Få alt det nye fra
Danmarks Basketball forbund i din indbakke
Landshold » Nyheder » U15 Opstartscamp

Nyheder

Vil du med på landsholdet?

Gustav Lund Knudsen fra U18 landsholdet under NM 2021 (Foto: Ville Vourinen)
Nu starter årgang 2007 sit landsholdsforløb op med en åben træningscamp. Første åbne camp er i oktober på EVN. Se lidt om programmet og hvordan du kommer med. Der er stadig ledige pladser.
U15 landsholdene kommer til at bestå primært af spillere fra årgang 2007, men landstrænerne har mulighed for at invitere enkelte yngre spillere med i trupperne.

Til de første åbne træningsdage er det dog kun spillere født i 2007, som er inviteret.

Gennem efterhånden mange år har U15 landsholdsarbejdet startet med en camp på EVN, Efterskolen Ved Nyborg. Det er også tilfældet i år, og alle er derfor velkomne på Fyn i efterårsferien.

Det bliver en god opstart på landsholdsarbejdet for årgang 2007 og en chance for interesserede spillere for at prøve kræfter med de andre i årgangen, inden udtagelsesprocessen starter senere på året.

DBBF håber at se så mange som muligt fra årgangen på EVN fra fredag den 15. oktober kl. 17 til tirsdag den 19. oktober kl. 14.

Du kan melde dig til campen via EVN's hjemmeside:

Tilmeld dig her


DBBF starter trænerpåsætningen for U-landsholdene op i løbet af september, og udover nogle af ungdomslandstrænerne vil også DBBFs talentansvarlige, Steen Guido, være med alle dagene. Han fortæller:

"Vi sætter stor pris på samarbejdet med EVN om vores U-landshold. Stedet danner en god og tryg ramme for opstarten på nogle spændende landsholdsår for de unge spillere. Landsholdssæsonen for U15 har tidligere bestået af to sommerturneringer, CPH Invitational og North Sea Cup. Førstnævnte har været aflyst de sidste par år pga. Corona, og sidstnævnte har været afholdt i et andet format. Alle krydser fingre for en mere normal sæson 2021-2022, og vi vil afklare aktiviteterne for årgang 2007 snarest muligt."

Er det ikke muligt for dig at deltage på campen, så lad gerne DBBF vide, at du er interesseret i landsholdsaktiviteterne. Send en mail til stg@basket.dk, og så vil du blive skrevet på maillisten og modtage information om næste aktivitet.
 
U18 damelandsholdet fejrer sejren over Sverige ved NM 2021 i Finland (Foto: Ville Vourinen)

Landsholdskontakter

Jörgen Fastberg
Sportschef

Tlf. +45 20 59 18 01
E-mail: jfa@basket.dk
Mauricio Chicola Gutierrez
Sportskoordinator

Tlf. +45 91 95 66 98
E-mail: mag@basket.dk
Danmarks Basketball Forbund | Brøndby Stadion 20 | 2650 Brøndby | Tlf.: 43262420