Få alt det nye fra
Danmarks Basketball forbund i din indbakke
Turnering » Nyheder
Støt vores sponsorer:

Nyheder

Herrepokalfinalen står mellem Randers og Bakken Bears

25. marts er Forum Horsens værtsarena for årets herrepokalfinale i basketball. Kampen kommer til at stå mellem sidste sæsons pokalsølvvindere, Bakken Bears, og ligaens førerhold Randers Cimbria. Det er naturligt, at mødet i pokalfinalen står mellem Randers og Bears, for det er to af de bedste hold i Basketligaen i denne sæson. 

Resultat af landspokal lodtrækning 2022-23


Så er der trukket lod til landspokalturneringen 2022-23, som afvikles mellem december og marts.

Ny lodtrækning i landspokal for kvinder og herrer 


Grundet procedurefejl gennemføres der ny lodtrækning i landspokalturneringen for både kvinder og mænd. Lodtrækningen gennemføres i morgen torsdag den 1. december 2022 kl. 14.00, hvor den livetransmitteres via Teams

3X3 Indendørs DM koncept 


For et par uger siden lancerede vi i DBBF et helt nyt 3x3 indendørs DM koncept som, efter dialog med klubberne, er blevet optimeret en smule for at alle får en endnu bedre oplevelse.  
 

DBBF indtræder som ejer i MVP App


DBBF har indgået aftale med Lars Østergaard om at indtræde som ejer i MVP APP ApS. 

U15 Danmarks Mestersskab 2022


Danmarks Basketball Forbund afholder U15 Danmarks mesterskab i weekenden 30 april -01 maj i UCC Rosenlund i samarbejde med BMS Herlev. Se programmet her på siden.

 

Opdatering om corona og kampflytninger


Turneringsudvalget har afholdt ekstraordinært møde omkring Corona-situationen den 18.11.21

Dameliga: Opstartsturnering og førstehjælp


I samarbejde med Falck Danmark afholdte Dameligaen i weekenden et førstehjælpskursus for alle ligaens spillere, trænere og staff i forbindelse med opstartsturneringen Zleep Tournament 2021.
 

3X3 er kommet for at blive


Over den seneste halvanden måned har masser af hold været med til 3X3-stævner over hele landet – og vi er langt fra færdige. Når vi i juni har spillet alle stævnerne, fra Aalborg til Frederiksberg, har over 1000 hold, 50 dommere og 20 baner været i aktion. Alle fra U11-spillere til Basketligaens topscorer gennem tidene har været med – og ønsker mere.

Åbent for tilmelding til turnering 2021-22

DBBF har åbnet for tilmeldingen af hold til efterårets turnering pr. 3. maj 2021.

Finaletid i Dameligaen


Lørdag brager BMS Herlev Wolfpack og Hørsholm 79ers sammen i den første af op til fem finaler om det danske mesterskab i basketball for kvinder. BMS Herlev kommer ind til finaleserien som favoritter, men Hørsholm har gennem sæsonen vist sig at have et højt topniveau og det kan gøre finalerne spændende.

Bakken pokalmestre i gyser


Årets pokalfinale for herrer blev en ægte overtidsthriller og endnu en klassiker mellem Bakken Bears og Horsens IC. Bakken endte med at vinde sin 13. pokaltitel efter fem minutters ekstraperiode, 80-82.

BK Amager tager første pokaltitel


BK Amager var foran næsten hele pokalfinalen, hvor en stærkt spillende pokalfighter Anna Seilund førte holdet til triumf, 67-53, over BMS Herlev Wolfpack. Det var BK Amagers første pokaltitel for kvinder i historien

Pokalfinalisterne 2021


Mød de fire pokalfinalister 2021

Turneringen genoptages ikke


Der bliver ingen regulære turneringer inden sommerferien, men DBBF stiller med dommere til træningskampe og hjælper med at afvikle 3x3. Det meddeler turneringsudvalget

Opdatering om turneringen


DBBF håber stadigvæk at vi i foråret vil kunne afvikle nogle kampe, dette afhænger selvfølgelig ift. om der åbnes op for indendørs idræt hvilket der bliver arbejdet hårdt på bag kulisserne.

Semifinaletid i Dameligaen


Når Dameligaen i weekenden tager hul på slutspillet, med semifinaleserierne mellem BMS Herlev og Aabyhøj, samt Amager og Hørsholm, er der lagt op til spændende opgør. I begge serier har holdene slået hinanden indbyrdes i løbet af sæsonen og serierne kan blive afgjort på aktuel form, præstation på dagen, samt skader.

3x3 og udendørstræning i en coronatid


DBBF ser et stort potentiale i 3x3 spillet, især under coronatiden, da spillet ligger op til færre personer på et hold i et udendørs set op. Man kan afvikle stævner og stadig holde sig under grænsen på 25 personer.

Pokalfinalerne flyttes - og vises på TV 2 Sport


Pokalfinalerne i basketball, der skulle have været afholdt i Forum Horsens 6. marts, er blevet flyttet en lille måned til påskelørdag, 3. april, med et lille håb om at der kan være nogle få coronasikre tilskuere til at skabe stemning. Samtidig er TV 2 Sport tilbage som tv-partner.

Pokalsemifinaler for herrer


Det er pokalsemifinaletid for herrerne og der venter et par spændende opgør om pladsen i pokalfinalen. Lørdag mødes Basketligaens nummer et og to, Bakken Bears og Randers Cimbria, i Arena Randers. Søndag er det så Team FOG Næstved der tager imod Horsens.

Hvem ender i pokalfinalen?


Vi har taget et kig på de to pokalfinaler for kvinder.

Pokalsemifinaler


Der er lagt op til fire drabelige opgør i pokalturneringens semifinaler, efter nogle spændende kvartfinaler. Hos kvinderne spilles semifinaler sidst i januar, mens herrernes afvikles først i februar.

Pokalkvartfinaler


Der spilles fem pokalkvartfinaler over de næste dage, med start søndag, hvor kvindernes kvartfinaler er starten på turneringen. Hos herrerne spilles fire kvartfinaler tirsdag og onsdag.

Pokalen skydes i gang


Sæsonens første opgør i landspokalturneringen bliver ottenedelsfinalen mellem BK Amager og Copenhagen Basketball.

Opdatering om turneringerne i sæsonen 2020-21


I lyset af de nye restriktioner fra uge 50 er her en opdatering om hvordan den videre turnering for børn og voksne planlægges.

Lodtrækning i landspokalen 2020-21


Så er der trukket lod til landspokalturneringen 2021, som afvikles mellem december og marts. Der venter nogle spændende opgør, både hos kvinder og mænd.

Seniorslutspil aflyst - turnering fortsat udsat


På grund af forsinkelser og fortsat forsamlingsforbud har Turneringsudvalget truffet den sævre besluting at aflyse slutspillet i seniorturneringerne.

Lodtrækning til Divisionspokalen


Der er trukket lod til de næste runder af Divisionspokalen

Lodtrækning til ungdomspokalen


Der er trukket lod til de næste terminer i ungdomspokalturneringen.

Succesfuld opstartsturnering


DBBF har i de forgangne to weekender afholdt opstartsweekender for holdene i de landsdækkende U17 og U19-rækker og på trods af de begrænsninger corona-situationen satte på det, var det en stor succes.  

Lodtrækning i Ungdomspokalen


Så er der trukket lod til Ungdomspokalturneringen og det har været et større arbejde end sidste sæson. Der er nemlig ikke færre end 21% flere hold med i turneringen, så vi er gået fra 126 til 152 hold. Se lodtrækningen her.

B&U-Udvalget om justerede børneregler 2020-21


Børn- og Ungeudvalget har skrevet omkring baggrunden for de små regelændringer, der foretages op til den nye sæson

Lodtrækning Divisionspokalen


Så er der trukket lid til de første to runder af divisionspokalen. Se alle kampe her.

Er dit hold tilmeldt turneringen?

En del rækker har tilmeldingsfrist 15. august og her er en oversigt over de hold som har tilmeldt sig pr. mandag . . august. Er dit hold med?

Du kan også se de over hold som deltog i rækkerne sidste år, men endnu ikke har tilmeldt sig. Mener du dit hold skulle være med, så hiv lige fat i din turneringsleder!

Turneringen åben for tilmeldinger


Det er nu muligt at tilmelde hold til turneringen 2020-21.
 

Danmarksmestre og rækkevindere kåret


Da der ikke ser ud til at blive åbnet op for at vi kan afvikle de resterende kampe i turneringen i denne sæson, har DBBF's bestyrelse kåret vinderne 2019-2020. Tillykke til alle!

Opdatering omkring den resterende sæson i DBBFs turneringer


DBBFs Bestyrelse har på sit møde den 24. marts taget stilling til den forsatte turneringsdrift i sæsonen 2019-20, set i lyset af de nyeste meldinger fra myndighederne omkring Corona/Covid-19. Der håbes på DM-slutspil i enkelte rækker, mens hovedparten er slut for i år.

Danmarksmestre 2020

Danmarks Basketball Forbunds bestyrelse holdt tirsdag 24. marts møde, hvor fordeling af DM-medaljer var med som et punkt på dagsordenen. Et stort flertal i begge ligaer har opfordret DBBF til at uddele medaljer på trods af den forkortede sæson og den opfordring har bestyrelsen valgt at følge.

DBBF suspenderer turneringen


DBBFs bestyrelse har i lyset af spredning af coronavirus Covid-19 besluttet at suspendere turneringen i alle rækker, udover Basketligaen og Dameligaen, som selv har mandat til at vurdere, om det er forsvarligt at spille videre. Suspenderingen gælder fra torsdag 12. marts.

Åbent DM for U19 Damer i maj


DBBF´s turneringsudvalg og Eliteudvalg har besluttet at Danmarksmesterskabet for U19 Damer skal afvikles som et åbent Danmarksmesterskab hvor alle klubber under DBBF kan deltage.

Bakken tager titlen...


Men Horsens kæmpede sig til en chance i sidste minut.

Sikker pokaltitel til Hørsholm


Det blev ikke til en eventryafslutning for Værløse i den første pokalfinale nogensinde

Optakt til pokalfinalerne


Der er dømt lokal- og ærkefjendeopgør i både damernes og herrernes pokalfinaler lørdag.

Pokaloptakt: Det sociale er vigtigst for de dygtige unge


Som optakt til pokalfinalen har vi taget pulsen på de dygtige unge spillere i næste generation - og ikke mindst de klubber, der producerer dem.

Præsentation af pokalfinalisterne


Lørdag 8. februar er der pokalfinaler i Forum Horsens - køb billetter her - og det tegner til nogle spændende kampe i en vild ramme med rigtig mange tilskuere.

I løbet af de næste dage præsenterer vi pokalfinaleholdene et for et på denne side. Her er det Horsens IC.

Præsentation af pokalfinalisterne


Lørdag 8. februar er der pokalfinaler i Forum Horsens - køb billetter her - og det tegner til nogle spændende kampe i en vild ramme med rigtig mange tilskuere.

I løbet af de næste dage præsenterer vi pokalfinaleholdene et for et på denne side. Her er det Hørsholm 79ers, som deltager for 12. gang.

Præsentation af pokalfinalisterne


Lørdag 8. februar er der pokalfinaler i Forum Horsens - køb billetter her - og det tegner til nogle spændende kampe i en vild ramme med rigtig mange tilskuere.

I løbet af de næste dage præsenterer vi pokalfinaleholdene et for et på denne side. Her er det Bakken Bears, som jo har et par pokaler i skabet.

Præsentation af pokalfinalisterne


Lørdag 8. februar er der pokalfinaler i Forum Horsens - køb billetter her - og det tegner til nogle spændende kampe i en vild ramme med rigtig mange tilskuere.

I løbet af de næste dage præsenterer vi pokalfinaleholdene et for et på denne side. Første hold er Værløses kvinder, der for første gang i klubbens historie har nået finalen.
 

Hvordan går det med turneringen?

Giv dit besyv med her, uanset om du er spiller, frivillig, formand, forælder eller...

Vi vil gerne blive bedre ved at høre på jeres kritik - både den negative og den positive.

Klik her: Turneringsundersøgelse

Pokalfinaler for ungdom


Pokalfinalerne for ungdom blev afholdt af DBBF 11. januar i samarbejde med BMS Herlev i Ny Hal Rosenlundskolen og UCC-hallen.

Landspokallodtrækning


Der er trukket lod i landspokalturneringen, fra semifinalerne frem til finalerne i Horsens 8. februar. Alle kvartfinaler hos herrerne er afviklet, mens der hos damerne mandag 6. februar afvikles to opgør hos damerne.

Divisionspokalfinaler & matchups i Landspokalen


I denne uge (49) spilles finalerne i Divisionspokalen og du kan læse optakt her. Samtidig er der sat hold på de fleste kampe i Landspokalens ottende- og kvartfinaler.
 
Semifinaler i Divisionspokalen er trukket

Mandag 11. november blev der trukket lod til divisionspokalens semifinaler. Resultatet af lodtrækningen ses her.
Terminer, op-nedrykning, slutspil

Her findes terminer, op-nedrykning, slutspil sæson 2019-2020, med datoer og formater for alle rækker.
Pokallodtrækning

Mandag 28. oktober blev der trukket lod til de næste runder i divisionspokalen.
Pokallodtrækning

Mandag 7. oktober blev der trukket lod i både divisionspokalen og de første runder af Landspokalen, som består af ligaklubberne samt vinderne af divisionspokalen.
Bakken åbner i Champions League

Første kamp er på Cypern, hvor de lokale mestre fra Keravnos tager imod. Kampen spilles tirsdag den 17. september, mens returkampen spilles i Vejlby-Risskov Hallen tre dage senere.
Lodtrækning i divisionspokalen 

Find ud af hvem dit hold skal møde i divisionspokalen. Her finder du også terminerne for de enkelte runder Inddeling af af puljer i rækker med frist 15.08 

Her finder du inddelingen af puljer i de rækker, der havde frist den 15.08. Find ud af hvem nettop dit hold skal spille imod, i den kommende sæson.

 

Børneregler 2019-20

Find her de opdaterede Børneregler som er gældende fra sæsonen 2019-20. De eneste væsentlige ændringer, i forhold til tidligere, omhandler boldstørrelser i U13 og U15 Mesterrækkerne.

Divisionspokalen: Succesen fortsætter

Som sidste år er den nye pokalturnering er uden ligahold, tilgængelig for anden- og tredjehold, uden lange rejser og GRATIS! Sidste år betød det en tredobling af deltagere!
Tillykke til alle rækkevinderne!

Der er rigtigt mange rækker i DBBF. Faktisk er der 32 rækker, hvor vi i sæsonen 2018-19 fandt en vinder. Tillykke til dem alle!
Tilmelding Ungdoms Landsdækkende og Danmarksturneringen

Vi er i gang med at forberede næste sæson og her er information om rækkerne og tilmeldingsfrister.

Holdene kan tilmeldes fra nu af via klubportalen, hvor man også kan følge med i antallet af tilmeldte hold
Tillykke til Danmarksmestrene!

Det blev BK Amager og Bakken Bears, der kunne løfte trofæerne i henholdsvis Dameligaen og Basketligaen.
Tid til ligafinaler!

I både Basketligaen og Dameligaen er det nu finaletid. I Dameligaen er man nået til den tredje finale, mens Basketligaen starter torsdag aften.

 
Dansk dommer til EuroLeague Final Four

Danmarks nyeste dommer, Andrada Monika Csender, er blevet udtaget som dommer til EuroLeague Final Four for kvinder. Andrada tørnede tidligere ud som dommer for Rumænien, og er anerkendt som en af Europas bedste dommere.
Returkamp for Bakken Bears

Onsdag spiller Bakken Bears returkamp i kvartfinalen i FIBA Europe Cup, når holdet gæster Würzburg. De danske mestre har et yderst spinkelt forspring med sig til returkampen, idet bjørnene vandt 76-75 i sidste onsdags kamp i Vejlby-Risskov Hallen.
Påmindelse om regler

Her inden slutspillet starter, har DBBF udsendt en påmindelse til samtlige klubber i BasketLigaen, Dameligaen, 1, Division Herrer & Damer, 2. Division herrer samt U19 og U17 Herrer og Damer omkring dommerbord, udstyr, og trænerne.
Godt resultat i første kvartfinale

Bakken Bears vandt 76-75 over s.Oliver Würzburg i den første kvartfinale i FIBA Europe Cup, og fik dermed afsluttet det tyske holds run på ni sejre i træk i den europæiske turnering. Returkampen spilles på onsdag i Tyskland.
Svær kvartfinalemodstander til Bakken

Bakken Bears er for andet år i træk nået til kvartfinalerne i FIBA Europe Cup og her er holdet oppe imod turneringens topseedede hold, s.Oliver Würzburg, der i skrivende stund ligger nummer 8 i den bedste tyske række

DBBF Turnerings evaluering

Vi har udsendt et spørgeskema til undersøgelse af turneringen og optimering af denne. Jo flere besvarelser jo bedre kan vi tilpasse turneringen fremadrettet. 

Ny europæisk kvartfinale til Bakken?

Der venter Bakken Bears en helt speciel opgave onsdag, når holdet spiller i Ness Ziona i FIBA Europe Cup returopgør.
Bakken Bears om europæisk 1/8-finale: Vi har tro på tingene
 
Vejlby-Risskov Hallen lægger onsdag aften klokken 18:30 gulv til den største kamp i indeværende for de danske mestre fra Bakken Bears, når det israelske klassemandskab fra Ironi Ness Ziona kigger forbi til den første 1/8-finale i FIBA Europe Cup.
Horsens vandt pokalen

Svendborg Rabbits var foran 9-7 i pokalfinalen i basketball mod Horsens, men det var også sidste gang de sydfynske kaniner var øverst på scoringstavlen foran 2167 tilskuere i Forum Horsens. Horsens scorede nemlig de næste 13 point i træk og satte sig derefter grundigt på kampen, hvor Vedran Borovcanin blev valgt som pokalfighter og Horsens vandt 70-105
Aabyhøj vinder pokalen!

Efter et år udenfor det bedste selskab fuldførte Aabyhøj basketball det helt store comeback med en sejr på 59-74 over Stevnsgade i pokalfinalen 2019 i basketball. Pokalfighter – og topscorer – blev det kun 17-årige stortalent Malene Lind Pedersen.
Optakt til pokalfinalerne

Lørdag 2. februar er der pokalfinaler i Forum Horsens - køb billetter her - og det tegner til nogle spændende kampe i en vild ramme med rigtig mange tilskuere.

Her kigger vi på de fire hold.
Ændring i regelfortolkning

Når et holds coach har retten til at beslutte, om spillet efter en time-out skal genoptages ved egen eller modspillernes banehalvdel, skal coachen meddele sin beslutning senest, når dommerne kalder spillerne på banen ved afslutningen af time-out’en.
Drama i pokalkvartfinaler

I weekenden blev pokalkvartfinalerne for herrer og damer spillet og der var masser af overraskelser og drama ude i hallerne og i Fullcourts livesendinger. Begge de forsvarende mestre blev sendt ud af turneringen, da Bakken og Hørsholm faldt til sidste års tabende DM-finalister.

Genoplev pokalfinalerne


Pokalfinalerne for ungdom blev afviklet lørdag. Læs om dem her.
Pokalturneringen er færdigtrukket

Der er trukket lod til den resterende del af pokalturneringen, helt frem til finalerne. Der venter drabelige opgør allerede i kvartfinalerne.
Pokalfinaler Ungdom 2018

I samarbejde med BMS-Herlev arrangerer DBBF pokalfinaler for ungdom lørdag 12. januar. Se programmet her.
 
Se Bakken Bears live fra Finland

Kan Bakken Bears fortsætte den ubesejrede start i FIBA Europe Cup mod finske Kataja? Du kan se kampen hjemme fra stuen.
Lodtrækning til Landspokalen

Der er trukket lod til landspokaltturneringen, hvor deltagerne er vinderne af Divisionspokalen samt ligaholdene.
Regler for Grand Prix for seniorer

Vi præciserer her reglerne for de serierækker, der spiller med Grand Prix regler.
Dameligaen søger projektleder

Stillingen er besat. I forbindelse med en netop indgået strategisk samarbejdsaftale mellem Dameligaen og DBBF om udvikling af dameligaen, men også dansk damebasket generelt, søges der nu en person der kan være med til at sikre den udvikling.
Succes for ny pokalturnering 

Den nye pokalturnering har tredoblet antallet af klubber i turneringen og der vises kampe live på Fullcourt.
Turneringsstart for øvrige rækker 

DBBF arbejder i skrivende stund med at lægge de sidste kamptider ind, grundet forsinkelser giver vi hermed en status-opdatering.
Forsinkelser i turneringen

Der er flere der har gjort opmærksom på problemerne med turneringsstarten i år. Det er vi i Danmarks Basketball Forbund både meget bevidste om og kede af, og vi beklager de gener det måtte give.
Basketregler 2018

FIBA har indført nye regler og fortolkninger for en række områder. Der er nogle få vigtige ændringer, som kan findes her.
Præciseringer af Børneregler

Der er lavet nogle præciseringer til børnereglerne. Det kan man læse meget mere om her.
Forventet udsendelse af diverse rækker


Her er en liste for hvornår, vi forventer udsendelse af diverse rækker. Dette er med forbehold for ændringer.
 
Info om senior turneringsopstart sæson 2018/2019

Her finder du strukturen og holdene i basketligaen, dameligaen samt Danmarksturneringen.

Info om Danmarksturneringen og den nye stryktur i pokalturneringen

Denne nyhed omfatter informationer vedrørende tilmelding af hold, ændret seniorstruktur(vedtaget på rigsdagen den 9. juni 2018). 

Tilmelding til Sæsonen 2018/2019 er åben

Så er tilmeldingen åben for den kommende sæson. Se relevant info og deadlines her! 


 
Sona Camara afløser Kim Lippert

Efter mange års tro tjeneste stoppede Kim Lippert som turneringsadministrator for DBBF med udgangen af april. en medarbejder med en så vigtig funktion som turneringsadministration stopper, skal der naturligvis findes en afløser. Valget er faldet på Sona Camara

Final Four øst og vest, U12 slutspil i vest, og UDM for u14 & U16 damer


I den kommende weekend (21.-22) bliver der spillet FINAL4 i øst og vest, U12 slutspil i Vest samt UDM for U14 og U16 Damer. Få overblikket her.
Virum Vipers vinder bronze over SISU Basketball

Dette års bronzekamp stod mellem Virum Vipers og SISU Basketball og blev afviklet i Virum Hallen onsdag aften. Det var en intens kamp, hvor SISU startede bedst og kunne bringe sig klar i front efter en velspillet 1. periode, som ender med en føring til dem på 9-24. 
Bakken Bears i snævert nederlag til Sidigas Avellino

Bakken Bears sikrede sig onsdag aften i Avellino, et rigtig fornuftigt udgangspunkt til returkampen i Vejlby Risskovhallen i Aarhus, mod italienske Sidigas Scandone Avellino. Bears tabte kampen med 72-75 og havde mulighed for at afgøre kampen i slutsekunderne. 

Bakken Bears på Italiensk jord i 1. semifinale i FIBA Europe Cup.


Onsdag den 11. april er Bakken Bears igen at finde på den internationale scene. De rejser, denne gang, til den sydlige sol i Italien, da det er Sidigas Scandone Avellino som er modstanderen i den første semifinale i FIBA Europe Cup.
Historisk resultat af Bakken Bears efter overtid mod ESSM Le Portel

Bakken Bears er i Semifinalen ved FIBA Europe Cup, med en samlet sejr over ESSM Le Portel.

 
Følg Bakken Bears i kvartfinale returopgøret mod ESSM Le Portel

Bakken Bears er nået til kvartfinalen i Europe Cup, hvor de vandt første opgør med 14 point. Tirsdag den 27. marts spilles returopgøret. 
Børneregler 2018-2019

Børne- og Ungeudvalget har lagt sidste hånd på Børnereglerne for den kommende sæson 2018-2019. Du finder dem her.
Bakken Bears klar til 1/8-finalerne i FIBA Europe Cup

Torsdag kl.11 blev der trukket lod til 1/8-finalerne i Europe Cup og Bakken Bears modstander er fundet.
Bliv underholdt til Pokalfinalerne i Horsens

Lørdag den 27. januar indtager basketballsporten Horsens, når den 44. udgave af Pokalfinalerne afvikles i Forum Horsens. Festlighederne starter kl. 15:00.
Bakken Bears møder dobbelt Europa Cup semifinalist

Onsdag den 17. januar spiller Bakken Bears deres 3. kamp i 2. runde af FIBA Europe Cup. På hjemmebanen i Vejlby-Risskov hallen er det Szolnoki Olaj KK fra Ungarn som kommer på besøg.
Pokalfinalerne for Ungdom 2017/18

Lørdag den 13. januar afholder DBBF i samarbejde med Skovbakken Bears Pokalfinaler for ungdom i Vejlby-Risskov Idrætscenter. Se kampprogrammet og få mere info om dagen her. 
Køb billet til Pokalfinalerne her

Pokalfinalerne bliver spillet lørdag den 27. januar i Forum Horsens. I damernes finale bliver det SISU mod Hørsholm 79ers og i herrefinalen er det Wolfpack mod Bakken Bears.
Bakken Bears er klar til 2. runde af FIBA Europe Cup

De danske mestre er blandt de 16 resterende hold i Europe Cup, få et overblik over deres kampe her.
Resultat af lodtrækningen til Landspokalen for ungdom

Se resultatet af semifinalelodtrækningen i Landspokalen for ungdom her. 
Resultat af Pokalodtrækningen til Semifinalerne for senior

Se resultatet af Semifinale lodtrækningen for senior her. 
Semifinalelodtrækning i Pokalturneringen for senior

Fredag den 17. november kl. 11:00 trækkes der lod til semifinalerne i Pokalturneringen for senior. Du kan følge lodtrækningen live på forbundets facebook side. 
Lodtrækning til Landspokalen for Ungdom
Se resultatet af lodtrækningen til Pokalturneringen for ungdom som blev trukket fredag den 20. oktober her. 
Pokal lodtrækning - Kvartfinalerne for senior

Fredag den 20. oktober blev der afholdt lodtrækning til kvartfinalerne i Pokalturneringen for senior. Se hvem der skal møde hvem her. 
Bakken Bears klar til FIBA Europe Cup

Bakken Bears er klar til FIBA Europe Cup efter de røg ud af kvalen til Champions League. Første kamp er den 18. oktober. Vi giver overblikket over modstanderne og Bakkens forventninger her. 
Lyserød lørdag i Hørsholm

Hørsholm 79ers går i pink lørdag den 7. oktober for at støtte op om brysterne. 
Lodtræking til Landspokalen for ungdom
Se resultatet af lodtrækningen til Landspokalen for ungdom, der blev trukket fredag den 29. september, her. 
1/8-finale lodtrækningen i Landspokalturneringen for Senior

Fredag den 29. september blev der afholdt lodtrækning til 1/8-finalerne i Pokalturneringen for senior herrer. Se resultat her. 
Opdateret info om Børnereglerne 2017
Der har været lidt forvirring omkring de mange ændringer i børnereglerne for denne sæson. Børn- og Ungeudvalget har nu fået korrigeret reglerne og giver her overblikket over de væsentligste ændringer.
Nye officielle spilleregler fra FIBA

FIBA har netop offentliggjort de nye basketball regler for 2017 og frem. Få overblikket over ændringerne her. 
Lodtrækning i Ungdomspokalturneringen

Fredag den 11. august er der blevet trukket lod til Pokalturneringen for ungdom. Se resultatet her. 
Afvikling af kampe i landspokalturneringen for seniorer

Fredag den 11. august er der blevet trukket lod til pokalturneringen for seniorer. Du kan se resultaterne af lodtræning her.  
Er dit hold tilmeldt turneringen?

Deadline for tilmelding af hold i rækker med dommerpåsætning er onsdag den 9. august. Tjek om dit hold er tilmeldt turneringen her.
Dommerudvikling til NM

Her kan du læse om hvad der skete af spændende ting på dommernes tur til Nordisk Mesterskab.
 
Billigere turneringsgebyr i Pokalturneringen

Nye ændringer vedr. dommeromkostninger i Pokalturneringen, betyder at deltagergebyret falder markant. Få mere info her. 
Sammensætning af de landsdækkende ungdomsrækker

Få et overblik over U17 og U19 landsdækkende rækker for herrer og damer her. Du kan se holdoversigt og turneringsstrukturen her. 
Ændringer i Grandprix og Børneregler i 2017/18
Til sæsonen 2017/18 er der blevet lavet ændringer til Grandprix og børnereglerne. Få overblikket her. 
Tilmelding som basketballdommer sæson 2017/18

Registration as basketball referee season 2017/18
Danmarksturneringen for 2017/18

Få et overblik over antallet af hold og forventet struktur for 1. div herrer, 1. div damer øst/vest samt 2. div herrer øst/vest
Wolfpack vinder 1. division for herrer og rykker op i Basketligaen

Onsdag aften blev den afgørende finalekamp i 1.div herrer spillet mellem Wolfpack og Værløse. Kampen blev en sand gyser som Wolfpack til sidst trak sig sejrsrigt udaf.
Resultater fra Ungdoms DM

I weekenden har der været fuld gang i Ungdoms DM finalerne. Se resultaterne for U14 og U16 damer og herrer, samt U17 herrer og U19 damer. 
Finaletid i 1. division for herrer

1. division for herrer er nået til finalerne som i år bliver mellem Værløse Basketball klub og Wolfpack. Første kamp spilles i Ballerup Super Arena, mandag den 22. maj kl. 19:00
Grandprix slutspilsstævne i Amagerhallen

I weekenden 20.-21. maj bliver der spillet GP slutspil i Amagerhallen for U14 og U16 herrer og damer øst. Få mere info om finalestævnet her. 
Ungdoms DM i weekenden

I weekenden 20.-21. maj kan du opleve Ungdoms DM for U14 og U16 i Gentoftehallen, hvor der også bliver stillet food truck op der sørger for lækre burgere til dig som tilskuer. 
4 Forbundsdommere var med til Scania Cup 2017

Fra den 14. til 17. april blev der afholdt Scania Cup 2017 i Sverige. Hertil havde DBBF 4 dommere med til at dømme turneringen og samtidig deltage på en 3PO clinic. Du kan læse om dommernes oplevelser her. 
Info om dommerpåsætning i sæsonen 16/17

For at sikre at der er dommere nok i turneringen, skal alle klubber som spille i rækker med dommerpåsætning stille med dommere. Få et overblik over de 10 flittigste dommerklubber her.
Bakken Bears vinder DM-Guldet tilbage til Aarhus

Mandag aften blev Basketligaens vinder fundet i kamp 5 af finaleserien. Tillykke til Bakken Bears som er Danmarksmestre i 2017. 
Final Four i øst og U22 DM-Finale
I weekenden (6.-7. maj) blev der afholdt Final Four i øst for U14 og U16, hvor de sidste finalister til UDM blev fundet. Derudover var der også DM-finale for U22 herrer. 
U12 slutspil Øst i Amager hallen

I weekenden (29.-30. april) blev der i samarbejde med BK Amager afholdt U12 slutpil Øst for piger og drenge i Amager hallen. 
Final Four i Vest med GP afslutning

I weekenden (29.-30. april) blev der afholdt Final Four stævne for U14 og U16H i Vejlby Risskov Idrætscenter.
Virum GO DREAM vinder DM-guldet i 5 kampe

Virum og Hørsholm måtte ud i 5 kampe og en overtid før Virum kunne løfte DM trofæet. 
DM-Finaler for Damer og Herrer
Få overblikket over DM-Finalerne i Dameligaen og Basketligaen her. 
Der forventes udsolgt til 1. DM-Finale i Basketligaen
Det betyder at folk med adgangskort ikke kan forvente at blive lukket ind til kampen. Læs mere her
Holdtilmelding for næste sæson 2017/18 

For Danmarksturneringen og ungdom landsdækkende
Nu er det ved af være tid til, at tilmedle hold for næste sæson.
For mere info: ►Klik her◄

 
Slutspillet i Dame- og Basketligaen er i fuld gang

I Dameligaen er man begyndt på semifinalerne og i Basketligaen er kvartfinalerne netop begyndt. Få en status på slutspillet i landets bedste dame- og herrerække her. 
Antallet af turneringshold stiger i dansk basket

Basketball er på vej frem i Danmark, hvilket man blandt andet kan se ved at antallet af turneringshold er steget med 12,2 % de seneste år.
Invitation til Old Girls/Boys DM 2017

Stevnsgade Basket inviterer alle landets klubber til at deltage i Old Girls/Boys DM i 2017. Stævnet afholdes i weekenden 6.-7. maj 2017. Læs meget mere her
Der blev skrevet historie i årets Pokalfinaler

Årets Pokalfinaler i Forum Horsens bød på intens underholdning og historiske vindere. Få en stor opsamling på Pokalfinalerne her
 
Jylland mod Sjælland i Pokalfinalerne

Der er lagt op til et klassisk nationalopgør mellem jyderne og sjællænderne når Danmarks Basketball Forbund afholder Pokalfinaler 2017 i Forum Horsens, lørdag den 28. januar.
Oplev topbasket og bliv underholdt i Forum Horsens

Lørdag den 28. januar kan du opleve den fantastiske stemning ved Pokalfinalerne i basketball. Læs meget mere om Pokalfinalerne her. 
Resultater af Pokalfinalerne for Ungdom

I weekenden d.7. og 8. januar blev der afholdt Pokalfinaler for ungdom i Århus og Hørsholm. Få et overblik over resultaterne her. 
Ungdomspokalfinaler 2016/2017

Årets ungdomspokalfinaler finder sted i Vejlby-Risskov Idrætscenter, hvor der bliver spillet finaler for U14, U16, U17 herrer og damer samt U19 herrer. I Hørsholm hallen bliver der spillet finaler for U19 Damer og U22 herrer.
Billetsalget til Pokalfinalerne er åbnet

Lørdag den 28. januar kan du opleve det fantastiske fællesskab og den intense stemning ved Pokalfinalerne i Basketball. Køb dine billetter her
Damernes Pokalfinalister er fundet

Onsdag aften blev begge Pokalsemifinaler for damer spillet. I den ene kamp tog Lemvig mod Hørsholm og i den anden kamp var det Værløse der tog imod Virum GO DREAM.
Første Pokalfinalist fundet

Søndag eftermiddag blev den første Pokalsemifinale afholdt. Det blev et intenst og nervepirrende opgør mellem Horsens IC og Bakken Bears som blev afgjort i de allersidste sekunder. 
Ungdomspokalfinalerne

Hvem er kommet i finalerne og hvor skal der spilles?
Få et overblik over Ungdomspokalfinalerne her
Semifinalisterne i Pokalturneringen er på plads

I fredags var der lodtrækning til semifinalerne i Landspokalen for seniorer. Her vidste man dog ikke præcis hvem der skulle møde hvem i semifinalerne. Det gør vi nu.
Semifinale-lodtrækning til Pokalturneringen for senior

Fredag den 25. november kl. 13:00 blev der trukket lod til semifinalerne i Pokalturneringen for seniorer.
Resultat af lodtrækning til Landspokalen for ungdom

Fredag den 25. november har der udover lodtrækning til senior landspokalen også været lodtrækning til Landspokalen for ungdom. Se resultaterne af denne lodtrækning her.
Uddannelseserstating registrering

Har din forening husket at registrere jeres ungdomsspillere til evt. fremtidig udbetaling af uddannelseserstatning? Hvis ikke så skal det gøres nu.
Opdatering af Fordel/Ulempe princippet i Basketball

FIBA har lavet en ny fortolkning af Fordel/Ulempe princippet i basketball.
Læs en let gennemgang af det nye princip "RSBQ – Rythm – Speed – Balance – Quickness" her. 
Lodtrækning til kvartfinalerne i Pokalturneringen for seniorer

Fredag den 4. november er der blevet trukket lod til Kvartfinalerne i Pokalturneringen for seniorer. Se resultatet af lodtrækningen her.
Dommeroversigt

DBBF har lidt over 140 aktive trin 3, 4 og 5 dommere, det er vi og klubberne meget glade for, fordi DBBF påsætter dommere i flere rækker end nogensinde før. De mange dommere sørger for at flere tusinde kampe kan afvikles henover sæsonen – tak for det.
 
Lyserøde fløjter mod kræft

Basketliga- og FIBA dommer Bo Bundgaard har i oktober måned gjort flere dommerfløjter i dansk basketball gjort lyserøde. Det virker måske underligt, men der ligger en flot tanke bag. 
Danske dommere og kommisærer bruges også i udlandet

3 danskere er udvalgt til internationale kampe i den nærmeste fremtid. 2 som kommisærer/Technical Delegates og 1 som dommer.
 
Danske Maj Forsberg dømmer WNBA Finaler

Sidste år skrev danske Maj Forsberg historie ved både at dømme EM finalen for damer og WNBA Finalerne, i år er hun endnu engang med til at dømme WNBA finalerne. 
Bakken Bears i Champions League - Første kamp tirsdag

Bakken Bears første kamp i Champions league bliver imod CEZ Nymburk (Tjekkiet) tirsdag den 18. oktober kl. 18.15 i Vejlby-Risskov Hallen. Kampen kan ses direkte på TV3 Sport 1 fra kl. 18.25
Herrernes 1/8 pokalfinaler er udtrukket

I dag blev 1/8 finalerne til landspokalen udtrukket og du kan se resultatet her.
Bears videre til Champions League

I går leverede de Århusianske talenter en historisk sejr der kvalificerede dem til Champions League. Læs detaljer her og find flere artikler i bunden.
Bakken vinder første kamp i Champions League kval.

Læs alt om Bakken Bears sejr over BC Tartu her.
Hvad og hvordan må man anvende compressionstøj mm. i Danmarksturneringen

Du kan læse om reglerne vedr. brug af compressionstøj mm. i Danmarksturneringen her. 
U19 opstart i Gentofte

Holdene i den landsdækkende U19-række starter i weekenden op i Gentoftehallen, hvor der spilles 12 kampe og afholdes Coaches Clinic og Dommerclinic.

1.Division Herrer arbejder med at løfte sig

Det tredje møde om Basket1eren blev afholdt i lørdags d. 20. august 2016.
Få et overblik her
Lodtrækning til Pokalturneringen for både senior og ungdom

Fredag den 19. august er der blevet trukket lod til Pokalturneringen for seniorer og ungdom. Få overblikket over resultatet af lodtrækningen her.
Oversigt over divisioner, turneringsinfo og opdaterede standardkontrakter

Rækkerne for Danmarksturneringen og ungdoms landsdækkende for sæson 2016/17, turneringsinfo omkring holdtilmelding, strukturnyt, udlændinge, kontrakter mm., samt opdaterede standardkontrakter.
Dommertilmelding til næste sæson nærmer sig Deadline

Vi gør klubber og dommere opmærksomme på at tilmeldingen går til og med den 24.7.
Det tager 2 min at udfylde tilmeldingslinket og du kan tilmelde dig lige her:
http://goo.gl/forms/g8crpEficLUyGHwC2
 

NM for ungdom set med dommerøjne

Under NM i Finland havde vi flere danske dommere som samtidig deltog på en dommerclinic. Jesper Lundsgaard som var med på denne clinic har her skrevet om NM set med dommerøjne. 

Børneregler for sæsonen 2016-17

Børn- og Ungeudvalget har i den afviklede sæson brugt meget tid på at gennemgå og drøfte børnereglerne. På baggrund af dette har man kommet frem til nogen ændringer. Læs mere her. 

Dommertilmelding til sæsonen 2016/17

Den 22. juni blev der sendt en dommertilmeldingsinvitation ud til alle forbundets trin 3-4 og 5 dommere. læs status og invitation her. 
1. Divisions herrer klubberne har holdt møde om udvikling af rækken
Den 5. juni afholdte 1 DH klubberne deres andet møde af 2 for sæsonen 15-16. Mødet er blevet afholdt i samarbejde med DBBF og Basketligaen for at udvikle holdene i 1. Division.
Du kan downloade og læse referatet af mødet her. 
Camps - Sommeren 2016

Sommeren 2016 er spækket med basketball camps! Fra kæmpe camps i Hørsholm til SFO Basket Camps i Odense.
Der er noget for enhver, uanset om du er mesterrækkespiller eller nybegynder, dreng eller pige, 7 eller 16 år. 
 

Dommerstatistik

DBBF´s dommerstatistiker Jan Gjettermann har igen lavet en fornem oversigt over sæsonens divisionskampe.
Statistikken omfatter i dag 707 dommere som har dømt kampe i Basketligaen, Dameligaen, 1.Division Herrer&Damer, 2.Division for Herrer samt kampe i landspokalturneringen for seniorer.
 
Horsens IC vinder DM-titlen for 2. år i træk

Den spændende finaleserie i Basketligaen skulle ud i alle 7 kampe for at vinderen kunne blive fundet. Med en sejr i kamp 7 på 84-78 over Bakken Bears, vandt Horsens IC sin 2. DM titel i træk.
Danmarksmesterskaber for ungdom
I dag og i morgen afvikles der i Vibyhallerne Danmarksmesterskaber for ungdom. Få overblikket her.
 
Oprykkerne vinder DM-Guldet i Dameligaen

Virum GO DREAM sikrede sig tirsdag aften DM-Guldet i Dameligaen med en 61-66 sejr over Stevnsgade Superwomen.
Endnu en stor basketball weekend afsluttet

I weekenden blev der afviklet Final Four og Grand Prix slutspil for U14 og U16, alt sammen i Farum Arena i samarbejde med Birkerød Basketball.

 
Resultater for weekendens ungdoms final 4 og final 8

Resultater for kvalifikation til DM for U16 herrer vest, final 4 U12 øst og final 4 og final 8 i grand prix vest.
DBBF udvikler dommere i løbet af 1.halvår i 2016, samt forårets FIBA-nomineringer
 DBBF´s Dommerudvalg anvender betragtelige ressourcer på at udvikle på yngre dommere, ved at understøtte deres deltagelse i internationale begivenheder. 
DBBF offentliggør ny standardkontrakt gældende for sæson 2016/17

DBBF har i samarbejde med flere klubber tilrettet standardkontrakten for spillere, læs om denne her
Præciseringer af børneregler og fravigelser fra disse

På nedenstående link kan du hente information om præciseringer af mulighederne for dispensation fra børnereglerne.
► Hent præciseringerne her ◄
Bears sluttede Europe Cup med maner

I den 12. og sidste FIBA Europe Cup kamp tog Bakken Bears en sejr over belgiske  BELFIUS MONS-HAINAUT.
Inden kampen havde det belgiske hold stadig chancen for at gå videre til slutspillet, mens Bears’ rolle i dette års europæiske turnering var udspillet. 
DM i 3 point og dunk

I pauserne i de to Pokalfinaler blev der afholdt DM i 3 point skud og DM i dunk. Du kan se billeder af nogle af de højt flyvende mænd og skarpt skydende piger her.
Næsten udsolgt til Pokalfinalerne

Der er stor interesse for Pokalfinalerne i Basketball og det er gået stærkt med billetsalget. De 200 billetter der er tilbage sælges i døren lørdag d. 16.1. Dørene åbner kl. 11.30.
Quaades bud på Pokalfinalerne.

Lørdag d. 16.1. afvikles dette års Pokalfinaler i Forum Horsens. Thomas Quaade tager temperaturen på de fire holds form og på hvem han tror der løber med sejren.
Kampprogram til Ungdomspokalfinalerne
Ungdomspokalfinalerne bliver afholdt i Solrød lørdag den 9. januar 2016. Du kan nu finde kampprogrammet her.  
Danske dommere ude i Europa
FIBA Europe har i løbet af efteråret nomineret danskere til kampe ude i Europa.
Horsens er klar til Pokalsemifinalerne.

Med Horsens sejr på udebane over Svendborg i Pokalsemifinalen, er de klar til Pokalfinalen 16. januar i Forum Horsens. 

 
Hans ”Den flyvende Hollænder” Bijkerk runder 1000 Divisionskampe!
DBBF ærer i aftenens kamp i Dameligaen Hans Peter Bijkerk for at have dømt hele 1000 divisionskampe.
Ændringer i Grand Prix
DBBF´s Børne&Ungdomsudvalg og Turneringsudvalg har haft et møde omkring fastlæggelse af Grand Prixturneringen og mesterskaber for U12. Ændringer i Grand Prix indføres øjeblikkeligt.
Vigtige turneringsdatoer for sæsonen 15-16

Få et overblik over de vigtige datoer i turneringen for sæsonen 15-16. Du kan finde oversigten her
Lodtrækning til 1/2-finalerne i Pokalturneringen 23.11.15
Lodtrækning til 1/4 finalerne i Pokalturneringen 30.10.15

I aften vil der være lodtrækning for 1/4 finalerne i Pokalturneringen for senior. Du vil umiddelbart efter aftenens lodtrækning kunne se resultatet af denne her.
Lodtrækning i Ungdomspokalen 30.10.15
Senere i dag vil du kunne se lodtrækningen for Ungdomspokalen her
FIBA dommer Rune Larsen runder 1000 divisionskampe fredag. 15.10.15
På fredag har ligaoprykkerne Stevnsgade Supermen deres første hjemmebanekamp i Basketligaen, samtidig har Rune Larsen sin divisionskamp nr. 1000. læs mere her
 
Lodtrækning i Pokalen for senior og ungdom 09.10.15

I dag har der været lodtrækning i Pokalturnering for både ungdom og senior. Du kan finde oplysninger om de 2 lodtrækninger her.
Ny dommerpåsætter i Øst-Danmark 28.09.15

DBBF´s DU har henover sommeren ledt efter en ny dommerpåsætter og fået mange gode ansøgninger til stillingen. DBBFs  Dommerudvalg har efter en længere udtagelsesperiode valgt at ansætte John Steen Arendt Jensen.
Læs mere her
Vellykket elitedommer clinic 31.08.15

DBBF´s dommerudvalg og Basketligaens dommeradministrator afholdte i lørdags opstartsclinic for elitedommerne i København. Der var teoretisk- og fysisk test for dommerne og praktiske informationer fra DBBF og ligaerne. Læs mere om elitedommer clinic her

 
Lodtrækning i ungdomspokalen 28.08.15

I dag er der også trukket lod til ungdomspokalen for U12, U14, U16, U17, U19 og U22. Se hele programmet her
Lodtrækning i landspokalen 28.08.15

I dag er der trukket lod til Landspokalen for seniorer på DBBF´s kontor i Brøndby. Der er trukket lod til 1/32 og 1/16-finalen for herrer. Se alle kampene her 
3 dommere i 1. division 27.08.15

DBBF har vedtaget, at der skal være 3 dommere i 1. division. Indførelsen af dette vil foregå over 2 sæsoner og det forventes i sæsonen 2016/2017 vil der være 3 dommere på alle kampe i rækken. Læs mere om indførslen her
Vigtig info til klubber i Danmarksturneringen 15-16 19.08.15
Informationer vedrørende krav om selvforsørgelse, ny afgiftsstruktur, turneringsgebyrer, ny lov om kontraktspillere, licensregler og ny holdtilmelding via klubportalen. læs mere her
Klubkontingenter, Kollektiv DIF-Forsikring og Turneringsgebyrer for Danmarksturneringen 17.08.15

DBBF udskriver pr. dags dato ovenstående, samt korrigerer turneringsgebyrerne, se mere her

 

Ændringer i afgifter i DBBF 03.08.2015 - opdateret 15.08.2015
DBBF har pr. dags dato indført afgiftsændringer for den kommende sæson. Ændringerne forventes at give en merindtægt til DBBF og disse ekstra indtægter vil blive anvendt til at nedsætte turneringsgebyrer for hold i Danmarks Turneringen. Se ændringerne her.

De forventede merindtæger betyder at turneringsgebyrerne for hold i BL, DL, 1DH, 1DD og 2DH bliver nedsat med 5% for den kommende sæson.

Ændringer i anvendelsen af ikke-danske spillere 25.06.15
På DBBF´s rigsdag den 13.juni vedtog klubberne en lovændring i Turneringsreglementet §30 stk.2a
Ændringen medfører at der fra sæson 2015-16 må anvendes 3 spillere i hhv. Basketliga og Dameligakampe fra lande udenfor EU- og Cotonou per kamp, medens øvrige hold kan anvende 1 af disse spillere per kamp.

Læs mere om ændringerne her


Oversigt over hold i Divisionerne 15.06.15

Midlertidig oversigt over klubber og hold i danmarksturneringen for sæson 2015/16. Klubber som mener de er fejlplaceret eller mangler i oversigten, skal henvende sig til turnadm@basket.dk senest 1.juli, da dette er deadline for at trække sig uden omkostninger.

Se oversigten her

NBA 3X kommer til Danmark. Lækre street turneringer i løbet af sommeren. 11.06.15

GAME afvikler tre store street basket turneringer hen over sommeren i Danmark: NBA 3X i Odense, FIBA 3X3 Challenger i København og GAME Finals, som er DM i street basket i København. Du kan læse mere om de tre turneringer her.
Hørsholm søger en ungdomstræner til pigesiden 10.06.15

Hørsholm søger en dedikeret ungdomstræner til pigesiden, der dels kan være bindeled til vores 79ers damehold og dels kan stå for at sikre en rød tråd ned gennem rækkerne ved at være head coach for flere hold, med assistance af nogle hjælpetrænere.
For at se fuldt stillingsopslag klik her

Værløses U17 herrer bliver Danmarksmestre 09.06.15

EVN og Værløse spillede torsdag i sidste uge første finalekamp i den landsdækkende U17 turnering, på Fyn. Her kunne gæsterne fra Værløse hive en sejr hjem på 60-72 efter et meget jævnbyrdigt opgør. Læs mere her

Divisionsstævne i BMS/Herlev 03.06.15

For alle divisionshold og dameligahold i hele Danmark
Gå ikke glip af chancen for optimal kamptræning lige op til sæsonstart

Se meget mere om stævnet i invitationen
 
Solrød Comets i samarbejde med A4 Sportswear inviterer dig og din klub til A4-basketcup i weekenden den 28.-30. august. 03.06.15

Stævnet spilles i Solrød Idræts-center og Munkekærhallen.
Stævnet henvender sig til hold i årgangene U12, U14 og U16 både drenge og piger.
For at det skal være en sjov weekend,
kommer alle hold til min. at spille 4 kampe!
Se mere på invitationen og tilmeld dit hold på
www.dgi.dk/201509154002

Virums U19 herrer vinder DM
03.06.15

En fyldt Kildeskovshal med næsten 600 tilskuere dannede rammen om finalen for U19 herrer, da Virum vandt over hjemmeholdet fra SISU i en tæt og intens kamp.

BMS Herlev vinder DM for U19 Damer 27.05.15

BMS Herlev og Virum spillede søndag eftermiddag den anden finalekamp i bedst af tre-serien om Danmarksmesterskabet for U19 Damer.
Læs mere og se billeder her

Turneringskontakter

DBBFs telefontider er følgende:

Mandag: 9.00-11.30
Tirsdag: 9.00-11.30 & 14.00-16.00
Onsdag: 9.00-11.30
Torsdag: 9.00-11.30
Fredag: 9.00-11.30

Udenfor kontorets telefontider henvises til hjemmesiden.


 
Stephan Birk Hartung
Turneringsmedarbejder

Tlf. +45 43 26 24 21
E-mail: stephan@basket.dk
Rune Ressel Larsen
Turneringschef

Tlf. +45 43 26 24 21
E-mail: rla@basket.dk
Kim Lippert
Turneringskoordinator

Tlf. +45 60 75 62 26
E-mail: turnadm@@basket.dk
Andrada Csender
3x3 Projektleder
Ansvarlig for 3x3 stævner i DBBF regi.
Kontaktes ved alle spørgsmål omkring 3x3 (henvendelser skal ske på engelsk)

Tlf. +45 21 45 71 23
E-mail: ancs@basket.dk
Dommeradmin

E-mail: domadm@basket.dk
Danmarks Basketball Forbund | Brøndby Stadion 20 | 2650 Brøndby | Tlf.: 43262420