Få alt det nye fra
Danmarks Basketball forbund i din indbakke
Landshold » Nyheder » lodtrækning

Nyheder

Sommerens EM-puljer på plads

Så er der trukket lod til sommerens EM-slutrunder for U16 og U18 landsholdene. Danmark er repræsenteret i A-divisionen for både U16 herrer og damer, og de vil her blive udfordret på allerhøjeste europæiske niveau. Vores to U18 landshold skal kæmpe om oprykning i B-divisionen, og også her er feltet stærkt.

Du finder alle puljerne herunder.

DBBFs sportschef, Steen Guido, fortæller:

"EM for ungdom giver både spillerne og deres trænere nogle internationale erfaringer, som ikke kan opnås på andre måder, og det har været en helt afgørende faktor for vores nuværende seniorlandsholds succes, at DBBF for 10-11 år siden valgte at deltage kontinuerligt i de her ungdomsslutrunder."

"At levere på internationalt niveau med et landshold - dvs. med kort forberedelse og sammen med spillere, man ikke træner med til dagligt - er anderledes end at præstere med sit klubhold, og jo flere kampe man får i den kontekst, jo bedre. Og når det så oveni kan give inspiration til, hvad der kræves teknisk, taktisk, fysisk og mentalt, så skaber projekterne bare enorm stor værdi for alle involverede."

Du kan læse mere om de enkelte landshold på landsholdssiderne.

Her er puljerne:

Landsholdskontakter

Jörgen Fastberg
Sportschef

Tlf. +45 20 59 18 01
E-mail: jfa@basket.dk
Mauricio Chicola Gutierrez
Sportskoordinator

Tlf. +45 91 95 66 98
E-mail: mag@basket.dk
Danmarks Basketball Forbund | Brøndby Stadion 20 | 2650 Brøndby | Tlf.: 43262420