Få alt det nye fra
Danmarks Basketball forbund i din indbakke
Uddannelse » Nyheder

Nyheder

To danske træner har færdiggjort FIBA-forløb om minibasket


I forrige uge bestod Karina Weiland fra Viby Basketball og Thomas Johansen, konstituerende direktør i DBBF, det toårige trænerkursus FIBA Europe Mini Basketball Coaching Course (FEMBCC).

Kursus i Italiensk minibasket


Inden påske sendte DBBF 17 trænere på kursus til Italien som et led i det mangeårige samarbejde mellem det Italienske forbund og DBBF. 
 

Træner symposium - Hvordan udvikles talenter? 


Ved DBBFs første nogensinde talent-elite Trænersymposium for trænere og ledere får du et indblik i og den nyeste viden indenfor talentudvikling fra 3 forskellige vinkler

Ny træneruddannelsesmodel

DBBF har opdateret uddannelsesmodellen, så den nu kan rumme implementeringen af forbundets Aldersrelaterede TræningsKoncept (ATK). De nye uddannelsesmoduler vil gradvist blive udviklet og udbudt frem mod sæsonen 2023-2024.

Kom på trænertur til Italien 


DBBF's Trænerudvalg, Børne og ungeudvalg og DGI Basketball inviterer dig på trænerinspirationstur til Italien i marts 2023. Turen har haft stor succes og det glæder os over at vi igen kan tilbyde en weekend sammen med nogle af de bedste minitrænere. 
 

Tre clinics, to steder, én verdensstjerne


Tidligere Cleveland Cavaliers-træner David Blatt er hovednavn på en stribe clinics arrangeret af DBBF og DGI Basketball. Hør også fra Bakken Bears' assistent Anders Sommer og herrelandstræner Erez Bittman i henholdsvis Aarhus og København.

ATK Webinarer online


Der er nu to webinarer omkring aldersrelateret træning i basketball online.
 

Rekordmange til SUW


I den første weekend i september måned (med tyvstart i sidste weekend i august) var der, traditionen tro, dømt SuperUddannelsesWeekend for hele basketball-Danmark. Her blev deltagerrekorden fra 2018 slået, så der er over 215, der blev uddannet som enten dommer eller træner indenfor basketball.


 

SuperUddannelsesWeekend 2020


I første weekend af september - med tyvstart lidt før - er der dømt Super Uddannelses Weekend (SUW). Her er der gode muligheder for at din klub kan få uddannet nye eller nuværende trænere og dommere som kan blive helt klar og skarpe til den nye sæson.

Onlineclinic om fysisk træning


DBBF har igennem sin aftale med Zalgiris Kaunas fået deres hovedsansvarlig for fysisk træning, Justinas Grainys til at løfte sløret bag den måde de tester atleter på og bruger det i den daglige træning.

Tilbage på banen med Bittman

Der er åbnet for udendørstræning og mange trænere er gået i gang med holdene. Herrelandstræner Erez Bittman har i denne 1-times clinic en hel masse gode råd til hvordan man skal forholde sig efter pausen

Gratis FIBA-clinic om regler

FIBA afholder en gratis online clinic nu på Søndag den 17.Maj fra kl.1400 til ca.1600 med fokus på regler.

Clinic'en henvender sig til alle som har interesse for regler i basketball og foregår på engelsk

Coaching Master Class i Zalgiris


I November var DBBFs coaching Master Class på besøg i Zalgiris Kaunas, en af de bedste klubber i Europa, helt fra ungdommen op til EuroLeague. Formålet var at lære mere om ungdomsudvikling, fysisk træning, hvordan man leder en topklub.
Gigantisk minibog udgivet til international clinic

Da Danmarks Basketball Forbund forrige weekend afviklede en stor international trænerclinic med fokus på U8 børn, blev lejligheden benyttet til at udgive en ny trænermanual for minibasket.
FIBA U14 Gettogether 2019

Det årlige møde I FIBA Europe om basketball for U14 var denne gang i Prag. Som repræsentanter for DBBF deltog denne gang Jannie Vium, DGI og BU-udvalget og Jesper Nielsen, bestyrelsen/BU-udvalget.
FIBA-licenser 2019-21

FIBA har uddelt licenser til danske dommere og kommisærer til internationale opgaver. DBBF ønsker tillykke og ser frem til at dommere og kommissærer får mange internationale opgaver.
SuperUddannelsesWeekend 2019

I sidste weekend af august er der dømt Super Uddannelses Weekend (SUW). Her er der gode muligheder for at din klub kan få uddannet nye eller nuværende trænere og dommere som kan blive helt klar og skarpe til den nye sæson. Tilmeldingsfrist er 25. august.
Masterclass for ambitiøse trænere

Er du ambitiøs som træner? Så er det master class med landstræner Erez Bittman, du skal på. Masterclass'en består af fire tre-fem dages moduler med landstræner Erez Bittman.
Otte topclinics - med landskamp

Hvis du vil udvikle spillere som den nykårede NBA-mester Marc Gasol, Ricky Rubio eller den spanske legende Sergi Llull, kunne det være en god idé at melde dig til de fire coaching clinics, der afholdes 17-18. august i København. Der er også en landskamp mod Hviderusland med i prisen.
FIBA Mini-konference 2019

Endnu engang har FIBA afholdt minibasketballkonference, denne gang i Geneve.  Omkring 60 personer fra 28 lande deltog. Danmark var repræsenteret med breddechef Thomas Johansen og Jesper Nielsen fra Børn og Ungeudvalget.
Næste skridt for Easybasket in Europe

DBBF er partner i det internationale minibasketprojekt Easybasket in Europe og nu er næste skridt i projektet planlagt, i juni i Hagen i Tyskland
Yngre dommertalenter til U15 DM

I weekenden blev der afholdt DM for U15 Herrer i Svendborg, i samarbejde med Svendborg Basketball Club. Otte dommere og fire referee coaches deltog fra DBBF.
To ugers fokus på minibasket

Som det nok ikke er gået nogen forbi, arbejdes der i disse år hårdt på at udvikle minibasketmodellen i Danmark. Med fokus på nye pædagogiske modeller, baseret på leg og oplevelse, er det et stort fokuspunkt for DBBF, at vi bliver endnu bedre, end vi allerede er.
Indstilling til Årets Ungdomstræner 2019

Nu kan du indstille din yndlingstræner til prisen som Årets Ungdomstræner i Danmark. Se mere her - og se reaktionen fra sidste års vinder.
 
Lancering af Europæisk Minibasketprojekt

DBBF er med i et Europæisk Easy-/Minibasketprojekt, som blev officielt lanceret mandag 25. februar. Projektet er blandt andet støttet af EU og du kan se landeringen (der godt nok er på italiensk) her.

Minitræner Clinics i verdensklasse

Er du interesseret i at blive verdens bedste børne- og miniungdomstræner?

Italien er udråbt af FIBA til at være det bedste land til at træne minibasket, og de har en helt specifik træningsfilosofi, der klart vil udfordre den typiske danske træners tilgang.

Bliv træner på højeste niveau

Ansøgningsfrist ændret til 29. januar! Der uddannes max to danske trænere hvert 2-3. år på FIBAs FECC trænerkurser og nu er chancen der igen. Læs mere om ansøgningsprocessen her.
Aktiviteter til pokalfinalerne

I forbindelse med pokalfinalerne 2. februar i Horsens er der en mængde aktiviteter, herunder coaches clinics med landstræner Erez Bittman, udvalgsmøder og træninger. Se hele planen her.
Hvorfor børneregler - inklusiv pokalfinaler

2. februar, inden pokalfinalerne, er der clinic om børnereglerne - og prisen på 200 kr. inkluderer adgang til begge pokalfinaler. Denne clinic har fokus på at fortælle om hvorfor vi har børnereglerne, hvilke tanker der ligger bag og hvordan de skal bruges i praksis.
Clinics med landstræneren

I forbindelse med weekendens ungdomspokalfinaler er der arrangeret to spændende clinics med landstræner Erez Bittman fradag aften og lørdag morgen.
Masterclass med landstræneren Er du ambitiøs som træner?

Så er det master class med landstræner Erez Bittman, du skal på. Master class'en består af tre kursusgange på to dage hver gang, hvoraf det sidste foregår i Berlin.
 
FIBA U14 Get Together 2018

Årets udgave af U14 Get-together samlede mere end 50 trænere, ledere, politikere, ansatte og ansvarlige for ungdomstræning, - udvikling og landsholdsarbejde fra mere end tyve forskellige lande i Europa.
Fokus på minibasket

Falcon Basketball har i denne sæson ansat den erfarne italienske minitræner Peppe Fusco. Baggrunden for det skal findes i den store prestige italiensk minibasket nyder over hele verden, samt i det arbejde, der gøres for at indføre de italienske principper i Danmark.

 
Kom på trænertur til Italien

Få et indblik i verdens måske mest efterlignede og beundrede minibasketprogram i disse år: Det italienske. Det italienske forbund er værter, så man får det hele med!
Danskere blandt Europas bedste

Danmark havde to trænere med i FIBAs FECC og de udmærkede sig som nogle af de allerbedste blandt mere end 50 ambitiøse trænere fra hele Europa.
Sona blev årets træner

Sona Camara er i øjeblikket til EM med det danske U18 Damer landshold, men tidligere på sommeren var hun udvalgt til at tage del i FIBA Womens Basketball Summit. 
Sådan fastholder vi pigerne

Til North Sea Development Cup i Vejen 11. august holder Idræts- og ungdomsforsker Søren Østergård kursus i at fastholde de mange piger, vi har fået ind i basketball.
Bliv Dommerunderviser

Vil du være med til at sikre gode basketballoplevelser for både børn og voksne? Bliv underviser på vores Trin 1 og Trin 2 dommeruddannelser (primært Sjælland)
 
Indtryk fra FIBA Minibasket-kongres 2018

DBBF har været repræsenteret ved dette års udgave af FIBAs MINIbasketball convention. 2018 udgaven foregik i Porto, Portugal og forbundet var repræsenteret ved U6-træner Katrine Storm Piper fra Værløse og Jesper Nielsen fra Børn- og Ungeudvalget.
 
Kan man fokusere på mennesker og i forbifarten skabe spillere?

Som led i et samarbejde med det italienske forbund har der netop været en gruppe på 15 danske trænere og fem forbundsrepræsentanter i Rom, hvor de har set en anden form for minibasket.
 
Vil du lære fra en af de bedste?

Hvis du er træner, har du muligheden for at lære fra landstræner Erez Bittman, når han to gange op til næste landskamp holder coaching clinic.
Jeffrey er Årets Ungdomstræner 2018

Vi har interviewet Jeffrey Fawme, der er belvet kåret til Årets Ungdomstræner 2018.
Den moderne 4er

Anders Sommer har skrevet opgave til FECC (Fiba Europe Coaching Certificate) om den moderne spiller på position-4. Du finder opgaven her.
Uddan dig som træner

Nu har du mulighed for at uddanne dig som træner, både som Niveau 3 og 4 træner under DBBF (elite, ungdoms eller A-træner) og til clinic i Sverige med blandt andet Danmarks tidligere landstræner.
 
Trænerlicensgivende clinic med top ungdomstræner fra Slovenien

Hvor: Aarhus og Brøndby
Hvornår: 17. og 18. marts
Hvem: U7-U15 trænere
Pris: 250 kr.
Tilmeldingsfrist: 8. marts 2018
Mød Danmarks herrelandstræner

Lørdag den 27. januar afholder DBBF og herrelandsholdets israelske træner, Erez Bittman, en åben Coaches Clinic for alle interesserede.
Dansk kørestolsbasket og DBBF afholder Dommerclinic

Lørdag den 20. januar bliver der afholdt en kørestolsbasket dommerclinic for alle basketballdommere som ønsker en opfriskning af reglerne eller gerne vil dømme kørestolsbasket fremover.  
DBBF indgår aftale med det Italienske Minibasket forbund

Et nyt samarbejde på minibasket området giver nye spændende muligheder for trænere der ønsker at specialisere sig inden for børn & unge.
Kom på inspirerende trænertur til Italien

DBBF's Trænerudvalg og DGI Basketball inviterer dig på trænerinspirationstur til Italien i Maj 2018. Få mere information om turen her.
FIBA Statistikkursus

Hvornår: 20. januar 2018 kl. 10:00 - 18:00
Hvor: Nørrebrohallen, Nørrebrogade 208, 2200 KBH N
Hvem: statistiktagere i BL, DL og 1. Div
Pris: GRATIS
Tilmeldingsfrist: 01.12.2017
BMS Coaches Clinic

Hvornår:17. december
Hvem: For trænere på alle niveauer
Hvor: UCC hallen, Ejbyvej 43, 2740 Skovlunde
Pris: 200 kr. 
FIBA U14 Get Together i Budapest

Hvert år er FIBA Europe arrangør af en såkaldt U14 Get2gether. Formålet er at samle repræsentanter fra alle nationer under FIBA Europe, med henblik på at skabe kontakter, dele erfaringer og give ny input. DBBF stillede med to repræsentanter til årets arrangement.
Coach Tour til Litauen for ungdomstrænere

Fra d. 25/11-27/11 arrangeres der en vaskeægte inspirationstur for ungdomstrænere til Litauen. Her er der mulighed for at få en masse til værktøjskassen!
Aktivering af trænerlicens og vigtig info

Rekord mange har været på trænerkursus under SUW. Det betyder at en masse nye trænere nu skal have styr på deres trænerlicenser så de bliver aktiveret. I denne artikel kan du se hvordan en trænerlicens bliver gjort aktiv.  
Rekordhøjt antal deltagere til SUW

Den første weekend i september var rekordmange deltagere afsted på enten træner- eller dommerkurser i hele landet under SuperUddannelsesWeekenden. 
Dansk dommer på anerkendt dommercamp

Den 14.-17. september deltog Edon Morina på Kuba camp i Polen. ampen er en af de bedste dommer camps i Europa, arrangeret af Euroleague topdommer Jakub Zamojski, som altid tiltrækker top instruktører fra hele verden.
SUW - kom på kursus og bliv klar til sæsonstart
Den 2. -3. september er der dømt SuperUddannelsesWeekend i Basketball Danmark. Her er der gode muligheder for at din klub kan få uddannet nye eller nuværende trænere og dommmere.

Minimer risikoen for skader på ungdomsbasketspillere - Kursus Ringsted
Deltag i dette licensgivende kursus og lær hvordan du kan minimere risikoen for overbelastningsskader. tilmeldingsfrist 27 august. Kurset foregår den 2. september. 

Få aktiveret din trænerlicens - Sådan gør du

I sæsonen 17/18 er trænerlicensordningen trådt i kraft i mange nye rækker og aldersgrupper. Få styr på hvordan den passive trænerlicens bliver gjort aktiv her.
 
Basketball håndbogen 2017/18 er klar

En ny sæson står for døren og derfor er DGI og DBBF nu klar med Basketball håndbogen for 2017/18 sæsonen. Her finder du næsten alt hvad der er vigtigt at vide som basketballklub i Danmark.
Nyt uddannelsessystem for trænere

DBBF og Trænerudvalget har lanceret et nyt uddannelsessystem kaldet Træneruddannelseshuset. Du kan læse meget mere om den nye træneruddannelsesstruktur her.

 
64 dommere deltog i dommerclinic under CPH Invitational

Årets Copenhagen Invitational lagde rammerne til en international dommerclinic afholdt af DBBF i samarbejde med FIBA og Værløse. Det var 3. gang at denne clinic blev afholdt under CPH INV. 
NSDBC Coaches Clinic

Er du træner og minimum 13 år gammel? Så kom til NSDBC og lær af Danmarks nye herrelandstræner, Erez Bittman, samt Head Coachen fra Maccabi Tel Aviv, Arik Shivek. Læs mere her.
Tilmeld dig ITA

Er der nogle diplomtrænere derude, der kunne tænker sig at videreuddanne sig?
Idrættens Træner Akademi (ITA) tager imod ansøgninger. Send os din ansøgning inden 15. Juni.
Orientering om Falkonergården

DBBF trækker morgentræningstilbuddet tilbage i forbundsregi. Læs nærmere her.
SMART-Basket assistant coaches

Hvornår: 13. maj 2017
Hvor: Nørrebrohallen
Hvem: unge assistent trænere på børne- og ungdomshold
Pris: 200 kr.
Tilmeldingsfrist: mandag den 8. maj
Flere nyuddannede dommere og trænere i dansk basketball
DBBF og DGI Basketball oplever en stor vækst i antallet af kursister på udbudte træner- og dommerkurser. Læs om udviklingen her. 
Minimer risikoen for skader kursus i Åbyhøj
Deltag i dette licensgivende kursus og lær hvordan du kan minimere risikoen for overbelastningsskader. tilmeldingsfrist 17. april. Kurset foregår den 23. april. 
Rigtig god nyhed til alle basket-trænere

Du kan nu få nem og gratis adgang til fantastisk god inspiration til alle trænere på alle niveauer. FIBA og WABC har nemlig lanceret deres nye "Coaches Education Platform".
Minimer risikoen for skader på ungdomsbasketspillere

Deltag i dette licensgivende kursus - og lær hvordan du kan minimere risikoen for overbelastningsskader på ungdomsholdene i din klub. 
Spotkursus for kasserer

Er du kasserer i din klub så har du nu muligheder for at komme på et målrettet kursus i april. læs mere her.
Bliv idrætscoach

Hermed en opfordring til at sende din klubs ambitiøse trænere og instruktører på DGI's uddannelse i idrætscoaching.
Minibasket Clinic i Verdensklasse

I den første weekend af februar blev der afholdt minibasket clinic med italiensk islæt. Læs alt om vores besøg fra de italienske minibasket guruer her.  
Efterskolen ved Nyborg - noget for dig?

Vil du trænes af to af landets mest erfarne trænere, Craig Pedersen og Geof Kotila, så læs videre. EVN er klar til at tage imod dig.
Forbundsdommer Trin 3 - Brøndby/KBH

Er du uddannet klubdommer og har mod på mere udvikling? Så er Trin 3 forbundsdommerkurset lige noget for dig! DBBF afvikler et trin 3 dommerkurset i januar/februar læs mere her
BGI Akademiet - noget for dig? 

De danske mestre fra Horsens IC driver sammen med efterskolen BGI akademiet en basketball-linje. Der er stadig ledige pladser til dig i skoleåret 2017-2018, læs mere her. 
SMART Kursus i forbindelse med Pokalfinalerne
Under Pokalfinalerne for seniorer afholder DBBF og DGI en stor SMART-basket weekend! En oplagt chance for at blive inspireret af de bedste instruktører, samt ikke mindst at blive undervist i de nye SMART-basket moduler. Deltagelse er naturligvis licensberettigende.
Ansøg om deltagelse i FECC

Du kan nu ansøge om deltagelse i FIBA European Coaching Certificate programmet. FECC-programmet består af deltagelse i 3 clinics over en 2-årig periode på et højt internationalt plan. Læs mere her
Tilmeld dig til A-træner kurset nu

A-træneruddannelsen er for dig, der er mindst 18 år og har 2-3 års trænererfaring eller mere, og som tidligere har deltaget på træneruddannelser under DBBF og DGI.
Sidste frist for tilmelding 11/11/16.
DBBF og DGI til FIBA seminar

Thomas Johansen, Mads Bojsen og Steen Guido forenede bredde- og talentarbejdet under en weekend i Sofia. Læs lidt om udbyttet her.
International Coaches Clinic i Gladsaxe

Søndag d. 23. oktober kl. 18-21 inviterer Gladsaxe Basketball Klub på træner clinic med høj international klasse. Tilmeld dig her til en dag med læring og gode oplevelser!
 
Liga Dommer Clinic 24-25 sep. 2016

DBBF´s Dommerudvalg afholdt opstartsclinic for trin 5 dommere(Elitedommergruppen). Den første clinic blev afviklet i Gentofte i weekenden og fra nyudnævnt BL-dommer Jesper Lundsgaard har vi modtaget nogle indtryk fra weekenden.
 
3PO Camp i Herlev 16-18 sep. 2016
Her var chefen for FIBA Europes dommere, Davorin Nakic på besøg, for at evaluere på dommernes niveau i Danmark. DBBF har fra nyudklækket Basketligadommer Jesper Lundsgaard modtaget flg. indlæg.
Dommerclinic og landskamp

FIBA dommeren Bo Bundgaard afholder denne spændende clinic "Hvad gør en god dommer?" og som deltager medfølger der en billet til kampen mellem Danmark og Holland. 
Vigtig info om trænerlicens

I sæsonen 16/17 træder trænerlicensordningen i kraft i mange nye rækker og aldersgrupper. Derfor får du her vigtig opdateret info om trænerlicensordningen.

SuperUddanelsesWeekenden  3.-4. september 2016

Husk at dette års SUW finder sted lørdag d. 3. og søndag d. 4. september.
Der vil blive udbudt en lang række træner- og dommerkurser overalt i landet.

3PO-camp i Herlev den 16.-18.september
Samtidigt med Herlevs divisionsstævne afholder DBBF i samarbejde med FIBA en 3PO-camp. Til denne camp kommer chefen for dommerne i Europa Davorin Nakic sa,t Kroatien og Belgiens nationale instruktør Johnny Jacobs. Der er 25 pladser til dommercampen som afvikles i samarbejde med BMS Herlev.
FIBA-U15-camp-for-girls4 danskere deltager ved FIBA U15 camp for girls

Fra den 3. – 9 juli afholdte FIBA i samarbejde med det Slovenske forbund den 10. udgave af International FIBA U15 Camp for girls.

Her kan du læse om hvordan turen gik for de 4 piger. 
Masser af træner- og dommerkurser SUW d. 3.-4. september 2016 

Så er der åbnet for en lang række træner- og dommerkurser i forbindelse med SUW. Klæd din klub godt på til den kommende sæson.
Bliv inspireret af spanske Federico Guzzini på Drills Clinics i 
august


Her er din mulighed for at blive inspireret på allerhøjeste niveau når Federico Guzzini åbner op for sit kæmpekatalog af basketballøvelser. 

 
Basketball håndbogen 2016/17

Så er den nye håndbog i basketball frisk fra trykken. Læs alt om træner- og dommerkurser, stævner og camps.
Du kan også læse mere om BørneBasketFonden, og blive klogere på hvordan din klub kan etablere samarbejder med de lokale skoler og SFO´er. Du kan læse den her
Coaching Clinic til Euroleague Final 4
22.02.16

13.-15. maj afholdes der coaching clininc i Berlin. Det er de helt store trænernavne som Sergio Scariolo, Mike Brown og Stephen Curry's personlige træner Brandon Payne.
Tilbud om træneruddannelse
11.01.2016

Her er muligheden for at få inspiration til dig og alle de ungdomstrænere du kender.
Instruktøren er ingen ringere end litaueren Rolandas Rakutis. 
 
BGI akademiet åbner basketball-linje 08-01-2016

En af landets største efterskoler tilbyder nu også basketball! BGI akademiet samarbejder fra skoleåret 2016/17 med Horsens IC om den nye linje.
Info om uddannelseserstatning 

Her kan du læse info om uddannelseserstatning og udfylde skemaet til registrering. Deadline er 22. december. se mere her
Ungdomsuddannelse og elitesport 26-11-2015

Vil du kombinere basketball og ungdomsuddannelse, og skal du have sportslig godkendelse fra Team Danmark, så er det snart tid til at søge.
Hvordan træner man idrætsudøvere med udviklingshæmning? 11-11-2015
Dansk Handicap Idræts-Forbund inviterer til træner- og instruktørkursus på tværs af idrætter.
Læs om kurserne, og om hvad det har betydet for Jonstrup basketball at starte et hold for udviklingshæmmede op.
Kurserne afholdes: 
- Slagelse, Lørdag den 30. januar 2016.
- Fredericia, Søndag den 17. januar 2016.
Dansk træner på eventyr i USA 16-10-2015

Jakob Hjorth Jørgensen uddanner sig gennem ICAB og er rejst 6 uger til USA, hvor han skal følge La Salle University på allernærmeste hold.
A-trænerkursus - tilmelding nu! 15.10.15
DBBF udbyder A-trænerkurset i sæson 2015/2016 med start 15. november 2015 og afslutning senest 30. juni 2016 - og du kan nå at være med! Se mere information og tilmedling her 
 
Tilmeld Jer til diplomtræneruddannelsen nu! 22.09.15

Diplomtræneruddannelsen er et godt redskab til at specialisere sig i eliteidræt og en naturlig overbygning til A-træner uddannelsen.
Læs mere om tid, sted og tilmelding her
 
Trænerlicens sæsonen 15/16 21.09.15

I sæsonen 15/16 udvides trænerlicensen til rækkerne: U12 mester, U14 mester, U16mester, U17 mester og 1. div damer.

I kan læse om hvordan I som klub opretter og tilknytter trænere, her. 
Coaches clinic i SISU 09.09.15

Så er det nu du skal tilmelde dig – og trænerne fra din klub - denne trænerclinic med en lang række prominente navne fra amerikansk college basketball! Tilmeld dig og læs mere her

 
Bliv forbundsdommer 02.09.15

Nu har du mulighed for at blive forbundsdommer! Kurset består af både teori og praksis og udbydes både i Øst (Brøndby og Værløse) og Vest (Fredericia) Læs meget mere om kurset, tilmedling og datoer her 
 
Danske trænere består FECC 28.08.2015

Mathias Bach og Anders Stuhr Jørgensen bestod i løbet af sommeren deres eksaminer under den internationale træneruddannelse FECC.
Tilmelding af trænere og dommere til kurserne d. 5. og 6. september (SUW)

Der er træner- og dommerkurser fordelt rundt i hele landet til Årets SUW. Find et kursus der passer til dig her.

Youth Coaches Clinic er flyttet til onsdag d. 2. september kl. 18-21 07.08.15

Solrød Comets, DBBF og DGI Basketballs børne- og ungdomstrænerclinic er flyttet til onsdag d. 2/9-2015. Læs mere om information og tilmelding her 

Bliv en bedre coach! 30.07.15

DIFs Coaching 1 uddannelse skal til at begynde, og der er nu mulighed for at tilmelde sig. Alle trænere med lyst til at forbedre den måde de agere træner på kan melde sig til. Læs mere information om tilmelding og uddannelsen her 

 

Licensgivende ungdomstrænerclinic i Solrød d. 7. august 29.07.15

Solrød Comets, DBBF og DGI Basketball præsenterer denne koncentrerede børne- og ungdomstrænerclinic der klæder din klubs trænere godt på til sæsonstart. Se mere information om tilmedling her 


 
Licens og Coaches Clinics 13.07.15

Flere rækker kræver licens i den kommende sæson. Ved du, hvordan du får den? Deltag f.eks. i en af disse Coaches Clinic i Danmark eller udlandet i august.

 
Bakken Bears Coaches Clinic 07.07.15
Vil du udvikle dine evner som coach? Så skal du måske overveje at melde dig til denne Coaches Clinic, hvor Bakken Bears nye træner er en af underviserne. Du kan læse meget mere her
Florida - Coaches Tour 2016 25.06.15
En fantastisk måde at opleve basketballs moderland, og samtidig få en hel masse konkrete værktøjer med hjem til din trænergerning. Deltagelse i turen er licensgivende!
Læs meget mere om turen her
Træner- og dommerkurser 5. og 6. september 2015 (SUW) 25.06.15
Der er blevet oprettet en lang række kurser i hele landet i SuperUddannelsesWeekenden
Vi ser bl.a. meget frem til at uddanne dine kommende børne- og ungdoms-trænere i SMART-basket
Der er også et forbundsdommerkursus klar i september
Se oversigten over alle kurserne HÉR 
Diplomtræneruddanelse i Kolding og Fredericia 26.06.15
DIF har planlagt et DIF Diplomtræner forløb i Kolding og Fredericia.
 Uddannelsen starter i oktober 2015 og afsluttes i december 2016.
Tilmeldingsfristen er d. 27. august 2015.
Se mere her
 
DBBF inviterer alle aktive og tidligere dommere på trin 3, 4 og 5 til at dømme i sæsonen 2015/16.
 03.06.15

Hvis du er uddannet som min. Trin 3 dommer og gerne vil være med til at udvikle vores sport, så bedes du gå ind på dette link og udfylde dette før 1.August
http://goo.gl/forms/CaLPxsBlwp
  
Læs mere
Kontaktoplysninger til DBBF: 

Generel kontakt
Telefon: +45 43 26 24 20
E-mail: info@basket.dk

Turnering
Telefon: +45 43 26 24 21
E-mail: turnadm@basket.dk

DBBFs telefontider
Mandag: 9.00-11.30
Tirsdag: 9.00-11.30 og 14.00-16.00
Onsdag: 9.00-11.30
Torsdag: 9.00-11.30
Fredag: 9.00-11.30

Udenfor kontorets telefontider henvises til hjemmesiden. 
Danmarks Basketball Forbund | Brøndby Stadion 20 | 2650 Brøndby | Tlf.: 43262420