Få alt det nye fra
Danmarks Basketball forbund i din indbakke
Landshold » Nyheder » talent

Nyheder

Talentmiljøerne i dansk basketball

I samarbejde med Danmarks Idrætsforbund har DBBF den seneste tid analyseret på talentmiljøerne i dansk basketball. Nicklas Pyrdol, som bl.a. har forsket i Ajax Amsterdam, præsenterede sine først anbefalinger til både klubber og forbund, da alle var inviteret til netværksmøde i sidste uge.
 
De 6 deltagende klubber har i sæsonen 2016-2017 været: BMS Herlev, BK Amager, EBAA/Bears, Hørsholm, Stevnsgade og Værløse.
 
DBBFs sportschef, Steen Guido, fortæller: ”Det er opløftende for mig, at klubberne udtrykker så klart, at vi skal fortsætte vores samarbejde i netværket i den kommende sæson. Nicklas Pyrdol har hjulpet os med at identificere vores udfordringer og skabe et fælles udgangspunkt, og der er stemning for at finde fælles løsninger og indtage fælles retning fremadrettet. Men nu skal vi først og fremmest have de anbefalinger, som vi og klubberne har fået, til at sive nedad og munde ud i forandringer.”
 
I den kommende sæson er det ambitionen at udvide netværket med et par klubber, som har nogenlunde samme profil som de nuværende, og derudover vil der blive sat en fast struktur op for samarbejdet mellem forbund og klubberne for at sikre, at der hele tiden er nærhed, dialog og sparring.
 
I samarbejde med Danmarks Idrætsforbund vil DBBF nu definere hvilke indsatsområder i talent- og elitearbejdet, der skal sættes ind på. Følg med i arbejdet her på siderne. I løbet af sommeren vil man desuden kunne finde mere materiale og information om erfaringerne fra projektet på basket.dk 
 

Landsholdskontakter

Jörgen Fastberg
Sportschef

Tlf. +45 20 59 18 01
E-mail: jfa@basket.dk
Mauricio Chicola Gutierrez
Sportskoordinator

Tlf. +45 91 95 66 98
E-mail: mag@basket.dk
Danmarks Basketball Forbund | Brøndby Stadion 20 | 2650 Brøndby | Tlf.: 43262420