Få alt det nye fra
Danmarks Basketball forbund i din indbakke
Uddannelse » Nyheder » Verdensstjerne på trænerclinic

Nyhed

Tre clinics, to steder, én verdensstjerne


Tidligere Cleveland Cavaliers-træner David Blatt er hovednavn på en stribe clinics arrangeret af DBBF og DGI Basketball. Hør også fra Bakken Bears' assistent Anders Sommer og herrelandstræner Erez Bittman i henholdsvis Aarhus og København.

I weekenden d. 12-13. Juni har DBBF og DGI Basketball engageret en udenlandsk verdensstjerne inden for basketball'ens trænergerning i form af den tidligere Euroleague, NBA og landsholdstræner, David Blatt.
Han deler ud af sit viden i et ZOOM webinar med temaet "How to build a winning program". Der er 60 minutters præsentation og 30 minutters Q&A.

Denne weekend er det dog ikke kun virtuelt det sker, men også med praktisk læring på gulvet. Herrelandstræner Erez Bittman deler også ud af sin viden i København med temaerne "Developing player skills" og "Transition game".
Samme weekend i Århus er Anders Sommer på gulvet hvor han giver dig 10 tips til ungdomstræning.

Alle arrangementerne giver T-licens i DBBF's trænersystem og du skal tilmelde dig igennem DGI. Links til de direkte arrangementer kan ses i kommentarerne.

Tag dine trænerkollegaer og lave en weekend ud af det. Husk at din klub med alt sandsynlighed kan få refunderet en stor del af deltagergebyret igennem deres kommune.

Tilmeld dig her:

Uddannelseskontakter

William Bond
Udviklingskonsulent

Tlf. +45 20 84 56 15
E-mail: wbo@basket.dk
Danmarks Basketball Forbund | Brøndby Stadion 20 | 2650 Brøndby | Tlf.: 43262420