Få alt det nye fra
Danmarks Basketball forbund i din indbakke
Landshold » Nyheder » Herrelandsholdet4 » Shavon Shields i NBA Summerleague

Nyheder

Shavon Shields klar til NBA Summerleague


Danske Shavon Shields er blevet udtaget til Orlandos NBA Summerleague hold. Til Orlandos summerleague turnering der kører fra den 2. - 8. juli. Det bringer ham et lille skridt mod hans mål om at komme til at spille i NBA. 

Klarer han det godt i Orlandos sommerturnering kan have også komme med til NBA Summerleague kampene i Las Vegas fra den 8. -18. juli. 

Fra den 19-22. juli er Shavon i Lincoln, hvor han har sin egen ungdomsbasket camp som han kører sammen med sin tidligere High school træner.

I hans tid efter college har Shavon Shields spillede Portsmouth Invitational i april måned. Det er et NBA showcase event. Her vandt Shavons hold mesterskabet. Shavon scorede 13,7 point pr. kamp og skød 56.7 % fra gulvet på 24 minutter pr. kamp. 

Efter den turnering har han været til træninger for Indiana Pacers, New Orleans Pelicans, Utah Jazz og Orlando Magic. Sidstnævnte klub har kunne lide hvad de har set nok til, at sætte Shavon Shields på et af deres 2 hold til summerleague stævnet i Orlando. 

Efter Summerleague stævnet er planen at Shavon tager til Danmark og deltager i landsholdstræningerne som starter i slutningen af juli. 

Du kan læse mere her: http://www.nba.com/magic/news/magic-announce-2016-southwest-airlines-orlando-pro-summer-league-roster/ 

Landsholdskontakter

Jörgen Fastberg
Sportschef

Tlf. +45 20 59 18 01
E-mail: jfa@basket.dk
Mauricio Chicola Gutierrez
Sportskoordinator

Tlf. +45 91 95 66 98
E-mail: mag@basket.dk
Danmarks Basketball Forbund | Brøndby Stadion 20 | 2650 Brøndby | Tlf.: 43262420