde år som træner for det danske herrelandshold i basketball har Erez Bittman valgt at søge nye græsgange. Basketherrerne skal derfor have ny landstræner op mod de fire vigtige VM-kvalifikationskampe, der spilles i august. En ny landstræner præsenteres senere fredag.

DBBF skal have ny sportschef


De danske basketballlandshold har i foråret 2021 afsluttet kvalifikationsturneringer, der har bragt mere succes end nogensinde før, og inden de næste kvalifikationer starter for både mænd og kvinder, vælger sportschef Jens Døssing at give stafetten videre.

Generation-2007 og 2008 forbundstræninger


Efter en Coronafyldt vinter og forår, er vi nu klar til at køre G0-forbundssamlinger for årgang 2008 og 2007. 19. juni trænes der i vest og dagen efter i øst.

U15 åbne landsholdstræninger


Nu starter årgang 2006 op med åbne træninger for U15-årgangen. Træningerne er åbne for alle og er første skridt på vejen til at udtage landshold.

Spændende modstandere i bowlen


Onsdag kl. 16:30 er der i Berlin en kugle i en bowle med de danske basketherrers landenavn på. Danmark er, sammen med 11 andre nationer, med i lodtrækningen frem mod de puljekampe, der i august skal afgøre hvilke otte lande, der skal spille med i VM 2023-kvalifikationen, og hvilke fire, der allerede fra i år skal begynde at koncentrere sig om EM 2025.

Danmarks nyeste landshold


Med en fire-dobbelt europæisk turneringsmester, med erfaring fra Bayern Münchens og Galatasarays klubhold, som kaptajn, lancerer Danmarks Basketball Forbund e-landsholdet i basketball i samarbejde med det internationale basketballforbund FIBA samt NBA. Holdet spiller kampe fra maj i FIBA Esports Open, som er verdensomspændende.

Danskere i collegeslutspillet


Der er slutspil i amerikansk collegebasket i disse dage, også kendt som March Madness. Der er danskere med i fire af turneringerne, NCAA Turneringen Division 1 for kvinder og mænd, samt NIT-turneringen, også for begge køn. Det er allerede blevet til fire danske sejre - læs mere her.

Tak til basketherrerne


DBBF's formand sender en tak til alle omkring herrelandsholdet for den nyligt gennemførte EM-kvalifikationsturnering.

Tak til basketkvinderne


DBBF's formand sender en tak til alle omkring damelandsholdet for den nyligt gennemførte EM-kvalifikationsturnering.

Vores #baskethjerte bløder


Danmark var ét point fra at slå verdensmagten Litauen ud af EM, men de helt små marginaler var mod danskerne. Danskerne havde det sidste skud i kampen, men måtte se sig slået 76-77 i Litauen.

-Vi kan skabe historie


Når Danmark går på banen i Vilnius mandag aften mod Litauen, er det en direkte kamp om den sidste plads i EM-slutrunden mod verdenranglistens nr. 8.

Dårlig generalprøve mod Belgien


Danmark tabte lørdag eftermiddag klart til Belgien, hvilket sikrede belgierne kvalifikation til EM. Det ændrer ikke noget for Danmark, der skal op mod basket-verdensmagten Litauen mandag i et direkte opgør om den sidste EM-plads.
 

Lørdag venter Belgien


De danske basketherrer står overfor en stor og svær opgave mod Belgien lørdag eftermiddag. Belgien kan sikre sig adgang til EM-slutrunden med en sejr over danskerne, der mangler flere profiler.

Darko ude med brækket hånd


Det danske landshold i basketball bliver en profil fattigere i skæbnekampene mod Belgien og Litauen lørdag og mandag, efter Darko Jukic brækkede hånden til onsdagens sene træning.

Snak med spillerne live


Torsdag 18. februar 11:30 afholdes et online presse- og fanmøde med hele det danske herrelandshold i basketball. Her kan alle logge på og tage en snak med spillerne, når pressen har stillet deres spørgsmål.

Iffe til Europas bedste hold


Når det danske basketballlandshold mandag samles i Vilnius til de måske vigtigste kampe i den danske basketballhistorie, bliver det uden stjernen Iffe Lundberg.

Herrelandsholdet til skæbnekampe


Danmarks Basketball Forbund og træner Erez Bittman har udtaget 13 spillere til herrelandskampene senere i februar, hvor en sejr over Litauen i sidste kamp mandag 22. februar vil sende Danmark til EM-turneringen.

Stolthed trods nederlag


De danske basketkvinder sluttede ikke EM-kvalifikationen af med en sejr, men det var sidste kamp i EM-kvalifikationen og spillerne udtrykte stolthed over forløbet.

Optakt til kampen mod Tjekkiet


-Vi har bevist, at når vi rammer dagen, kan vi spille mod alle hold. Tjekkiet er ikke en supernation, som vi aldrig nogensinde kan spille med, siger Gritt Ryder

Oppe mod Italiensk overmagt


De danske basketkvinder løb ind i overmagten mod Italien. Spillerne fra støvlelandet tog teten fra starten, anført af Superstjernen Cecilia Zandalasini, og de så sig ikke tilbage på vej mod sejren på 101-55.

Optakt til Italien-Danmark


Det danske frivillighedslandshold skal op mod Italiens superstjerner i Tyrkiet torsdag kl. 19:00 dansk tid. Kampen vises live på drtv.dk

Ny spiller i truppen og Fansnak på Zoom


Vær med til Damelandsholdets hyhhelige zoom-møde tursdag kl. 14!Desuden erstatter Aabyhøjs Caroline Wich Hørsohlms Elisabeth Brynaa Hansen i Tyrkiet.
Damelandsholdet på DR - hvis de når frem

Det har ikke været en let vej fra Damelandsholdet til Istanbul. Men, når de efter flere flyaflysninger, når frem, venter Italien, Tjekkiet og streaming på DRTV.

Genvalg præger kvindernes landshold


Når det danske kvindelandshold i basketball 31. januar  rejser til Tyrkiet for at spille kampe mod Italien og Tjekkiet i EM-kvalifikationen, er det med 12 af de 13 spillere, der i november slog Rumænien.

Sensationsweekend fuldendt!


Det danske herrelandshold i basketball skabte den anden sensation på 48 timer, da verdensranglistens nummer ni, Tjekkiet, blev besejret i EM-kvalifikationen med 91-90.

Kan vi gøre det igen?


Søndag skal de danske drenge forsøge at gøre det igen, når de står overfor listens nummer ni, Tjekkiet.

Sensationssejr over Litauen


Danmark chokerede basketverdenen, da basketherrerne fredag aften besejrede et af verdens mest traditionsrige landshold, Litauen, på udebane i Vilnius med 76-80.

Danmark til litauen uden Darko


Da det danske landshold mandag rejste til Litauen, hvor kampe mod verdens nummer 8 og 9 venter denne uge, måtte Bakken Bears-profilen Darko Jukic blive hjemme med en skade. Det betyder mere arbejde for en brandvarm Iffe!

Herrelandsholdet udtaget: Verdensklasse venter


Danmarks Basketball Forbund og træner Erez Bittman har udtaget 13 spillere til landskampene sidst i november mod Litauen og Tjekkiet, der begge er at finde i top ti på verdensranglisten.

Én fantastisk halvleg var nok!


Danmarks basketkvinder brugte en fænomenal anden halvleg til at sikre sig den første EM-kvalifikationssejr i 15 år. Danmark tog med sejren på 91-74 trejdepladsen i gruppen fra Rumænien

Rumænien venter - se den med os


Damelandsholdet vil have den første sejr mod Rumænien i morgen. Læs om kampen her og se, hvordan du kan se den - og se den sammen med resnten af Basket-Danmark.

Zoom-møde med spillerne


Så er der igen møde på Zoom med spillerne fra det danske landshold. Du skal være velkommen til at lytte med eller stille spørgsmål. Vi har flyttet det fem minutter til 12:10, så spillerne kan nå til frokost bagefter.

Fantastisk første halvleg ikke nok


Danmark kom ud til kampen mod Europas nummer fem helt uden at være imponerede, og med masser af energi, men det holdt kun til lige før halvleg

Se kampen her - sammen med andre


Tjekkiet nummer fem i Europa, så det bliver en stor opgave for Danmark fredag 15:30.
Du kan også se kampen med andre på Teams.

Søstrene TP ikke med flyet på grund af positiv test


Opdatering: Ida TP er nu på vej mod Letland!
SofieTryggedsson er for anden gang testet positiv for coronavirus, efter hun også blev det i oktober. Hun får derfor ikke lov at rejse til Riga for at spille landskampe. Ida Tryggedsson har boet med Sofie i weekenden, men får dog lov at træde ind i boblen torsdag, hvis hun kan påvise en coronafri test samme dag.

Landsholdet rejser mod boblen


Fra mandag aften, 9. november, til mandag 16. november befinder det danske basketballlandshold sig i en hermetisk lukket coronaboble i Letlands hovedstad Riga. Der afholdes to zoom-møder med fans i løbet af ugen.

Ulandsholdssamlinger udsættes


Eliteudvalget i DBBF har ved deres møde den 26. oktober valgt at udskyde de planlagte samlinger for U16 og U18 landsholdene i november måned. Dette grundet de seneste ændringer i Covid-19 retningslinjerne.

Damelandsholdet udtaget


Landstræner Jesper Krone har udtaget de spillere, der rejser til coronaboblen i Letland for at spille mod Tjekkiet og Italien

Coronapulje åben igen


DIF og DGI’s coronahjælpepulje er igen åben for ansøgninger, da der er kommet flere millioner i puljen. Midlerne kan også søges af de foreninger, som tidligere har søgt og fået midler fra puljen.

Landskampe afvikles i bobler


Coronaen påvirker alt og nu også de danske landshold i basketball. Det internationale basketballforbund FIBA har netop meddelt, at landskampe i denne sæson kommer til at foregå i såkaldte bobler, på de allerede fastlagte kampvinduer i november og februar. Opdateret: Det gælder både herrer og damer.

U15-landsholdene starer med camp i efterårsferien


Nu starter årgang 2006 op med en åben træningscamp,  og enkelte åbne træninger i det nye år, inden trupperne bliver udtaget. Første åbne camp er i oktober på EVN. Se lidt om programmet og hvordan du kommer med.

Thomas Hemmingsen ny ungdomslandsholdskoordinator


Landsholdene hos Danmarks Basketball Forbund vil fremover til dagligt være i hænderne på to landsholdsansatte, når den nyansatte Thomas Hemmingsen får hovedansvar for forbundets U16, U18 og U20 landshold i en deltidsstilling.
Landsholdssommeren er aflyst

FIBA har truffet beslutning om sommerens begivenheder, og pga. covid-19 er de internationale turneringer aflyst.

Danske dommer udtaget til OL


Mens vi stadig regner med at OL gennemføres som planlagt, er det på sin plads at dele nyheden om at den danske dommer Maj Forsberg er udtaget af FIBA til at dømme basketballturneringen.

Stemningen var høj i nederlag


Danmark tæt på det umulige comeback efter Belgien skød solen sort i tre perioder

Surt nederlag til verdens-sekser


Inden kampen ville de færreste have troet på at Danmark kunne true sidste sommers VM-sekser Tjekkiet på udebane, men danskerne var ærgerlige over at tabe snævert med 75-71.

De endelige 12 er udtaget


Det danske trænerteam har udtaget de endelige 12 spillere til EuroBasket 2021 kvalifikationskampen mod Tjekkiet fredag aften. En småskadet Sami Eleraky er den af de 13 spillere i Tjekkiet, der sidder over.

Endte over USA til VM: Stor mundfuld for Danmark


Men de danske drenge er klar til at tage udfordringen op! Se 13-mandstruppen her og læs om kampen fredag, der streames live på Viaplay.

Klar til at slå døren ind


 Efter mange års kampe på lavere niveau, skal Danmark i februar spille kampe på højeste niveau i Europa, og tre af de fire hold i gruppen skal spille slutrunde i sommeren 2021. De første kampe er 21. og 24. februar, henholdsvis på udebane mod Tjekkiet og hjemme mod Belgien og nu er bruttotruppen udtaget.
Sommerens EM-puljer på plads

Så er der trukket lod til sommerens EM-puljer for U16 og U18. Du finder resultatet her.

Tæt på sensationen mod Italien

Med 85 sekunder tilbage af det danske basketlandshold for kvinders comebackkamp på hjemmebane efter 19 år, var muligheden for sensationen til stede.

To hold der leder efter en sejr - med én storfavorit

Opdateret med link til livesending samt holdopstillinger.
Både Italien og Danmark går på banen sultne efter den første sejr, når søndagens basketlandskamp sættes i gang søndag i Gentoftehallen.
Overraskelsen udeblev

Det blev den ventede svære start for de danske basketkvinder, der i Rumænien tabte den første EM-kvalifikationskamp i 19 år med 70-55. Danskerne faldt især på de elementer af spillet, som kræver international erfaring: tempo, det fysiske spil og rutinen.

Se landskampen her

Damelandsholdets kamp i aften kommer til at kunne ses på Ekstra Bladets hjemmeside, kommenteret af Susie Heede og Morten Thomsen.

Kæmpespring på verdensranglisten - holdet udtaget

Damelandstrænerne i basketball har udtaget den endelige trup til den første EM-kvalifikationskamp i 19 år på torsdag i Rumænien
Udsolgt til landskamp: Kom til åben træning

Tirsdag 12. november, dagen før holdet rejser til Rumænien, er der åben træning for fans og presse i Hørsholmhallen. Presse og publikum er velkommen til at møde op fra 17:30, hvor spillere og trænere vil være tilgængelige.

 
Damelandsholdstrup udtaget - og ny mediepartner

Landstræner Jesper Krone har udtaget 16-spillertruppen op mod de første kampe på højeste europæiske niveau for det danske damelandshold i basketball i 19 år. Samtidig har Danmarks Basketball Forbund indgået en aftale om at kvalifikationskampene vises live i samarbejde med Ekstra Bladet.
U16 og U18 starter op i november

Her finder du holdenes bruttotrupper. Kom gerne og se med, når holdene træner.
Behandlere til U-landsholdene søges

Skal du være med på sidelinjen, når Danmarks U16 og U15 landshold skal i kamp til sommer? Så har vi behov for dig.
Billetsalget er åbent

Nu kan du købe billet til Dameladsholdets kamp mod Italien i Gentoftehallen 17. november
U15 landsholdene starter op

De første to træningsdage er åbne for alle, der vil prøve kræfter med landsholdene. Herefter udtager landstrænerne bruttotrupper frem mod sommerens landskampe.
Forbundstræning for årgang 2006 (G-06) og 2007 (G-07)

Skal du træne med nogle af ungdomslandstrænerne og med spillere fra din egen årgang fra flere forskellige klubber? Så læs mere her om DBBFs tilbud for U13 og U14.
U16 Damer til A-EM i Skopje

Nu starter U16 A-EM i Skopje, hvor de danske farver - og pladsen i A-Divisionen - skal forsvares. Det hele starter med en kamp torsdag mod Tyskland. De øvrige lande i puljen er Litauen og Frankrig. Opdateres løbende.
Sikker sejr i Albanien

Der var masser af minutter til de normale reserver, da Danmark med to debutanter på holdet slog Albanien 57-68 på udebane.
Vil du være ungdomslandstræner?

Skal du være med til at udvikle fremtidens stjerner? Læs mere her om, hvordan du bliver landstræner.
Værdiful erfaring venter

Når det danske herrelandshold i basketball går på banen onsdag aften i Tirana, er det en mulighed for at give de yngre spillere i truppen værdifuld erfaring på landsholdet.
Kæmpecomeback sender Danmark videre til EM-kvalifikation

Det danske herrelandshold i basketball rykkede op i den bedste kvalifikationsrække med en gysersejr over Hviderusland på hjemmebane i Ballerup. Foran næsten 2000 ellevilde tilskuere ramte Iffe Lundberg en tre-pointer med 1,2 sekunder igen, der sendte Danmark i front for første gang siden 6-4 i første periode
Tyve timer til at sikre to oprykninger

Både Danmarks herrelandshold og U16-herrerne kan sikre oprykning til toppen af Europa indenfor en 20-timers periode.
Kalender for U-landsholdene
Så ligger datoeren for sæsonen 2019-2020 klar. Du finder den her.
Storsejr over Albanien fører til gruppefinale
Med en sejr, der til sidst endte på 95-73, er Danmark klar til en gruppefinale imod Hviderusland næste lørdag i Ballerup Super Arena.
Fuldt fokus før Albanien-kamp
Albanien har før givet Danmark problemer med deres uortodokse spillestil. Det kræver fuldt fokus, hvis Danmark skal hente sin anden sejr af to mulige i prækvalifikationspuljen til Eurobasket 2021.
U16 herrer EM

Nu starter U16 Herrernes EM i Montenegro, hvor de danske farver skal forsvares. Det gælder B-EM, som starter med en kamp torsdag mod Hviderusland.
Fantastisk udgangspunkt efter sejr i Minsk

Danmark startede som lyn og torden onsdag aften i Minsk, men hjemmeholdet kæmpede sig to gange tilbage i kampen og afslutningen blev en neglebider inden Danmark vandt 78-81. Det var med en storspillende Iffe Lundberg i en hovedrolle som topscorer med 30 point.
Se landskampe på nettet eller TV

Skal du se de danske basketherrer mod Albanien og Hviderusland, kan du se lige her, hvordan det går til.
Herrelandsholdet inviterer udviklingshæmmede indenfor

Når det danske herrelandshold i basketball inviterer en flok udviklingshæmmede børn indenfor i Ballerup Super Arena, skal det skabe smil og positive oplevelser – og grobund for en turnering
NSDBC i Vejen

Så er det igen tid til at U15 landsholdene spiller mod Sverige, Holland og Tyskland i North Sea Development Basketball Cup i Vejen
Sidste fase før afgørende landskampe

Det danske herrelandshold møder i de kommende uger Albanien og Hviderusland både hjemme og ude i fire kampe, der afgør om holdet skal være med blandt de store nationer i Europa og deltage i hovedkvalifikationen til EM i 2021.

Interview: Tilfredshed og ærgrelse efter femteplads

Landstræner Susie Heede og U18 damelandsholdet kom hjem med en femteplads fra B-EM i Skopje tidligere på måneden. Her evaluerer hun indsatsen og kigger ind i fremtiden for landsholdsspillerne.
Jonathan Gilling er ny anfører for herrelandsholdet

Herrelandsholdet skulle finde ny anfører før de vigtige kampe imod Albanien og Hvideruslan i næste måned. Valget faldt på Jonathan Gilling.
U18 Herrer EM

Følg U18 Herrernes EM i Rumænien, hvor de danske farver skal forsvares. Det starter med en kamp fredag mod Ukraine. Følg turneringen her.
Lodtrækning til Damelandsholdets EM

Mandag 22. juni blev der trukket lod til damelandsholdets EM-kvalifikation. Lodtrækningen til EuroBasket 2021 gav Italien, Tjekkiet og Rumænien som modstandere. Danmarks første hjemmekamp er mod Italien i november.
Interview med Iffe Lundberg

Iffe Lundberg er med sin landskampsrutine og erfaring fra højeste europæiske liganiveau en af landsholdets vigtigste brikker i de kommende kvalifikationskampe.
Interview med Erez Bittman

Herrelandsholdet er gået i gang med træningen op til de afgørende kampe imod Albanien og Hviderusland i august.
Herrelandsholdets bruttotrup udtaget

Landstræner Erez Bittman har udtaget bruttotruppen til det danske herrelandshold i basketball, der i august spiller fire afgørende playoffkampe mod Albanien og Hviderusland.
U18 Damer til EM i Skopje

Nu starter U18 Damers EM i Skopje, hvor de samme årgange for to år siden triumferede og vandt B-EM for U16. Nu gælder det B-EM for U18 og vi har fået en snak med træner Susie Heede, som optakt til turneringen. Siden opdateres løbende.
Kæmpe landsholdsuge overstået – en ny venter

Opdateret med indhold fra NM. Den forgangne uge har budt på future-landskampe, debut til 59 unge drenge og piger på fem U15-hold i den rød/hvide trøje, samt samling for de alleryngste i landsholdsprogrammet. I denne uge rejser U16 og U18-holdene til Nordiske Mesterskaber i Finland
NBA udtager dansker - igen

NBA har annonceret deltagerlisten til den årlige elitecamp Basketball Without Borders Europe, hvor kun de bedste U18 spillere fra hele Europa er med. For andet år i træk er der deltagelse på pigesiden, idet Alberte Rimdal fra Aabyhøj er udtaget. Hun er nyudtaget damelandsholdsspiller.
Landsholdene udtaget

Nu har U-landstrænerne sat navne på de spillere, der er med videre i forløbet frem mod sommerens landskampe. Du finder alle navnene her.
Indsamling slut: Næste stop er EM-kvalifikationen

Spillerne på damelandsholdet satte selv den indsamling i gang, som nu er slut, og efter over 850 private donationer og sponsoraftaler med blandt andet Oddset, Danske Spil, er holdet nu officielt tilmeldt den bedste turnering i Europa og bruttotruppen udtaget.
Landsholdsbilletter sat til salg

Over det sidste år har Danmarks herrelandshold i basketball været snublende tæt på at bryde igennem muren til det øverste niveau i Europa. Nu resterer der kun fire playoffkampe i august, der kan sende danskerne op i kontinentets top. Billetterne til de to hjemmekampe i Ballerup Super Arena er sat salg
Oddset sikrer god kvalifikation for Damelandsholdet

På uge er der samlet over 245.000 kroner ind via crowdfunding til Damelandsholdet og det sikrer i første omgang deltagelsen til EM-Kvalifikationen. Men nu kan Kvindelandsholdet glæde sig til at langt bedre vilkår til EM-forberedelserne, for Oddset, Danske Spil er trådt til som ny hovedsponsor for det kvindelige basketlandshold.
U16 og U18 herrelandsholdene udtaget 

Her finder du de udtagede spillere til U16 og U18 herrelandsholdenes bruttotrupper.

Sverige tager sejren i sidste minut

Danmminutark var et enkelt minut fra triumfen i Malmø, men måtte se Sverige tage en hjemmesejr og den direkte plads i EM-kvalifikationen.

Den endelige trup er klar til braget

Landstræner Erez Bitman har udtaget sine 12 spillere, der skal forsge at kvalificere Danmark til næste runde foran 3000 svenskere og 300 danskere i Malmø..
Landsholdsgeneration 2005

DBBF glæder sig til at se den "næste" landsholdsårgang fra 2005, når vi samles for 2. gang denne sæson den 16. marts i øst og vest.
Lille overraskelse i bruttotruppen mod Sverige

Når det danske herrelandshold i basketball torsdag i næste uge løber på banen foran 3- 4.000 tilskuere i Malmø, er det et skæbneopgør mod de gul/blå arvefjender. Kampen afgør hvilket hold, der avancerer op til det bedste lag i Europa.
Dansk hold med i Euroleague Next Generation Tournament

Et dansk alliancehold, DBA Copenhagen, er med i Euroleague Next Generation Tournament, som er klubturneringen for de allerbedste U18 hold i Europa. Weekendens runde spilles i Kaunas i Litauen.
Tag med til landskamp i Malmø

Danmark spiller mod Sverige i Malmø 21. februar og der er arrangeret bustur - men der er kun 100 pladser, så skynd dig!
Gaven til basketelskere!

DBBF har helt ekstraordinært 20 sæt nye landsholds spilleruniformer til salg med forskellige landsholdsprofiler påtrykt.
 
Nederlag - men vi kontrollerer egen skæbne

Danmarks anfører Chanan Colman gav en flad første halvleg skylden for Danmarks basketballlandsholds nederlag til Hviderusland søndag aften i Næstved.
De endelige landshold udtaget

Landstrænerne for Danmark og Hviderusland har udtaget 12 de spillere hver, som tørner sammen i Arena Næstved søndag aften i EM-kvalifikationen

Landsholdet klar til næste skridt


Det danske basketlandshold er næsten klar til at forsøge at tage det næste skridt op i Europæisk landsholdsbasket, selv om den måske største stjerne ikke er med. Søndag møder Danmark traditionsholdet Hviderusland i Næstved i en kamp, der kan sende Danmark op i den Europæiske topklasse.
 
Landsholdet mod Hviderusland klar

Erez Bittman har udtaget landsholdstruppen til den vigtige kamp mod Hviderusland, der kan sende Danmark i toppen af Europæisk basket
Landsholdsudtagelser og U15 Try Out

Her finder du info om den åbne U15 Try Out, samt udtagelserne for U16 og U18 i november.

Sejr over Sverige!

For første gang i 55 år slog Danmark Sverige i en betydende landskamp og vi har nu vundet to af to i EM-kvalifikationen.
Danmark er klar til brag mod Sverige

Efter sejren over Hviderusland er det danske landshold klar til opgaven mod Sverige søndag i Ballerup.
Danmark slår Hviderusland

Dobbelt overtidsdrama endte med sejr til danmark. Se kampen her.
Landsholdet mod Hviderusland udtaget

Onsdag morgen tager de danske basketherrer til Hviderusland, hvor en EM-kvalifikationskamp venter i Minsk mod et stærkt østeuropæisk mandskab og trænerteamet har nu udtaget 12-mandstruppen.
EuroLeague-stjerne med på landsholdet

Bruttotruppen til EM-kvalifikationskampene mod Sverige og Hviderusland er offentliggjort og overraskelsen er EuroLeague-stjernen Shavon Shields.
Basketligaen, landsholdet og pokalfinaler vises på Fanseat

Fanseat, Danmarks Basketball Forbund og Basketligaen har indgået et partnerskab omkring at tilbyde livestreaming af Basketligaen og udvalgte pokal- og landskampe i de kommende tre sæsoner
Malene Pedersen valgt til MVP

Ved den prestigefyldte invitationscamp Basketball Without Borders, afholdt af FIBA og NBA, blev Malene Lind Pedersen fra Aabyhøj valgt som MVP til campens All Star kamp.
U16 damer forbliver i A-Divisionen!

For første gang nogenside er det lykkedes et dansk hold at sikre sig forbliven i A-Divisionen.
A-EM kæmpe udfordring for U16 Damer


Når Danmarks U16 Damelandshold 17. august går på banen i Kaunas mod hjemmeholdet fra Litauen, er det starten på en kæmpe udfordring.
NSDBC i Vejen

Så er det igen tid til at U15 landsholdene spiller mod Sverige, Holland og Tyskland i North Sea Development Basketball Cup i Vejen
U16 Herrer til EM

U16 herrerne er klar til EM i Sarajevo, hvor blandt andet stærke Rusland venter.
Danmark har fået nyt landshold

For første gang nogensinde skal et dansk U-landshold konkurrere i FIBA 3x3
U18 Damer starter EM i Østrig

Det talentfulde hold af piger født i 2000 og 2001 starter EM fredag 3. august.
Kan man måle succes i andet end sejre?

U20 damerne var til EM, for første gang i historien. Antallet af tætte kampe må næsten også sætte rekord.
Så starter U18 Herrer EM

Hvis starten bliver god, kan drengene overraske i Skopje, mener sportschef Steen Guido.
Sverige og Hviderusland venter herrerlandsholdet

Danmark gik gennem første runde af EM 2021 Kvalifikationen ubesejret. I næste runder venter bla. en storkamp mod svenskerne i Ballerup Super Arena.
 
Damelandsholdet vinder EM-guld

Med endnu en overbevisende præstation i finalen mod Luxembourg vandt de danske basketdamer EM-guld for Små Nationer.

Danmark i EM-Finalen for små nationer

Med en sikker sejr på 77-42 over Norge spillede Danmark sig lørdag aften i EM-finalen for små nationer i irske Cork.

Fantastisk aften for dansk landsholdsbasket

Med to sikre sejre, en i Danmark og en i Irland, sikrede begge Danmarks landshold i basketball sig advancement i deres respective turneringer.
Der forventes udsolgt til landskamp

Der er 150 billetter til salg i døren og den kan ikek forventes at DBBF- og Ligakort kan anvendes.
U16 og U18 til NM i Kisakallio

Torsdag den 28/6 går det løs i Finland, når NM for ungdom starter. Læs mere her.
Damelandsholdet til EM for små nationer i Irland

Damelandsholdet er rejst til EM for små nationer og ser selv deres chancer som gode.
Der bliver sat tilskuerrekord mod Armenien

Med over 2400 billetter solgt fire dage inden kampen vil den hidtidige landskamparekord blive slået. Holdete varmede op med to storsejre.
De danske U15 landshold er udtaget

Når NSDBC den 9.-12. august skal spilles i Vejen Idrætscenter, så stiller Danmark op med følgende spillere.
Om lidt går det løs til CPH Invitational

De danske U15 landshold er klar til kamp i den kommende weekend. Læs mere her.
Vil du lære fra en af de bedste?

Hvis du er træner, har du muligheden for at lære fra landstræner Erez Bittman, når han to gange op til næste landskamp holder coaching clinic.

Danske landsholdsspillere mødes i spansk slutspil

Jonathan Gilling og Iffe Lundberg er kolleger på landsholdet, men i Spanien mødes de i slutspillet om oprykning til ACB.

Vil du være landstræner?

DBBF leder efter nye ansigter til at indgå i arbejdet med ungdomslandsholdene. Læs nærmere her.
Maria Steen Jespersen med chance for WNBA

Maria Steen Jespersen har netop afsluttet en fænomenal collegekarriere for University of South Florida Bulls og har udsigt til en spændende professionel karriere.

 
U15 og U16 landsholdene udtaget

Nu har landstrænerne sat navne på de spillere, der skal spille landskampe for U15 og U16 landsholdene til sommer. Du finder trupperne her.
U18 landsholdene er udtaget

Her finder du de trupper, som skal repræsentere Danmark til sommer til NM og EM. Begge U18 landshold blev udtaget efter en god weekend i Holbæk.
Danmark med ny vigtig sejr i EM-prækvalen

Foran 2123 tilskuere i Arena Næstved vandt Danmark 82-69 mod Albanien og er nu 2-0 i EM-prækvalen.
Den endelige trup til landskampen er klar

12 spillere og 2 reserver er klar til at repræsentere Danmark under EM-prækval kampen mod Albanien i Arena Næstved, torsdag den 22. februar kl. 18.15
16 spillere udtaget til landskampen mod Albanien

Trænerstaben har udtaget de 16 spillere der skal træne sammen op til landskampen mod Albanien i Arena Næstved den 22. februar. 
Landsholdene samles i Horsens

Traditionen tro samles U15, U16 og U18 landsholdene i Horsens under årets poikalfinaler for herrer og damer.
Lodtrækning til EM og damelandsholdets staff på plads

Henover julen har arbejdet med at fuldende det nye damelandsholds stab været i fuld gang, og nu er puslespillet gået op.
Kom til landskamp i Næstved 22. februar

Det danske herrelandshold vandt deres første kamp ved EM-prækvalen og håber at fortsætte de gode takter i kampen mod Albanien. Kom og støt op om holdets vej til EM.
Danmark vinder første EM-prækval kamp i overtid
I en svær udekamp mod gruppefavoritterne fra Armenien fik Danmark en perfekt start på EM-prækvalen med en overtidssejr på 71-78. Læs om kampen og find billetter til hjemmekampen i februar her. 
Nu begynder Danmarks EM-prækval

Søndag den 26. november kl. 16:00 dansk tid spiller det danske herrelandshold deres første kamp under EM-prækvalen mod Armenien. 
Ny Damelandstræner og U20 landstræner i dansk basket

DBBF har nu fundet de personer som skal stå i spidsen for dansk damebasketball i de kommende år.
Spillerne til landskampen mod Armenien

Se de 16 udtagede spillere til herrelandsholdets første EM-prækval kamp den 26. november her.
Nye tider på herrelandsholdet

Søndag den 26. november spiller det danske herrelandshold deres første kamp ved EM prækvalen og tager dermed det første skridt mod EM slutrunden i 2021. Når spillerne træder ind på banen i Armenien er det med et helt nyt setup omkring holdet ift. de forrige år.
Tilmelding til G-04 træningssamlinger

I sæsonen 2017/18 inviteres alle U14-spillere til G-04(Generation-2004) træningssamlinger. G-04 afvikles over 2 regionale weekender i Århus, Aalborg, Odense og København.
FIBA WOMENS BASKETBALL SUMMIT 

Her et lille skriv om U15 FIBA Women’s Basketball Summit hvor bl.a. Signe Bang og Arendse Harbo der var med på turen, er at finde i denne sæsons U16 damelandsholds bruttotruppen. 
DBBF søger behandlere til ungdomslandsholdene

Er du fysioterapeut, kiropraktor eller studerende inden for disse fag, så er det måske dig, vi leder efter.
Ungdomslandsholdene starter op igen

Her finder du links til bruttotrupperne, samt information om U14, U15, U16 og U18.
Danmark søger ny damelandstræner

DBBF søger en person, som vil være frontfigur for dansk damebasket. Du finder opslaget her.
Danmarks program til EM-prækvalen med ny hjemmebane

Det danske herrelandshold starter 1. runde af EM-prækvalen i november måned. Få overblikket over de kommende kampe her.
Kalenderen for 2017-2018

Her finder I landsholdskalenderen for sæsonen 2017-2018.
Oprykning til A-divisionen

De danske U16 piger sikrede oprykning til A-divisionen efter imponerende sejr i semifinalen.
Lodtrækning til EM-prækvalen

Torsdag den 24. august er der lodtrækning til EM-prækvalen, hvor Danmark til november spiller de første kampe. Få mere info om lodtrækningen her, bla. med kommentarer fra herrelandstræner, Erez Bittman.

U16 damelandsholdet tager til EM i Skopje

Fra den 16.08 til d. 26.08 skal U16 damerne spille EM i Makedonien. Se kampprogramet og kampene på live stream her!

U16 herrerne tager til EM i Sofia

Fra d. 10.08. til d. 20.08 er det U16 herrernes tur til at spille EM, Se kampprogrammet og relevante links her.

Positive indtryk efter herrelandsholdets træningssamlinger

Herrelandsholdet har over 10 dage forberedt sig på de kommende EM-kval kampe med deres nye landstræner og spillerne forlader den sidste samling med et positivt indtryk.
U18 Herrerne tager til EM i Tallin

Danmarks U18 Herrerhold tager nu afsted til Tallin hvor de skal spille EM fra d. 28.07-06.07.17.
Herrelandsholdet tager hul på første træningssamling

Målet for det danske herrelandshold er en plads til EM 2021. Vejen til at opfylde det mål starter på søndag, den 23. juli, når holdet har sin første træningssamling som forberedelse frem mod de første EM-kval kampe i november måned. 
Danmarks vej til EM 2021

I år 2017 har FIBA ændret turneringsstrukturen for EM og VM. Det betyder at det danske landshold fremover kommer til at spille landskampe i forskellige vinduer fordelt udover sæsonen. Vi forsøger i denne artikel at give klarhed om hvordan Danmark skal kvalificere sig til EM 2021. 
U-landsholdene forbereder sig til EM ved internationale turneringer

Torsdag d. 13.07.17 drager de danske U16- og U18 herrelandshold  til forberedelsesturneringerne frem imod EM.
Læs mere om det her: ►Klik her◄
Landsholdets sundhedsteam på plads

Simon Brockhusen og Christian Weinold skal varetage A-landsholdsspillernes fysiske helbred i de kommende år, når de er samlet til træning og landskampe.
Opsamling på NM: Sølv til U16 Damerne

3 danske U-landshold var med til de nordiske mesterskaber i Finland og her blev det til en sølvmedalje hos U16 damerne. 
Kom tættere på Erez Bittman - Herrelandsholdets nye træner

I sidste uge præsenterede landstræneren bruttotruppen til landsholdet og i slutningen af juli skal han træne spillerne for første gang. Vi har taget en snak med Erez Bittman om ham selv og de kommende træningslejre.
Bruttotrup udtaget til Danmarks herrelandshold

Herrelandsholdets nye landstræner, Erez Bittman, har netop udtaget de 30 spillere som udgør landsholdets bruttotrup i sæsonen 2017/18
Talentmiljøerne i dansk basketball

DBBF og DIF samarbejder om udviklingen af de talentmiljøerne i dansk basketball. Læs om projektet her.
U-landsholdene klar til NM i Helsinki

Landstrænerne har udtaget sine hold til de Nordiske mesterskaber som spilles den 26.-30. juni i Finland. Få overblikket og relevante links her. 
CPH Invitational - En vigtig brik for U15 landsholdene

Fra den 16.-18. juni blev der afholdet Copenhagen Invitational. Stævnet er en vigtig brik i DBBFs landsholdsprogram, det er her U-landsholdsspillerne for første gang spiller kampe i landsholdstøjet.
U15 landshold klar til Copenhagen Invitational

Fra den 15. til 18. juni afholdes CPH Invitational for 10. gang. Her vil vores U15 landshold blive testet mod forskellige internationale hold. Se deres kampprogrammer her.
Ny herrelandstræner skal føre Danmark til EM

Herrelandsholdets nye landstræner er på plads. DBBF har netop undertegnet en 4 årig kontrakt med israelske Erez Bittman.
Få en fantastisk oplevelse til G-03 Camp med besøg af NBA-profiler

Som afslutning på sæsonen for G-03, inviterer DBBF og DGI til en stor 3-mod-3 turnering for alle landets U14 spillere. Få en fed oplevelse og mød NBA trænere og en NBA-stjerne.
Spændende tid for Kevin Larsen i Tyskland
Kevin Larsen og hans tyske hold Mitteldeutscher BC er meget tæt på at rykke op i den bedste tyske liga.
U-Landsholdene udtages
I weekenden den 31. marts til 2. april samles U-landsholdene på Stenhus Gymnasium, hvor trupperne til sommerens turneringer skal udtages. 
Jobopslag: ny Head Coach til herrelandsholdet

DBBF leder efter en ny herrelandstræner. Se stillingsopslaget her.
Velkommen til ny elitekoordinator

DBBF har nu ansat sin nye elitekoordinator.
DBBF søger elitekoordinator

Læs stillingsopslaget her.

Landsholdskontakter

Jörgen Fastberg
Sportschef

Tlf. +45 20 59 18 01
E-mail: jfa@basket.dk
Mauricio Chicola Gutierrez
Sportskoordinator

Tlf. +45 91 95 66 98
E-mail: mag@basket.dk
Danmarks Basketball Forbund | Brøndby Stadion 20 | 2650 Brøndby | Tlf.: 43262420